Ja, végül is semmi, de most nézem, hogy nemcsak ingyen volt, de több pénzzel távoztam, mint kellett volna.
Sajnálatos módon, a helyi adottságok ellenére, az öt méter hosszú sörpadon, csak az elengethetetlenül szükséges alkalmatosságokat tudtuk rendelkezésre bocsájtani a művelet érdekében, az általunk hozott bőröndök tartalmából.
Senki nem gondolta, hogy könnyű lesz, de megérte és elégségesnek bizonyult.
Ilyen körülményekkel vállalhatna itt mindenki élő oktatást szabadidejében Megoldanánk hamar az országos lefedettséget gyakorlati oktatás terén
Hát nem tudom, hogy a nyirkos sörpadon a hidegtől remegő kézzel való építés mennyire lenne népszerű az emberek körében, de igaz, hogy @Deepfreeze és @Balazs_Samu_Nagy a jelenlétével támogatta a végeredményt.
És a guriga papírtörlő és a csomag nedves törlőkendő már ki sem fért az asztalra.
Bár a műveletek megkezdése elött, az ismeretlen területre tévedő vépereket semmilyen munkavédelmi oktatásban nem részesítették, az általam megélt és többedjére kitapasztalt vép-balesetek alapján készített kockázat elemzés nyomán, végig készenlétben voltak a sörpadon kézközelben, hogy egy váratlan pillanatban és előre nem látható balszerencsés esemény bekövetkezésekor, szakszerűen lehessen közbelépni és időben meglehessen kezdeni a kárenyhítést.
És külön köszönet @Ispy -nek, hogy ünnepélyesen átnyújtotta a Vaperina vándorliquidjét
Tulajdonképpen hányad(ék???)ik gazdája is vagy a @Zolika által alapos gonddal megkomponált eper-aroma kreációnak?
Úgy érzem, ebben a vándor fiolában lapul a bizonyítéka annak az aroma-alkímia misztikumnak, amitől ez a nedü Mindenkinek csak ad annélkül hogy valaha is elfogyna. Éppen ezért “para” a jelenség és valami általam értelmezhetetlen módon, nem párajelenség.
A titkot továbbra is csak azon kevés létszámú szerencsések tudhatják magukénak, aki már részesültek eme “Vándor-aroma” bírtoklásának lehetőségében.
Remélem kapunk még lehetőséget az elkövetkezőkben is, hogy továbbra is feszült figyelemmel követhessük e misztikus elegy vándolásának állomásait!
Sírtatok?
Ez a vándorlikvid nem párolog?
Az este csúcspontja az volt, amikor @Deepfreeze kérdezte, hogy hmmm, milyen leves ez, nagyon finom illata van, a válasz: az a másik asztaltól jön.
Szóval elég szép számban gőzöltek az emberek, ahogy néztem, nem vagyunk egyedül!
Nem tom, émmá csak a Grampára tudok gondolni. Pedig elsőre nem volt nyilvánvaló. Aljaskúszóbab
Most, hogy vattára szívtam, talán a Balázs féle Cohiba megy a helyére.
Tudod, hol lakok, gyere érte, adok én neked, van még egy adag be nem kevert.
1 hónap és már szívhatod is.
Honnan tudnám
Én csak bekeverve szeretem
Ezt jó látni és tudni, kihez lehetne fordulni számítógép takarítás érdekében…
Nekem is áruld majd el a nevét. Köszi.
Őszintén, a nevét nem tudom, de hogy aranykeze van, az biztos…
Személyiségi jogok miatt nem nevezhetem meg, de biztos nem haragszik meg, ha mutatok 1-2 referenciamunkát tőle.
En is nagyjából valamire ilyesmire gondoltam, csak kicsit masfajta kivitelezésben…
Igen, ehhez a boxerhez már talán kicsit hűvös van (nameg a hölgy alkalmazottnak jobban állna a kezében…)
Más problémát nem látok
@Janos_Groszeibl ,köszönöm az ötletet, ami az új nevet illeti…egy korábbi bejegyzésedben láttam…