Egyetértek!
Ez igaz,de a mi fiunk
Ez igaz sokat költöttem erre…mert magyar…
Ti ketten értékelni fogjátok…most kaptam emailt, hogy holnap kézbesítik a csomagom (Mondjuk csak húsvétkor kapom meg, mert angoloktòl nem rendeltem itthonra) de egy extrem v3 titanium vár majd kint rám
Másoknak meg csak ez létezik
Az nagyon jó…Gratulálok!Majd kérjük a véleményt.Már többször gondolkodtam rajta…
Mondjuk én az s-t rendeltem, és abba a legkisebb aksi megy, de most nekem a méret volt a lényeg
Ha fél napig bírja vele, akkor jó lesz.
Hát azt nem hiszem használtam 18350aksis modot mondjuk mechát és sok ml. Levest szívok naponta.Ha azt veszük ebbe milyen az elektronika akkor akkár lehet is…
Meglátjuk. Mellette itt a másik. Meg két aksi jön hozzá.
Egyébként az is szempont volt, hogy ha rövidebb, talán nem lesz annyira borulékony
Cső modot csak fektettve ted le ByKa nem folyik meg…vagy tartóba…pláne amibe elektronika van.
Látom itt csőfertőzés van
Köszi, figyelni fogok rá!
Táskában mindig kis szütyőben hordom a cuccot, és nyílván eldől, de eszembe nem jutott volna asztalon fektetve tartani.
Már a vape pályafutásom elején nézegettem őket, de mindig csak mecha jött szembe
Pár modom eltávozott így…régi egok egy dölést se mindig bírtak…volt köztük halhatattlan is
Első megnyílvánulásom felétek eddig csak olvasgattam de gondoltam megmutatom nektek miket nyüstölök
A wotofo PS dualhoz úton van egy dovpo top side skounker mod március 4 óta
Jelenleg egy mod van a bírtokomban a képen látható geekvape L200 nagyon megvagyok vele elégedve
Hírtelen ennyit tudtam most hozzá tenni a temához de kérdésekre ha felmerülnének szívesen válaszolok
Érdekes, nekem az ego bírta
Üdv köztünk
szia!
szép csapat!
A mellékes csapat havonta frissülni meg bővülni szokott
(Az a 10 es már elmegy boosterre )
Tervben van egy nagyobb tároló kidolgozása mert a jelenlegi tele van
Használtam egy időben 120ml üveg tárolókat érlelésre amikor nagy tételben kellett érlelni és csak limitált mennyiségben volt flakonom ami most se változott