Takaró készül egy két éves pici lánynak. Már csak azt nem tudom bogyó és babóca hogy fog rakerulni felismerhető formában
(Ez olyan byka-ás.)Előrajzolás talán segít nagymamám igy csinálta. ha jól emlékszem
Igen, valószínűleg úgy próbálom majd
azt hiszem zsírpapírra kikopíroztuk rá varrta kicsit majd ki akármizte… hímezte…vagy mi is…
Goblin bocs goblen akkor elő mintás
Bogyó és BabócaHogy rohan ez a rohadt idő!Előttem van,hogy nézzük a gyerekekkel,de annak már van vagy 12 éve
Én egy éve hallottam róla először kb, mikor barátnőm kislányát kezdte érdekelni. , azt se tudtam mi az
Volt ilyen pizsama meg póló, de már sehol nem lehet kapni, pedig az lenne a legegyszerűbb… Kívágni és rávarrni
Nekem az a 2 beszívott karakter nem hiányzik kicsit sokat ment itthon . + Horror a Kuflik
A mai napig a fülemben van Pogány Judit hangja
Kinyomtatod, kivágod , két folpak fóli közé szépen berakod 1 cm szélet hagysz a fóliából , rá vasalod . Egyben marad és ha jó akkor mosáskor nem ázik be a papír 2 -3 évet kipbr nem csörög az anyaga és hajtogatható.
Én most is csak annyit tudok, hogy valami mese. Könyvet láttam, de egyéb formában még nem
Nekem nem szimpik a figurák, úgyhogy csak a kislány kedvéért csinálom, biztos nem fogom a mesét megnézni . Kerestem róluk képet és majd valahogy rakerulnek
Ezért jó, ha az embernek van 26 és 3 éves gyereke is. Na jó, néha nem.
Gyorsan kiizéltem Neked egyet - fejből.
Balázs fiam még nézi ezeket…
Az arcuk fantom képhez jó lesz
Ezt mentem! Köszi!
Ja. A kicsinek vagy egy szeme van, vagy ketchupos a jobb szája széle.
Aranyos egyébként.Főleg ha azt veszem,hogy mik mentek a Cartoon network-ön,vagy a Nickelodeon-on anno.
Dóra a felfedező,azt hiszem az összes utáni részt is láttam valamikor réges régen
Hátizsák,hátizsák
Tartom és emelek egy Pedró val és Dóra beszél angolul