Ha vas, akkor nyugi…csak ki kell várni 11.5 órája fúrok-faragok-festek-pakolok, együtt érzek.
A gyepszellőztetésről egy idézet a kedvenc “fű-fasiszta” oldalamról:
- “Ó te jó ég mit csináltam – akkor mindent jól csináltál”
Az egyik leginformatívabb magyarnyelvű oldal a témában amit találtam, kíválló tudástár, nem csak haladóknak:
Egyébként élek még ám, csak bekapott a mókuskerék kicsit.
A mai összteljesítményem kimerül a Pioneer összerakásában (holnap derül csak ki, hogy a 12 óa écaka + minimál alvás kombó mennyire használ neki),
2 lé szellőztetésében (pedig ugye minek azt),
meg az egyéni rekordom megdöntésében a nyújorktájmsz mini kereszrejtvényében.
Ezen valószínűleg már csak egy normális billentyűzettel és picit magabiztosabb vakon gépelő skillel tudnék javitani, de annyit nem ér az egész
Jesszus! Egy magányos tanyán laksz?
Azért,így be bútorozva nekem jobban tetszenek.
Bezárta a plüss macikat
Mocsok nagyok ám…
Hazavinnék egy ilyet…na utána én is magányos lennék.
Eztet nem értem
Éva a hang erőre gondol ez társasházban használni bűntett Gondolom ezt akarta mondani
Csak a hangerő és szomszédok viszonya miatt kérdeztem
Neked se lennék a szomszédod.
Ezt nem kell hangosan hallgatni a csetreszek Mariska néninél a negyedik tömben is ki másznak a vitrinből
Szep bohom.
Nem a hangerő, hanem a hangminőség és a frekvenciaátviltel miatt vannak ilyen q. drága böhömök 18 Hz-45 kHz
(Ok, járulékosan persze 2x400 Wattal már oda lehet baxni)
Azt hittem, azért szólsz, mert a háttérben a szobainason lóg a farmergatyám
Mehet a kallofdutyi . Balról lőőőőőőnek
Keveset játszom nagyon, és mindig a tv-n van a hang még nem próbáltam ki a nagy láncon soha…hm.
Engem egyenesen imádták a szomszédok . Unreal tornument, quek3 , és egyéb hangosan bekiabaló jatékok multi kill, headshot, rampage, ezek mind külön hangerőnnvoltak . Később ugye füles kiemelt szerepben Sennheiser
Hú, valamikor kettővel vagy hárommal ezelőtti fénykoromban nyomtam az UT-t kicsit
majd előkotrom már az otikai kábelt, aztán lehet hogy kipróbálom. (Bár a nagy tv-nek egész jó hangja van, szóval nem éreztem szükségét valahogy…)