Aha, húsvétkor…nyulak meg kopaszon a Móriczon
Kedves John. véleményem szerint minden tankban szuperül helytáll az angorabit. Dwarvban is próbáltam, nem volt panaszom rá. Hozta a vártat. Viszont Janinak igaza van, lágy anyag ami MTL-ben és RDL-ben is szuperül helytállt nekem.
Ok, szóval reggel 8:20 óta
Kőrisfa talp felragasztása, aztán felfúrása, csavarozása alulról -felülről.
Talpra állítás, csiszolás, hibajavítás, tisztogatás, zsírtalanítás, talp műgyantázás.
Most meg már kész a Duratex White hengeres festés - egyelőre 1 soron. Hátlap később…
Jó is szabin lenni
Amúgy sorry, otthoni képek, ezek 110 kg most darabja, cipeli a tök.
Pontosan milyen állatokat is szeretnél tartani bennük?
Nem akarok beleszólni, de nem fémtüskékre szokták állítani az olyan brutál hangfalakat amilyen a tied is?
Mintha fehér plüssmacikat láttam volna a belsejében
Az vatta te, megagiga dl szett.
Jó ötlet, ha a cél az alsó szomszédhoz bejutás.
Az csak az egyik lehetőség ilyen súlynál szükségtelen. Meghallgattam múltkor úgy is. Kerekes állványkája van.
A rezonancia hatásosabb elkerülése miatt kaptam anno a Jamo-khoz, bár tény, hogy annak fele súlya sem volt.
A Féktelenül című filmben a metro kisiklása DS-ban acéltüskék nélkül is máig emlékezetes élmény volt. Az ablaküvegek is beleremegtek
Igazad van ehez sem értek,de a kombimban ez sem szól rosszul
ritkán beszélgetek ha vezetek
Csak óvatosan én le nem hozzom többet ezeket az emeletről…
De jó nekem, hogy a nagyothallásom, (Ez milyen idióta szó! Nem nagyothallok, hanem kicsit! Úgy éppenhogy. ) végett, csak fülesekre kell költenem. Én normál hangszórón mire értem is amit hallok, és mondjuk zene, akkor már 3 emelettel lejjebb is táncolnak.
Ezek halkan is rezegtetik a parketátt ha nem hallod ezt tuti érzed…(tapasztaltam)
Ez ilyen kerekes gereblye?
Az, hogy rohadna meg…