MiĂ©rt panaszkodnĂ©k, nem is Ă©rtem, de mindegy is. LĂ©nyeg, hogy Ispy egy Ășr. Ennyi. GratulĂĄlok hozzĂĄ. HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel.
Mert most mĂĄr bĂĄtrabban mehetek 1 ohm alĂĄ a tekerĂ©sekkel. De az SS huzal akkor sem akar a kedvencem lenni egyelĆre. AnnĂĄl asszociĂĄltam elĆször a döglött egĂ©rre, amikor kokszos lett. Szerintem azt nem sokat Ă©rdemes kiĂ©getni. A Ni80 viszont, minĂ©l többször Ă©getem, annĂĄl jobb ĂzƱ lesz.
Ăn nem piszkĂĄlĂĄsbĂłl Ărtam, se nem panaszkodtam. De mĂĄr megĂ©rtettem, hogy miĂ©rt voltĂĄl kiakadva, ezĂ©rt elnĂ©zĂ©st. MechĂĄrĂłl elsĆ körben Ășgy emlĂ©kszem nem volt szĂł, csak a tankokrĂłl. AzĂ©rt is adtam, mert egyrĂ©szt nem hasznĂĄltam, mĂĄsrĂ©szt mert nagyon Ăzes a kicsike, harmadrĂ©szt meg szerettem volna örömet szerezni. Amilyen setup-al kĂŒldtem, az a legjobb bele, de persze szabad a vĂĄsĂĄr, kĂsĂ©rletezz nyugodtan. Legyen bennĂŒk sok örömöd.
Minden variĂĄns mĂ©g nem lett benne kiprĂłbĂĄlva. Csak ezen teljesen kinyitva minden, az felel meg a By-ka 1 lyuk szellĆzĂ©snek. Amazt meg ki lehet nyitni 5 lyukra, valĂłban nehĂ©z Ćket összehasonlĂtani.
SzĂ©p ,hĂĄromszorâ
Nem kĂŒldtem el ez lemaradt
Melyik a legszebb piros ?
Håt ez mi azon a szép modon?
Kicsi magyar vasdarabâde most tĂ©nyleg jĂłma Ć volt a soros
Ez nem jĂłl hangzik (soros)szĂtokszĂł
Ez igaz,de gyĂŒmölcsöt sem eszem
A tiédnek is Darth Vader kölcsönzi a hangjåt?
Ăn ezt nem szeretem benne
Azt Ă©n se nehogy mĂĄr inkĂĄbb kifacsarom
Nem
1.2 levegĆvel csak a "porlasztĂĄs "sercegĂ©s hallatszik
Lehet rosszul van össze rakva a levegözĆ elött van az oszlopâŠ?
A levegĆzĆ alatt az oszlop⊠HĂĄt nem tudom majd szĂ©tszedem.
EgyĂ©bkĂ©nt nekem is sercegĆs hangja van ahogy @Zolika Ărja, de tĂșl hangosnak tƱnik, lehet csak nekem
Eddig mĂ©g nem sĂpolt,kivĂ©ve mikor "never forget "
ByKa-hoz képest nagyon hangos
Nem sĂpol nekem se âcsakâ serceg. Ha lejjebb veszem a Wattot, hogy a sercegĂ©s szĂĄmomra tolerĂĄlhatĂł legyen, akkor meg nem nagyon van Ăz.
Tuti a vattåval rontom el⊠Vagy nem