Még kísérletezek vele. Milyen tekerés, lebegőző legyen használva hogy nekem jó legyen.
Én is kísérletezek még mert melegszik. De nagyon tetszik. Minden téren. ![]()
Nekem is melegszik. Nem ertem miert.
Ha rájövök megírom. ![]()
Hany ohmos tekerest csinaltal? Hany watton?
0.91 ohm-os, 16watton
Akkor kb egyforma az enyemmel. 0,9 15 w
Kicsit drágák lennének ezek most nekem. Érdekes, a Siren is nálam az utóbbi hónapban nem eresztett egy cseppet sem. Kezdem eltalálni a vattázást, vagy bejáratódtak a csavarmenetek. Egyébként ezek a vatták nem ilyen tankokhoz valók, egyben túl vastag, felezve meg kevés. Jobban járok, ha kozmetikai vattából vágok olyan széleset, ami nekem kell.
Pedig a cipőfűzősnek van mellékíze első használatkor, a kozmetikai vattának nincs.
Ám ez a tekercses tényleg jobbnak tűnik. Az a cipőfűzős vatta egyszerűen nem MTL kazánba való, hanem valami sokkal vastagabb DL-esbe.
En ezt hasznalom mtl-be.
Hi. Ki mit csinal ma? Udv az ujjaknak.
Én a Siren 2 tankot rátettem az Innokin Zenith modra. Mostantól ez a szettem. Az a kék kínai Polar Night mod olyan, mint egy félmecha. Nincs benne tápegység, csak szabályzó. A Wattok körülbelül a fele, mint amit kiír, a TC mód szintén hamisítvány, egy kezdőt simán átvernek vele, ahogy engem is. Ez a mod ugyanaz lehet, mint a 75 Wattos változat, csak átírták a Wattokat. Max. teljesítményt csak a huzal szabja meg, mint írtam, nincsen benne az elektronika egy része, csk egy processzor, kijelző és egy kapcsoló eszköz, valószínűleg MOS-Fet. Az innokin Zenith porlasztós kazánja szintén kuka. Csak 9 Watton mertem használni, így is 3 nap alatt szénné égett benne minden. Original új porlasztó volt, 0,48 ohmos, én bontottam ki a celofánból. Amit a tankkal kaptam kaptam, az lehetett használt, 1,6 ohmos volt és 2 napig bírta. Ennyit a porlasztós cuccokról, legalábbis az Innokin Zenith kazánja nekem nem jött be. @Vaperina Szeretném javasolni, lehetne olyan témát nyini itt, vagy a blogodban, amiben a tagok felsorolnák mivel jártak pórul, és hogyan? Olyan fekete oldal, vagy ilyesmi a kezdők okulására, miket nem ajánlunk, hogy megvegyenek? Indokolással természetesen.
Nem sokára még bővül a csapat egy Topside lite ultroner gather kombóval.
Nah most vettem észre, hogy az asszonykám rexonája is befurakodott a képbe.
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor én a helyedben canna cottont használnék ha már mindent szénné égetsz.
Az meg mi? Valami vicc akar lenni? Könyörgöm gyári original porlasztóba milyen cottont tennél? Nem én égetem szét, a kínai selejt hamisítvány áruk minőségéért nem én felelek. Van egy olyan mod, amin nem tudod hány a Watt, mert legalább kettővel kell szorozni, hogy egyáltalán gőzt adjon. Van egy olyan gyári kazán, amiben már 9 Watton elégnek a porlasztók, amiknek nem mellesleg ezer forint darabja durván, egy 5 darabos szett olyan 5500- 6500 Ft. Nem olcsó. A legtovább a Siren2 tankban bírja a vatta, amit magam tekerek. Ennyit a gyári, kész porlasztókról.
Pont a siren2 re céloztam. A többi meg hát felejtős. Egy jó mod meg egy jó tank plusz normális vatta meg valami emberi használatra szánt huzal és nyugodt az élet. Én porlasztót utoljára a nautilus minimhez vettem amikor még az volt a tuti tank, de pont az általad említett okok miatt adtam el.
A Sirenben csak azért égett meg eddig a vatta, mert TC módban használtam azt a rossz Polar Night modot, nem tudtam, hogy ahhoz olyan huzal is kellene, ami ezt tudja. Ráadásul ez a mod nyilván nem tud olyat. mert csak a kijelzője írja ki a hőmérsékletet, de huzalt nem választhatok hozzá, mert olyan nincs a szoftverjében, ahogy tápegység sincs benne, valami szub ohmos (0,3 ohm) Dl tankkal adják, na azon a 4 Voltos akku talán le tud adni 50 Wattot, erre hazudnak 150-et, aki nem ért hozzá, úgyis elhiszi. Teszel rá MTL kazánt 1 ohmos tekeréssel, és várod, hogy adja, de nem jön semmi, nyomkodod felfelé, amíg meg nem ég. Na ekkor áttérsz TC módra, mert olvastad valahol, hogy 215 fokig talán nem ég a liquid, de az a TC mód ugyanaz, mint a Wattok, csak megszorozva 10-zel. Szóval ilyen bóvlit ne vegyetek.