Van 2 fül annak kattani kell.
Amikről képeket tettél fel, azok a hosszúak, még épek, sértetlenek nálam is. Az a kicsi rövid, amihez csak a fém menetes részek voltak meg, azt úgy kaptam betekintő nélkül, abba ragasztottam üveget. Csak le kel fotóznom, mert nem tudom, ezeket a képeket miért tetted fel?
Én kérek elnézést többé nem szólok.(hozzád)
De miért? Már megint min sértődtél meg? Tényleg teljesen érthetetlen vagy.
Azt hittem, más is tud osztozni az örömömben, hogy jó hozzá a Dvarw legrövidebb üvegje, erre fel azt kapom, hogy nem szólnak többé hozzám.
Gyártják őket betekintővel. Azt küldte Jani. Megint ragasztgatsz… A hő hatására meglágyulhat, bocsathat ki magából káros anyagot.
Nézem… Köszönöm Jani!
Saját felelősségemre vállalom. Ha nem válik be, visszateszem rá a hosszú, eredeti palástot. ennyi. Volt a dobozban egy pár fém is, csak úgy üresen, natúr. Nem firtattam soha, hogy azt ki törte el, így jött.
@Janos_Groszeibl ez a barna leheletvékony cucc, befolyásol valamit a gomb tetején?
szigetelésre gondolsz?
szigetelés dobd ki csak utban van…
Oksi. Nehéz hozzáférni, még eddig nem sikerült a lábakat visszanyomni. Remélem jól értettem amit írtál.
A testen lévő gomb müanyg lábait kell vissza nyomni a modban lévő gombon a szigetelést kukázni…
Azt hiszem tudom miről beszélsz
Ez az a megoldás, amit sohasem szerettem. Egy csupasz lemezrugó adja az érintkezést a nyomtatott áramkörön kialakított érintkezők között. Jobb lenne egy zárt házas, stabil mikrókapcsolóra kicserélni, ha volna elég hely. A képek alapján azt nem tudom megítélni.
Oksi, mindjárt kicsérelem. Ez van Ferenc, ebből kell “építkezni”.
Ha a nyomógomb fémből van, akkor kell alá a szigetelő. Ha az műanyag a nyomógomb, arról kell gondoskodni, hogy pontosan a közepét nyomja, mert különben hatástalan.
Ki esett az egész, eddig az egyik tartotta. És elképzelhető, hogy letört egy láb. Látom már, hova nyomjam vissza, de valamiért mégsem akarja,hogy visszategyem. Bár így, hogy egy láb ott maradt a board-on, van értelme még visszatenni? Jól elcsesztem asszem.
Másra nem tudok gondolni a képességeimmel mint hogy ez egy egy JEL
Igen, ez annak a jele, hogy hozzányúltam. Gondoltam, csak egy kis gombocska, aha…