Na mizu? Ki mit csinál? (2020.04.-2023.05.ig)

Takaró készül egy két éves pici lánynak. Már csak azt nem tudom bogyó és babóca hogy fog rakerulni felismerhető formában :slightly_smiling_face::person_shrugging:

5 kedvelés

(Ez olyan byka-ás.)Előrajzolás talán segít nagymamám igy csinálta. :thinking: ha jól emlékszem

Igen, valószínűleg úgy próbálom majd :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

azt hiszem zsírpapírra kikopíroztuk rá varrta kicsit majd ki akármizte… :joy: hímezte…vagy mi is… :slightly_smiling_face:

Goblin bocs goblen akkor elő mintás :rofl::rofl:

1 kedvelés

Bogyó és Babóca​:blush:Hogy rohan ez a rohadt idő!Előttem van,hogy nézzük a gyerekekkel,de annak már van vagy 12 éve​:disappointed:

4 kedvelés

Én egy éve hallottam róla először kb, mikor barátnőm kislányát kezdte érdekelni. , azt se tudtam mi az :slightly_smiling_face:
Volt ilyen pizsama meg póló, de már sehol nem lehet kapni, pedig az lenne a legegyszerűbb… Kívágni és rávarrni :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem az a 2 beszívott karakter nem hiányzik kicsit sokat ment itthon . + Horror a Kuflik

A mai napig a fülemben van Pogány Judit hangja​:grin:

1 kedvelés

Kinyomtatod, kivágod , két folpak fóli közé szépen berakod 1 cm szélet hagysz a fóliából , rá vasalod . Egyben marad és ha jó akkor mosáskor nem ázik be a papír 2 -3 évet kipbr nem csörög az anyaga és hajtogatható. :+1:

:joy::joy::joy:
Én most is csak annyit tudok, hogy valami mese. Könyvet láttam, de egyéb formában még nem​:slightly_smiling_face:
Nekem nem szimpik a figurák, úgyhogy csak a kislány kedvéért csinálom, biztos nem fogom a mesét megnézni . Kerestem róluk képet és majd valahogy rakerulnek​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ezért jó, ha az embernek van 26 és 3 éves gyereke is. Na jó, néha nem.
Gyorsan kiizéltem Neked egyet - fejből. :grin:

4 kedvelés

Balázs fiam még nézi ezeket… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Az arcuk fantom képhez jó lesz :rofl:

Ezt mentem! :slightly_smiling_face: Köszi!

4 kedvelés

Ja. A kicsinek vagy egy szeme van, vagy ketchupos a jobb szája széle. :slight_smile:

1 kedvelés

Aranyos egyébként.Főleg ha azt veszem,hogy mik mentek a Cartoon network-ön,vagy a Nickelodeon-on anno.

Dóra a felfedező,azt hiszem az összes utáni részt is láttam valamikor réges régen :grin:

1 kedvelés

Hátizsák,hátizsák​:joy::joy::joy:

Tartom és emelek egy Pedró val és Dóra beszél angolul :rofl::rofl: