Az első rta, miután kitaláltam, hogy akkor mtl, egy nrg tank volt, meg egy melo tank. Szép kezdés.
Volt most pár szezon amit én is felvételről néztem mivel átkerült sport tv-ről Aréna sportra, de nyártól van a digi sat-on is végre
Első fénykoromban az e-health bűvölettől (1 óra alatt “elszívtam” ) jutottam el az EGO-kig. Katasztrófa volt minden. Aztán volt egy Lavatube műanyag vv csőmod, meg talán a legbonyibb tankom egy Qzi. Semmi se működött, folyt, kicsi volt, bele is őszültem, hagytam is a fenébe.
Most 2022 meghozta a használható és stabil vapelést már csak ész kell (nem literes mosogatóleveket keverni, meg ilyen apróságok). Hardvert nem csesztem el, most legalábbis. De levest…pfú azóta ott is ésszel próbálok lenni.
(Persze hiába, most hogy lement a Covix, van amit nem érzek ugyanolyan jónak szóval nem ugyanaz még)
Jövök itt, mert lényegében ezt csinálom…
https://www.dhgate.com/wholesale/kayfun+clones.html
Esetleg innen valamelyik?
Én a kayfun prime-ot szeretem.
Finomak az ízek benne és lékontrollos, tehát akár hogy viszem, döntöm, nem fog megfolyni.
Az építése viszont nem egyszerű.
Elsöre én inkább még mindig egy dvarw klónt mondanék, az se drága viszon könnyű építeni, az ízei pedig finomak.
És már nincsen fejjel lefelé.
Megfordítottam mindjárt másnap
Jó lesz, bár én fázom a festett tankoktól, ki tudja ki mível festette, ezért nálam csak az ss. Ráadásul egy ss tank mindenen jól tud kinézni, egy fekete…nem tudom.
Oké.
10 valami.
Ennek most komolyan az az ára, vagy én nézek be nagyon valamit?
Nem látom az árát.
Ja de
És honnan szoktad tudni, hogy fogy a lé?
Indonéz rúpia? Vagy most én nézek be valamit