Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Nagyon úgy fest. :sweat_smile:

Ehh

headbang facepalm GIF by David Firth

1 kedvelés

Na, ennek mi lesz a vége? Most már nem fogadnék rá. :thinking:

Nem tom, de szétvet az izgalom. Szegény kutyu állandóan felriad itt mellettem, ahogy kapálózok. :sweat_smile:

jim carrey attorney GIF

1 kedvelés

Michael Van Gerwen Yes GIF by DAZN

Happy Chris Farley GIF by Rodney Dangerfield
:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:
Szép volt, megérdemli! :v:t2::clap:t2:

Nagyon megérdemelte már!! Megtanult nagyot nyerni legutóbb, most pedig kamatoztatta.

1 kedvelés

Szép volt, néztem volna még egy kicsit. :sweat_smile:

Tudom, ez a férfiaknak nem feltétlenül számít, de szerintem nagyon emberi, hogy pityergett kicsit. :slightly_smiling_face: Legalábbis nekem ez is szimpi benne.

Nekem mind1 ki nyer, csak ne Price-nak hívják. :joy:

Olyan, mint amikor a foci vb-nek vége lett. “Mit fogok most nézni?”, “Min fogok izgulni?”. :rofl: De most tényleg. :thinking::sweat_smile:

2 kedvelés

Milyen rtat vegyek? :sweat_smile:

Aztán rájöttem, hogy nem fogok unatkozni… :thinking::sweat_smile:

1 kedvelés

Mod viszonylag eldőlt… viszonylag. :thinking: Na de a tank! Mindig az a murva tank! :sweat_smile:
Ráadásul egyik barátom asszonykája is akar újat… ez is egy plusz nyomás. :rofl:

Ne már! Vegyél egyet és kész, nem olyan bonyi ez. :joy:

Már a világ összes tankját felhoztuk neked.

Az nem úgy van, hogy csak rábökök egyre!

Emotion Reaction GIF by Muta Bor Studio

Úgyis van még időm, ez a hónap elég gyengusz lesz anyagilag. :rofl: Addig összeírogatom az itteni ajánlásokat, aztán lesz valami. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Én teljes mértékben megértelek. Nem könnyű a határozott emberek élete. Sem. …de a Tied!? :rofl: :joy: :rofl:

NFL-t!..kezdődik a rájátszás, a végén 1 hónap múlva a Super Bowl-lal ami a világ legnézettebb sporteseménye.

Én is megértem…rengeteget olvastam, tajékozódtam, mielőtt megcsináltam a saját fejem után jópár marhaságot :grin:
(A sorok közt egyébként sok hasznos segítség van, valóban :+1:)

1 kedvelés

NFL-t!!! Igen! Sajnos, a munkám miatt csak felvételről tudom követni az eseményeket, még az alapszakaszból is van két játéknap nézetlenül. A Super Bowlra viszont intézem, hogy itthon legyek. :slight_smile: