Valahogy most nekem is kedvem támadt hozzá. De engem letiltott asszony az ilyen erőszakos jatékokról gyerekek véget. Habár utoljára vagy fél éve végig toltam az összes gears of wart
Jó hangja van a láncfűrésznek
Valahogy most nekem is kedvem támadt hozzá. De engem letiltott asszony az ilyen erőszakos jatékokról gyerekek véget. Habár utoljára vagy fél éve végig toltam az összes gears of wart
Jó hangja van a láncfűrésznek
2006 körül játszottam vele XBOX360-on (az elsővel). Akkor nem volt rossz, én voltam csak nyomi benne. Szeretek játszani néha, csak nem tudok.
Ha van boxod kölcsön adom a lemezeket. A többi könyvtáras de az is meg oldható . Igen nehéz a game meg kell szokni a multi meg igazán reflex jaték már . A töltés kiakasztó volt vagy 2 óraig utána csak potyogott az achivment belőle
Ja le nyomtam havernál. Resident mindig egy gyöngy szem. Ami pöpec még és nem mai az Evil within, silent hill, Outlast.
Várjuk az eredményt!
Kicsit később… melózni is kell először
Szorítok . Szilikon jó tartja a formát ha adott öntö dobozban hagyod. Mintát kend be elött folyékony szappanal vagy krémmel könnyebben ki lehet majd venni.
Akkor te már csináltál ilyesmit…
Egyszerűbb dolgokat igen . Csak jól szellőző helyen keverj és nagyon óvatosan az edzővel lehet egy picit elsőre kevesebbet bele . Lassabban köt de hosszaban lehet vele dolgozni a keményedési időt nem sokkal hosszabítja meg. Maszk és kesztyű legyen . Színezi jó a víz feszték is porosan vagy pigment por (DM ből köröm díszítő)
Elvileg 6-7 nap a teljes kötési idő…
Persze, függ az epoxy gyantátòl is…
lökháritót autóbusz tükröt javítottam már én is önteni még nem öntöttem…kiváncsi vagyok milyen lesz…
Hát füg vastagságtól is és környezeti hőtől . Itt úgy látom függőleges lesz és a talpazat marad a tetején amit majd síkban kell kicsit csiszolni mert kicsivel magasabbra kell önteni
Elvileg, a terv, egy 21700-as cső mod lenne. A paramour alkatrészeivel… de még változhat…
Ne spórolj a Resin na ennek utánaolvasok, mert még nem hallottam erről az eljárásról.
Már láttam, érdekes…
Viszont az mecha…
A metódus miatt linkeltem csak .