Miért panaszkodnék, nem is értem, de mindegy is. Lényeg, hogy Ispy egy úr. Ennyi. Gratulálok hozzá. Használd egészséggel.
Mert most már bátrabban mehetek 1 ohm alá a tekerésekkel. De az SS huzal akkor sem akar a kedvencem lenni egyelőre. Annál asszociáltam először a döglött egérre, amikor kokszos lett. Szerintem azt nem sokat érdemes kiégetni. A Ni80 viszont, minél többször égetem, annál jobb ízű lesz.
Én nem piszkálásból írtam, se nem panaszkodtam. De már megértettem, hogy miért voltál kiakadva, ezért elnézést. Mecháról első körben úgy emlékszem nem volt szó, csak a tankokról. Azért is adtam, mert egyrészt nem használtam, másrészt mert nagyon ízes a kicsike, harmadrészt meg szerettem volna örömet szerezni. Amilyen setup-al küldtem, az a legjobb bele, de persze szabad a vásár, kísérletezz nyugodtan. Legyen bennük sok örömöd.
Minden variáns még nem lett benne kipróbálva. Csak ezen teljesen kinyitva minden, az felel meg a By-ka 1 lyuk szellőzésnek. Amazt meg ki lehet nyitni 5 lyukra, valóban nehéz őket összehasonlítani.
Szép ,háromszor
Nem küldtem el ez lemaradt
Melyik a legszebb piros ?
Hát ez mi azon a szép modon?
Kicsi magyar vasdarabde most tényleg jó
ma ő volt a soros
Ez nem jól hangzik
(soros)szítokszó
Ez igaz,de gyümölcsöt sem eszem
A tiédnek is Darth Vader kölcsönzi a hangját?
Én ezt nem szeretem benne
Azt én se nehogy már inkább kifacsarom
Nem
1.2 levegővel csak a "porlasztás "sercegés hallatszik
Lehet rosszul van össze rakva a levegöző elött van az oszlop…?
A levegőző alatt az oszlop… Hát nem tudom majd szétszedem.
Egyébként nekem is sercegős hangja van ahogy @Zolika írja, de túl hangosnak tűnik, lehet csak nekem
Eddig még nem sípolt,kivéve mikor "never forget "
ByKa-hoz képest nagyon hangos
Nem sípol nekem se “csak” serceg. Ha lejjebb veszem a Wattot, hogy a sercegés számomra tolerálható legyen, akkor meg nem nagyon van íz.
Tuti a vattával rontom el… Vagy nem