Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Jobbulást nekik​:+1: minden ízületem OFF, már csak az Azhadok Elixírjében bízom :grin: meg a piócás

1 kedvelés

A vajákos az az a piócás ember :rofl::rofl::rofl:.
A régi kedvenc.: azt nem mondta hogy nem a foga fáj !! :dizzy_face:

Film Blow GIF

Betegség??? En azt hittem a pasiknal olyan nem létezik :slight_smile: 43 vagyok, de orvosnál csak a jogsi miatt voltam meg eddig :slight_smile: gyógyszert nem szedek azota amiota anyámnak azt merem mondani, hogy márpedig ezt a keserű valamit nem veszem be :slight_smile: múlt heten hetfon hazamentem es 38.9 volt a lázam. Táppénzen is csak 1* voltam tavaly, mert pozitív lett a covid tesztem es a dokit felhívtam, erre 10 nap karanténba lejelentett. Eddig ugy voltam minden betegsegemmel, hogy majd kialszom, vagy majd elmúlik magától, esetleg egy jo citromos forró tea egy forró fürdő utan :slight_smile: eddig bevált es mukodott :slight_smile:

3 kedvelés

Nem sokkal vagyok idősebb,de ugyanez !
Nem eszek gyümölcsöt,nem szedek gyógyszert,utálom az orvosokat,öt évente jogsi,évente munkahelyi doki néni (mindent megvizsgálnak​:grin:)még a covidnak sem kellettem ! Szakmunkás korom óta dolgozom,eddig még nem voltam táppénzen sem !
Csoda hogy még élek :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

És milyen az élet a sterilszobában? :rofl:

Elvinnék pár embert egy építkezésre,mondjuk egy TOI-TOI-ba​:rofl:hááát nem is tudom hogy élné túl :rofl:

Robin Williams Omg GIF by Laff

Sehogy, mindenki így járna! :joy: :rofl:

4 kedvelés

Ki mit csinál? Én keresem a munkát, de sehol sem találom, pedig ide raktam valahová. :joy:

4 kedvelés

Én most gyüttem a piacról. Vettem káposztát. A kezeim még nem mozognak :sweat_smile:

1 kedvelés

Nem unatkozom az tuti!!
Mèg pár öltès és kész vagyok :rofl::rofl:
Ja meg még vagy 3 om felvarró hátra van :sob:

6 kedvelés

Kúl. A Rush kicsit kilóg a sorból, de rendben van :grinning:

1 kedvelés

Szívom a f…t. kolegína úgy döntött neki elég volt ez az év… táppénzen van a kis cuki. Meg a másik is.
:sob::sob::sob::sob:

Agonizálok a pozitív Cocid gyorstesztem felett, agylázasan, köhögve, zéró energiával.
Semmilyen liquid ízt és illatot nem érzek :roll_eyes: jól telik a szabi. Köhögni se merek, úgy fáj. Nem hiszem el… Ez vicc.

De legalább a mai napomban is van egy kis pozitív :grin::+1:

2 kedvelés

Hát ezt jól benyelted. Jobbulást, pihenj sokat.

2 kedvelés

Fej a fellel, öreg harcos :four_leaf_clover:

2 kedvelés

Véradásról csak annyit több az adminisztráció és a mérés. Maga a vércsapolas 5p 5mp​:metal:. 14től-14:50 ig ott vesződni.

1 kedvelés

Én azt a modot, inkább a tetejére varnám, nem középre. :grin:

Ha nem vagy oltva előbb gyógyulsz…drukkolok!! Anyum oltatlanul 74évesen 2hete kapta el először, 3 nap alatt a nehezén túl volt…azóta köhög néha, de pörög ezerrel. Én sem vagyok oltott, sosem voltam fertőzött, még tőle sem kaptam el…kop,kop,kop

2 kedvelés

Kitartás! Hála az égnek, már a covid sem a régi. Begyengült. Vagy az emberek erősödtek meg.

1 kedvelés