KĂ©kfĂ©nyeses szĂĄmĂtĂłgĂ©pesest Ă©n is tudok
Ăs ma megĂ©rkezett a horgĂĄszcigi is vĂ©gre Igazi önvĂ©delmi eszköz Azon gondolkozom,mostmĂĄr be kellene szerezni egy SS trio-t is hogy tökĂ©letes legyen a kĂ©p
Max nålatok Itt inkåbb pucéran is megrohados szaharai meleg van, kb. mint egy szaunåban, csak kicsit melegebb.
Na Ă©s hogy adja ?
Szia Tibor! ZseniĂĄlis ötlet! Ăs mƱködik az upgrade? Most mĂĄr nyugodtan rĂĄvĂĄghatod ha megkĂ©rdik, hogy mi van a tekerĂ©sedben: biztos kötĂ©s!
Gondoltad mi mindenre is jó lehet! De bevålt az ötlet? MƱködik?
Ăs ott a hĂĄttĂ©rben a kutyid is, Ćt a mĂșltkori liveban nem sikerĂŒlt megmutizni
Szevasz Zoli! MutatĂłs darab! Nagyon alacsony tartomĂĄnyban jĂĄrsz!!!
Szia! Megtetszett ez a paramour a kĂ©peid lĂĄttĂĄn. KĂ©rhetnek egy rövid tapasztalati leĂrĂĄst mielĆtt ranyomnek a rendelĂ©s vĂ©glegesĂtĂ©se gombra? Köszönöm
Csak összejött az a tesla, ebben az ss-ben nagyon jól néz ki.
Szia!Nagyon röviden,mert csak nĂ©hĂĄny napja van meg,nekem nagyon bejövĆs.Nem könnyƱ,de nem is nehĂ©z.Nagyon szĂ©p a megmunkĂĄlĂĄsa,Ă©s nem hiszem hogy hajlamos a kopĂĄsra.Igazi primitĂv mtl menĂŒje van,wattban tizedes lĂ©ptetĂ©ssel,jĂłl lĂĄthatĂł mono kijelzĆ,semmi cicĂł.Tc-t nem prĂłbĂĄltam.Gombok mikrokapcsolĂłi hatĂĄrozottan kattannak.Nem volt mĂ©g sbs-em,tartottam a tuzgombtĂłl,de vezetĂ©s közben is könnyedĂ©n megtalĂĄlhatĂł ,nekem kĂ©zreĂĄll.Lehet beruhĂĄznom kĂ©ne egy piros-feketĂ©re is
mutatĂłs darab az mĂĄr biztosâ