Pont a TC Ă©rdekelne. Persze ettĆl mĂ©g nagy valĂłszĂnƱsĂ©ggel meg KELL rendelnem. Igen, a tuzgombot Ă©n is nĂ©ztem, hogy Ă©rdekes helyen van. Köszönöm az informĂĄciĂłkat.
Ă,de nagyon szĂ©pâ
Mindenkit megfertĆztem a TƱzmadĂĄrral.
Szia, ĂĄprilis Ăłta hasznĂĄlom a Paramour-om, teljesen perfekt a TC mĂłd menĂŒ. Ăn TCR-ben hasznĂĄlom. Nem kell ezerszer nyomkodni a gombokat, kivĂĄlasztva a TC menĂŒt, a megfelelĆ huzalfajtĂĄval csak 2x kattintasz a tƱz gombbal Ă©s rögtön tudod ĂĄllĂtani a kĂvĂĄnt W-ot jĂłvĂĄhagyni Ășjjab tƱz nyomĂĄssal tudod. Nem kell kilĂ©pni menĂŒbe, rögtön tudod mĂłdosĂtani a kĂvĂĄnt Ă©rtĂ©kekre (W Ă©s hĆmĂ©rsĂ©klet). AkkumulĂĄtor hasznĂĄlat kĂvĂĄlĂł. Nekem nincs nagy kezem, marokra fogva pont a hĂŒvelykujjam rĂĄĂĄll a tƱzgombra. Nem kopik, nem zörög, teljesen kompakt. Szerintem jĂł vĂ©tel, ha a formavilĂĄga bejön neked. LelĂłgĂĄs nĂ©lkĂŒl a 24-es kazĂĄnokat tudja fogadni. only vaping!
Szia,
szuper, köszönöm az infĂłt. Ăgy mĂĄr kevĂ©sbĂ© remeg a kezem a rendelĂ©s gomb felett. MegszĂŒletett a döntĂ©s.
GyönyörƱ ive van.
Uhhh, sajnĂĄlom, leejtetted vagy mi a szĆsz?
KingĂĄsĂtottam. Ha kapkodok ez vanâŠ
Uhhâ
Ăn mĂșltkor leejettem a szettem, de csak a drip tip karcolĂłdott, pedig a mod is hullott szerteszĂ©t.
A mod egy Modefined Sirius. Azon egy karc sincs. Jelenleg a Sirius a legrégebbi modom. EgyszerƱen elnyƱhetetlen. Nem hiåba, Lost Vape féle.
Szerk.: A tankot kidobtan. Dobozostul, mindenestĂŒl⊠Kell mĂ©g pĂĄr nap, hogy tudatosuljon, hogy TƱzmadĂĄr vĂ©gleg elszĂĄllt.
KĂ©z csĂłk Kinga ! Szervusztok !
SajnĂĄlom az esetet !
KĂĄr volt kidobjad ! AlkatrĂ©szek vagy akĂĄr csak a gumitömĂtĂ©sek is, ha passzolnak mĂĄsik tankhoz az nagy segĂtsĂ©g nĂ©ha !
Be szép
Szia Atis. Ătgondoltan, kĂ©tszer is. Ărzelmi okokbĂłl szerettem volna teljesen megvĂĄlni tĆle. LĂĄtni sem szerettem volna.
Emberemâ
Kedvenc mondåsom, mikor tele a tököm:
âTolok pĂĄr Staroprament
Oszt mondok rĂĄd egy ĂĄment!â