Bemutatam Paloma nevű hölgy ismerősömet Szarvasi úrnak . Fenkölt módon produktív kimenetelű lett kettőjük megismerkedése . Egy csepp hezitálás nem volt. Mint aki csak felkapcsolja a villanyt olyan egyszerűséggel. Szarvasi úr nagy nyomást helyezett Plamára mondhatni gőzerővel. Igazán örülök , hogy össze hoztam őket .
Most keltem, indulok kávézni, nekem is húzós lesz a hét.
Én már egy órája, de még mindig a kávém felett haldoklom. Tegnap anyánál tüzelőaprítás, ma meg úgy másztam ki az ágyból
Én is ilyesmivel alapoztam tegnap délután…
Jó jó de én még mindig szerelek indítas, kerepa, ind, krepa, ind fatal krepa és mindig más krepál be
Mivel ma nem kellet eddig szerelnem és ma van kis lányom szülinapja a középsőé pedig 20.-án kapnak valami hand madet
Boldog születésnapot a kis hölgyeknek!
A kép nem sikerült, de jó neked.
János-hegyi Erzsébet ki-nem-látó, a köd miatt:
Kintről…
…és bentről:
Amúgy meg az ösvények így, a futóverseny után:
én ma még a havas betonon sem vállaltam a futást
Abba van még 2 hét
Á, mindegy, lusta vagyok, ma még jó lesz.
Ez olyan tüzifahéjas lehet
Ugyanazotok van? V9 és Dani mod? Csak érdekességképpen: Valószínűleg én is akkor csináltam, mert a hozzászólásotok 23 órája volt. Csak nálam a V7 és V8 volt meg egymás után. A modok meg tudjátok: Teslacigs Poker meg Innokin Z80. A Swag2 nálam a Dvarw-os. Mert az a kis törpe, meg a Dvarw is az. Egy ideje jóvá kell hagyatnom minden bejegyzésemet. Ez meddig fog tartani?