Jobbulást nekik minden ízületem OFF, már csak az Azhadok Elixírjében bízom meg a piócás
A vajákos az az a piócás ember .
A régi kedvenc.: azt nem mondta hogy nem a foga fáj !!
Betegség??? En azt hittem a pasiknal olyan nem létezik 43 vagyok, de orvosnál csak a jogsi miatt voltam meg eddig gyógyszert nem szedek azota amiota anyámnak azt merem mondani, hogy márpedig ezt a keserű valamit nem veszem be múlt heten hetfon hazamentem es 38.9 volt a lázam. Táppénzen is csak 1* voltam tavaly, mert pozitív lett a covid tesztem es a dokit felhívtam, erre 10 nap karanténba lejelentett. Eddig ugy voltam minden betegsegemmel, hogy majd kialszom, vagy majd elmúlik magától, esetleg egy jo citromos forró tea egy forró fürdő utan eddig bevált es mukodott
Nem sokkal vagyok idősebb,de ugyanez !
Nem eszek gyümölcsöt,nem szedek gyógyszert,utálom az orvosokat,öt évente jogsi,évente munkahelyi doki néni (mindent megvizsgálnak)még a covidnak sem kellettem ! Szakmunkás korom óta dolgozom,eddig még nem voltam táppénzen sem !
Csoda hogy még élek
És milyen az élet a sterilszobában?
Elvinnék pár embert egy építkezésre,mondjuk egy TOI-TOI-bahááát nem is tudom hogy élné túl
Én most gyüttem a piacról. Vettem káposztát. A kezeim még nem mozognak
Kúl. A Rush kicsit kilóg a sorból, de rendben van
Szívom a f…t. kolegína úgy döntött neki elég volt ez az év… táppénzen van a kis cuki. Meg a másik is.
Agonizálok a pozitív Cocid gyorstesztem felett, agylázasan, köhögve, zéró energiával.
Semmilyen liquid ízt és illatot nem érzek jól telik a szabi. Köhögni se merek, úgy fáj. Nem hiszem el… Ez vicc.
De legalább a mai napomban is van egy kis pozitív
Hát ezt jól benyelted. Jobbulást, pihenj sokat.
Fej a fellel, öreg harcos
Véradásról csak annyit több az adminisztráció és a mérés. Maga a vércsapolas 5p 5mp. 14től-14:50 ig ott vesződni.
Én azt a modot, inkább a tetejére varnám, nem középre.
Ha nem vagy oltva előbb gyógyulsz…drukkolok!! Anyum oltatlanul 74évesen 2hete kapta el először, 3 nap alatt a nehezén túl volt…azóta köhög néha, de pörög ezerrel. Én sem vagyok oltott, sosem voltam fertőzött, még tőle sem kaptam el…kop,kop,kop
Kitartás! Hála az égnek, már a covid sem a régi. Begyengült. Vagy az emberek erősödtek meg.