Kevesebb gőzt meg ízt ad. Simán érezni. Vagy égett ízt, de az nem nagyon fordult még elő
Egy idő után érezni a száradó vatta ízt, mielőtt még az arcodba robbanna egy szénbánya.
Hát igen, de ha út közben érzem, akkor meg jön a “hová legyek” érzés
Bocs, hogy beleugatok, de vatera-n mintha láttam volna Dvarw mtl fl 22-es klónt
Klónból sem mindegy, hogy melyik gyártóé. Kicsi kínai kezecskék között is van különbség.
Amúgy van. Berendelik magyarhonba azt eladják haszonért.
Megnézem, köszi.
Szerintem minden javaslat jól jön, úgyhogy nem beleugatás.
Teszt alatt a Yogs! Talán a Dani-Prime tudja hozni 75-80%-ban amit nyújt a Yogs. Megmagyarázhatatlan a különbség. Ugyan az az elektronika de merőben más! És nem a V9 a kakukktojás mert ha a Primet teszem a Yogsra rosszabb a hejzet. De azt meg lehet magyarázni. Ez egy frenetikus élmény! Egy egészen új szintre emeli a Vapelést!
placebo…
Olyan ez, mint anno az 1.2 ml-es vatelines fém Kangereknél…folyton öntögettem bele, és 15 perc múlva már rettegtem hogy A: elég, B: kifogy, C: kifolyik az a kicsi is.
De bevagytok szarva egy kis égett vattától, bezzeg az analóg ment kartonszámra.
Ott az volt a baj, ha nem koxolt
3 napja nem szívok analógot (inkább a fura ízű e-cigit ) . Tudom, ez még nagyon az eleje, majd akkor ugrándozzak, ha fél év múlva is ezt mondom.
Teljesen más, nem büdös mindenem, se a ruháim, se a hajam… Mondjuk kíváncsi leszek a valóban 12 mg-os verzióra. A mostani nem biztos, hogy tényleg annyi, mert akár órákon át is gőzölök. Biztos sok mindenkit érdekelt ez is…
Ahogy az is, hogy leszűkült a leendő tankok lehetőségének a száma 3-ra. Ez mondjuk zaklatás tekintetében talán érdekesebb.
Nézd, mi itt egy jó ideje olyan dolgokról csevegünk, ami kb senkit sem érdekel, szóval hajrá, és igen jól nyomod.
Csak vegyél már légyszi valamit végre.
valamit már vett a múltkor a tabakból
Mármint azt, hogy nem analógozok, vagy azt, hogy az én blablám sem érdekel senkit? Mondjuk én mindent elolvasok.
Viszont, el kell keserítselek, mert a tank majd csak februárban lesz aktuális… Addig bármi megtörténhet!
Egyébként nálam egy idő után az analóg kb a hányás kategória lett, el nem szívnám semmi pénzért, inkább nem veszek levegőt többet.
én évente 1-2 szálat…jó kis feedback
Ez neked szól!
De nagy a szája valakinek 3 nap után.