“Kultúrált ember vagyok. Járok színházban.”
(Hofi Géza)
Olyan öreg vagyok már, nem járok pop zenekarokra.
már én is csak jazz-t és klasszikus zenét tudok hallgatni
Megmondtam az asszonynak, csak ülőhelyre mehetünk!
Ez rémisztő. Remélem sosem leszek ilyen öreg
Ízlés kérdése így 40 felett már kevésbé vonz, hogy 1000 idegennel összeérjen az ízzadt testünk, miközben heringet játszunk a dobozban.
Mit csinálok? Mérgelődöm, mert holnap kezdődik az év végi szabim, erre láz, végtagfajdalom, köhögésroham, gyengeség köszi, Murphy, nem csalódtam balfax gén ON.
Amúgy meg főztem egy kis erőlevest.
Jobbulást
Miért főzöd ki a nikotint a levesből?
Köszi. Csak tudnám, nátha, influenza vagy Covid…
Nem főzöm ki, érést gyorsítok.
Ellenőrzötten 34 fokos a radiátor most, és a hőlépcső miatt a levesek kb. 30 fokosak.
(Így olyan, mintha nyár derekán tenném a polcra).
Nekem ez bevált praktika az első 1-2 napra.
Szellőztetni SE szoktam. Üssön.
34 fok? Basszus én megfagynék Nálunk 60 fok alatt nem is kering a víz a rendszerben, de inkább 80-90 fokos a víz
Néha odébbgörgeted a kis vájatokban a flaskákat aztán meg is keverted
Most így 22.5 van a szobában. Mindegy, 30-ban is rázna a hideg
Napi 3-4 alkalommal, ill. amikor eszembe jut, felkapkodom őket egy kis szambára de csak habzásig.
Az mindegy, hogy mi amúgy, erősen gyanús hogy vírus. Arra meg :pihi, folyadék, pihi-pihi. Meg tünetcsillapítás max.
Férfinátha
Bár most olvastam, hogy létezik.
Meglátjuk, csak pár órás az élmény.
Na, szétrázom a cuccost.
Nem írtam ízeket, ami a sorban különleges, az a @Peva71 Évától kapott 2 gyümi meg a Crown a többi a szokásos csikkes Azhad’s. És most jutott bele egy Baffo, @Zolika nem vette meg
Jobbulást!
Jobbulást
Férfináthaaaa? Ilyenkor a halálunkon vagyunk mi férfiak ha megbetegszünk
A baffot meg …hagytam neked a shopban
Jobbulást!
Gyógyulást!
Férfi nátha 36,5 °c hívd az orvost 37 °c hívd az ügyvédet diktálom a végrendeletem 38°c hívd a papot és a szabót . Nekem kurvára mindegy hány fokos a lázam csak az izületeim ne bakjanak be és a pálinka ne legyen 50 fok alatt .
Kitartás jobbulást
Nálunk 2 gyerek most 38 fokos úgyhogy lassan nekem is kapa de szigorúan akkor mikor már ők jól vannak