Nagyon úgy fest.
Ehh
Na, ennek mi lesz a vége? Most már nem fogadnék rá.
Nem tom, de szétvet az izgalom. Szegény kutyu állandóan felriad itt mellettem, ahogy kapálózok.
Szép volt, megérdemli!
Nagyon megérdemelte már!! Megtanult nagyot nyerni legutóbb, most pedig kamatoztatta.
Szép volt, néztem volna még egy kicsit.
Tudom, ez a férfiaknak nem feltétlenül számít, de szerintem nagyon emberi, hogy pityergett kicsit. Legalábbis nekem ez is szimpi benne.
Nekem mind1 ki nyer, csak ne Price-nak hívják.
Olyan, mint amikor a foci vb-nek vége lett. “Mit fogok most nézni?”, “Min fogok izgulni?”. De most tényleg.
Milyen rtat vegyek?
Mod viszonylag eldőlt… viszonylag. Na de a tank! Mindig az a murva tank!
Ráadásul egyik barátom asszonykája is akar újat… ez is egy plusz nyomás.
Ne már! Vegyél egyet és kész, nem olyan bonyi ez.
Már a világ összes tankját felhoztuk neked.
Az nem úgy van, hogy csak rábökök egyre!
Úgyis van még időm, ez a hónap elég gyengusz lesz anyagilag. Addig összeírogatom az itteni ajánlásokat, aztán lesz valami.
Én teljes mértékben megértelek. Nem könnyű a határozott emberek élete. Sem. …de a Tied!?
NFL-t!..kezdődik a rájátszás, a végén 1 hónap múlva a Super Bowl-lal ami a világ legnézettebb sporteseménye.
Én is megértem…rengeteget olvastam, tajékozódtam, mielőtt megcsináltam a saját fejem után jópár marhaságot
(A sorok közt egyébként sok hasznos segítség van, valóban )
NFL-t!!! Igen! Sajnos, a munkám miatt csak felvételről tudom követni az eseményeket, még az alapszakaszból is van két játéknap nézetlenül. A Super Bowlra viszont intézem, hogy itthon legyek.