Van még belőle fiúk. Locsolókat nem szívesen de vendégeket sok szeretettel várok
Incselkedik. Értitek? Tudja, hogy nem tudunk menni, de huzigálja a mézesmadzagot, mintha rajtunk múlna
Ez pont olyan mint a star trec…
Nincs lehetetlen, csak Te, Hetetlen!
Nekünk meg az “időkibővítő” jutott elsőre az eszünkbe.
Hát mérgemben kidobtam a bacon vattát, és a párom kozmetikai vattájából elkészítettem életem első tökéletes vattázását! Ideig, darabig hátha jó. Egy full tankot elszívtam és (kopkop) nem szineződik/ég a vatta.
A bacon sokat vesztett a minőségéből az elmúlt 2 évben. Bármi más jó lehet helyette. Mondjuk Angorabit. Azt még úgysem nagyon ajánlgattam.
Hát mivel eddig ez az első építős kazánom, nem nagy tapasztalatom van. Leginkább semmi. Most is érződik egy kis mellékíz, de ezelőtt jó 10-12 slukk után a vattám elégett. A bacon nem szívta eléggé a sodronyokról. Most jól adagol. Este írtam e-mailt a cseheknek, holnap talán kapok választ is és akkor rendelek onnan rendes vattát. Van itthon három tankom, de nem bírtam magammal és építeni kellett ha ez is fos lett volna a következő hogy kiszedem a kabátomból
Gyakorol a kölök
( A sárkányeregetés ösi képességét nem lehet elég korán elsajátítani… bocsi csajok )
Kedves Kinga
Kèrdeznèm,hogy dvarw-ban próbáltad-e?
Ha igen,abban,hogy teljesített?
Véletlenül van ilyen vattám… kicst később ég meg jobban bírja a szárazon űzemelést…
Nagyon puha lágy anyag…
Köszönöm János
Tudom nem a szíved csücske a dvarw,de Te ajánlanád abba a tankba?
igen szerintem működhet vele még nem próbáltam nekem más vatta a kedvencem,
ez:
Az illatos boltból,úgy is kell rendelnem,akkor ebből a rayon vattából is rakok a kosaramba.Ennyi pènzèrt simán megèr nekem egy próbát.
Nekem nagyon be jött: Nehezen szakad jól bírja a ráncigálást ha dvarwba a Rob féle tekerést akarod tenni ezzel könnyebb dolgod lesz.Semleges ízű egy re kell figyelni feldagad de ezt a második újra huzással orvosolni tudod…
A nyuszis vatta szakadosabb és van íze…
Ez is fontos szempont nálam.Mindig 2-es magra tekerek a dvarwban,ráadásul mikro coilt,azon kellene áthúznom szakadásmentesen.
Akkor Jani a rayon lesz az ami neked is jó…