Napi vape 2.0 🙂

Kékfényeses számítógépesest én is tudok :slight_smile:

9 Likes

Végre…ebben az összeállításban érzem az ízüket​:slightly_smiling_face:

15 Likes

15 Likes

Ès ma megérkezett a horgászcigi is végre :rofl:Igazi önvédelmi eszköz :flexed_biceps:Azon gondolkozom,mostmár be kellene szerezni egy SS trio-t is hogy tökéletes legyen a kép :rofl:

14 Likes

Hazatérve mindenkinek jár egy kis hűsölés:

15 Likes

Jó reggelt, ezen a rohadtul meleg napon.

9 Likes

Yoreggelt!Ugyanmár ,kellemes tavaszi pólóbanjárós​:rofl:

10 Likes

Max nálatok :sweat_smile: Itt inkább pucéran is megrohados szaharai meleg van, kb. mint egy szaunában, csak kicsit melegebb. :sweat_drops:

5 Likes

Na és hogy adja ?:grin:

2 Likes

Szia Tibor! Zseniális ötlet! És működik az upgrade? Most már nyugodtan rávághatod ha megkérdik, hogy mi van a tekerésedben: biztos kötés! :grin: :grin: :grin:

5 Likes

Gondoltad mi mindenre is jó lehet! De bevált az ötlet? Működik?

Íme az én készletem mára.

17 Likes

És ott a háttérben a kutyid is, őt a múltkori liveban nem sikerült megmutizni :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

5 Likes

@Elek_Segits :slightly_smiling_face:

17 Likes

Szevasz Zoli! Mutatós darab! Nagyon alacsony tartományban jársz!!! :grinning: :grinning: :grinning:

4 Likes

Jegeskávé, egészség! :coffee:

13 Likes

Szia! Megtetszett ez a paramour a képeid láttán. Kérhetnek egy rövid tapasztalati leírást mielőtt ranyomnek a rendelés véglegesítése gombra? :grin: Köszönöm

7 Likes

Csak összejött az a tesla, ebben az ss-ben nagyon jól néz ki. :ok_hand:

4 Likes

Szia!Nagyon röviden,mert csak néhány napja van meg,nekem nagyon bejövős.Nem könnyű,de nem is nehéz.Nagyon szép a megmunkálása,és nem hiszem hogy hajlamos a kopásra.Igazi primitív mtl menüje van,wattban tizedes léptetéssel,jól látható mono kijelző,semmi cicó.Tc-t nem próbáltam.Gombok mikrokapcsolói határozottan kattannak.Nem volt még sbs-em,tartottam a tuzgombtól,de vezetés közben is könnyedén megtalálható ,nekem kézreáll.Lehet beruháznom kéne egy piros-feketére is :grin:

7 Likes

mutatós darab az már biztos​:wink::+1:

3 Likes