Varom a taxit, szakad az esső, …kivan
A v6 legalább jó.
Ülök a PC-m előtt,görgetgetem a Vaperina-t,szakad az eső odakint.PPFF
Debrecen verőfényes papírmunka
Én is felkeltem már.
Nagy visitor sereg jaudit van repkednek a padló felett mint a dementorok
Nálunk holnap lesz. Ma van a kamutáppénzem utolsó napja, holnap audit
Nálunk páran ellőtték a beteget mára nekem még felszaporodott az óram 144 re eddig
Miután a kolleganőm 5 hónapig táppeénzelt egy repedt könyökkel, aztán még 2 hetet egy megfázással, szerintem nyugodtan dolgozhatott 1.5 hetet helyettem is
Most lett vége egy 2 órás meetingnek…majdnem kifogyott az aromamizer
Apropo…tegnap 3d nyomtatóval tesztből nyomtattam egy sötétben világító 810-es driptipet…egész kellemes lett.
Kolegám eltörte bent az ujját amíg be van vagy volt dagadva addig nem gipszelik . Na onnantól 5 hét . 3man vagyunk egy gépre akkor -1 a másik kolegám nak nemrég hal meg az apósa estére nincs váltásom és kitudja mikor lesz . Tanuló „viszi" a gépet ha már itt tudom hagyni csökkentet sebességgel és van elég anyag az az gyomor görcs bent és otthon
Hát ez nagyon bikicsunáj lett.
Első próba, nem a legtökéletesebb lett, van egy két helyen kis érdesség de nem baj, home made. Egyébként ha változtatok a minőségen akkor tudom full full simára nyomtatni is. És igen elég bikicsunáj…este sötétben ha világít még jól is néz ki.
Klassz!
Éjszakai meló után alvás helyett már a màsodik futárt várom. Az első a nyulakba való cuccot már meghozta, a második még nem ért ide a nővérem rendelésével (te úgyis otthon vagy).
Vape shopoktól most semmi.
Nagyon future lett, nekem ilyen kell.
Mindjárt tesztből nyomtatok egy “jobb” minőséget…kipróbálom milyet tudok
Régebben a fluoreszkáló órák mutatóinak festése sugárzó, rákkeltő anyagból volt…elvileg már nem azok. Azért csak óvatosan azzal, hogy mit veszünk a szánkba