Kékfényeses számítógépesest én is tudok ![]()
Ès ma megérkezett a horgászcigi is végre
Igazi önvédelmi eszköz
Azon gondolkozom,mostmár be kellene szerezni egy SS trio-t is hogy tökéletes legyen a kép ![]()
Max nálatok
Itt inkább pucéran is megrohados szaharai meleg van, kb. mint egy szaunában, csak kicsit melegebb. ![]()
Na és hogy adja ?![]()
Szia Tibor! Zseniális ötlet! És működik az upgrade? Most már nyugodtan rávághatod ha megkérdik, hogy mi van a tekerésedben: biztos kötés!
![]()
Gondoltad mi mindenre is jó lehet! De bevált az ötlet? Működik?
És ott a háttérben a kutyid is, őt a múltkori liveban nem sikerült megmutizni ![]()
![]()
![]()
Szevasz Zoli! Mutatós darab! Nagyon alacsony tartományban jársz!!!
![]()
Szia! Megtetszett ez a paramour a képeid láttán. Kérhetnek egy rövid tapasztalati leírást mielőtt ranyomnek a rendelés véglegesítése gombra?
Köszönöm
Csak összejött az a tesla, ebben az ss-ben nagyon jól néz ki. ![]()
Szia!Nagyon röviden,mert csak néhány napja van meg,nekem nagyon bejövős.Nem könnyű,de nem is nehéz.Nagyon szép a megmunkálása,és nem hiszem hogy hajlamos a kopásra.Igazi primitív mtl menüje van,wattban tizedes léptetéssel,jól látható mono kijelző,semmi cicó.Tc-t nem próbáltam.Gombok mikrokapcsolói határozottan kattannak.Nem volt még sbs-em,tartottam a tuzgombtól,de vezetés közben is könnyedén megtalálható ,nekem kézreáll.Lehet beruháznom kéne egy piros-feketére is ![]()
mutatós darab az már biztos![]()
![]()