Remek ötlet! Kérlek, csinálj neki egy témát a Társalgó kategórián belül.
Szia, amióta kiraktad a képet és ajánlottad nekem azóta keresem,…Te hol szerezted be?
Szia. En kint elek nemetben. Itt vettem. Intaste.de ugy tudom szallitanak magyarorszagra is.
Köszi a segítséget, közben cigabuy-on és everson-on is találtam, de megnézem azt is amit írtál. Szép estét!
Szivesen. Szep estet.
Bocsánat hogy nem tudtam segíteni. Én alapból nem bírom a DL-t már. Lehet azért jobb nekem az MTL. Hát tényleg kifogytam mindenből. Ezért nagyon büszke vagyok ám Rád hogy ilyen sokáig kitartottál.
Sziasztok? Nagy a csend.
Mi is azt néztük. Nem akarják használni.
Lehet kene egy kicsit reklamozni a proharveres forumon.
Hali.Látom maradsz a dl vonalon.Lehet kicsit másképp kellett volna a levest keverni,meg kicsit kitartóbnak lenniJómagam is 3 évig vígan pöfékeltem dlben,(lehet hihetetlen,de dl el szoktam le az analogról)de piszkált a gondolat milyen lehet az mtl.Jópár aroma meg 12es alaplötyi bánta,amíg rájöttem,mit hogyan kell,de ma már csak nagyon ritkán veszem elő a dl rtakat meg drippereket,pedig van pár.Úgyhogy csak annyit,hogy ne add fel
Szia. Meg nem adtam fel. Probalom az mtl vonalt is. Eroltetem.
Ott nem lehet reklámozni az oldalt ha jól tudom. Én mondjuk nem vagyok fenn ott. De nem rossz ötlet.
Vagy meg vasarnap megy a gozlerparaszt a youtubon vele is lehetne reklamoztatni. Talan segitene.
Az megvolt már. Egyszer elmondta. Nem nagyon akarnak ezek közösséget. Mindenkinek önös céljai vannak. Ami érthető, csak beszállhatnának. Mi is rellámoztuk őt. Sőt, mindíg be van engedve a Check Battery.
Azt tudom, hogy egyszer elmondta, mert en irtam be a superchatbe. Aztan felolasta. Hat azert remelem beindul az oldal. Nagyon jo probalkozas. Max beszelgetunk ketten.