Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Most próbálom MVG-t is áttolni ezen a meccsen. :sweat_smile:

Én megelőlegeztem már az MVG Smith döntőt…húzok aludni

Totál unszimpi a fazon, de tény, hogy a játéka top. Nagyon gyerekes ezekkel a fintorokkal. Én sajnálom a Berghet, ráadásul így, hogy ennyire csúnyán kap ki. :confused:

Hát…egy sötét sikátorban ha a fülembe dörmögne, összeszarnám magam, de jó játékos na. A belga stílusa az ááá, elalszom rajta. Jó kis döntő lesz.

Két pörgős játékos, nem fogunk unatkozni.

Én a németet sajnáltam, hiányzik még belőle egy kis plusz, de ő is jó volt.

Folyamatosan bent állt a tiltott zónában, az is baromi idegesítő. :expressionless:
Remélem a Smith ellátja a baját! :grin:
Amúgy igen, a Clemens is jól játszik, csak szerintem nem tudja még annyira kontrollálni az idegességét, azért sem nyert. Azért az jóval izgalmasabb volt, mint a 2. meccs.

Ez nem pankráció. :grin: Nem hiszen, hogy szándékos volt, inkább csak pörgött, minél hamarabb dobhasson. Nem ezen múlt…

De hát látta is, hogy bent állt. Direkt volt az, valszeg a pörgés miatt is. De várja meg szépen, amíg sorra kerül.
Holnap azért ilyen nem lesz, szerencsére. Az elsőnél volt, hogy észre se vettem, hogy már a következő leg megy. :rofl:

Az UFC-hez képest nekem a darts kissé statikus. :rofl: :rofl: :rofl:

Ja, hát igen, lehetne egy delux változat, ahol egymást dobálják a steel nyilakkal. :joy:

Na, na, azt az újítást támogatom. :joy:

premier league darts GIF by BBC America

Aha kórházban inekciót így adják mostanság :rofl:

Igen ez az az arc mikor rájössz dobva volt :rofl::sweat_smile::joy:

Ne sírj…
10 izé

british lol GIF by BBC America
Kivéve a Price…

De hogy még ezt is Prájsznak híják…ez egy jel :church: :scream:

10 izé…miatyánk.

worrying big brother GIF by Global TV

Ez beszarás volt. Jó kis meccs, kár hogy MVG nyeri meg. :joy: