Van még belőle fiúk. Locsolókat nem szívesen de vendégeket sok szeretettel várok ![]()
Incselkedik. Értitek? Tudja, hogy nem tudunk menni, de huzigálja a mézesmadzagot, mintha rajtunk múlna ![]()
Ez pont olyan mint a star trec… ![]()
Nincs lehetetlen, csak Te, Hetetlen! ![]()
Hát mérgemben kidobtam a bacon vattát, és a párom kozmetikai vattájából elkészítettem életem első tökéletes vattázását! Ideig, darabig hátha jó. Egy full tankot elszívtam és (kopkop) nem szineződik/ég a vatta.
A bacon sokat vesztett a minőségéből az elmúlt 2 évben. Bármi más jó lehet helyette. Mondjuk Angorabit. Azt még úgysem nagyon ajánlgattam. ![]()
Hát mivel eddig ez az első építős kazánom, nem nagy tapasztalatom van. Leginkább semmi. Most is érződik egy kis mellékíz, de ezelőtt jó 10-12 slukk után a vattám elégett. A bacon nem szívta eléggé a sodronyokról. Most jól adagol. Este írtam e-mailt a cseheknek, holnap talán kapok választ is és akkor rendelek onnan rendes vattát. Van itthon három tankom, de nem bírtam magammal és építeni kellett 
 ha ez is fos lett volna a következő hogy kiszedem a kabátomból ![]()
![]()
![]()
![]()
Gyakorol a kölök
( A sárkányeregetés ösi képességét nem lehet elég korán elsajátítani… bocsi csajok 
)
![]()
Kedves Kinga ![]()
Kèrdeznèm,hogy dvarw-ban próbáltad-e?
Ha igen,abban,hogy teljesített?
Véletlenül van ilyen vattám..
 kicst később ég meg jobban bírja a szárazon űzemelést..
Nagyon puha lágy anyag..
Köszönöm János ![]()
Tudom nem a szíved csücske a dvarw,de Te ajánlanád abba a tankba?
igen szerintem működhet vele még nem próbáltam nekem más vatta a kedvencem,
ez:
Az illatos boltból,úgy is kell rendelnem,akkor ebből a rayon vattából is rakok a kosaramba.Ennyi pènzèrt simán megèr nekem egy próbát.![]()
Nekem nagyon be jött: Nehezen szakad jól bírja a ráncigálást ha dvarwba a Rob féle tekerést akarod tenni ezzel könnyebb dolgod lesz.Semleges ízű egy re kell figyelni feldagad de ezt a második újra huzással orvosolni tudod…
A nyuszis vatta szakadosabb és van íze..
Ez is fontos szempont nálam.Mindig 2-es magra tekerek a dvarwban,ráadásul mikro coilt,azon kellene áthúznom szakadásmentesen.
Akkor Jani a rayon lesz az ami neked is jó..