Nekem a léellátásnál van,volt ugyanez de lassan bejáródik tekerésenként kenem
feltöltés résznél nincs probléma igaz a szétszerelésénél van hogy kesztyű kell de ez lehet az én bénaságom.
Passzentos kazán de a gyári videóba is mindent be ken a gyártó…majd bejáratodik…bár nekem pihen az összes.. ![]()
Szép vas
ne nyomd ki a szemét első nap ![]()
Csak annyit ami kifér a csövön… ![]()
![]()
![]()
Itt vagyok én is, nem vesztem el… ![]()
Bocsi. De új melóban vagyok, és millió felé kell gondoljak…legyen egy kellemes délutánotok… ![]()
![]()
Kitartást és jo munkát ![]()
Vigyázz magadra. Széles utat. ![]()
Most már lehet gőzölni rendesen… Jó ez az SS316L 29ga-s huzal… Szereti mindegyik tankom…
10menet, 2.5 magon. Egyik 1.21ohm,a másik 1.23 ohm… Majdnem egyrormára tekertem…
Amúgy mi újság veletek? Hogy vagytok? Kicsit kevesebbet vagyok jelen itt, de igyekszem pótolni magam…
A Többiek nevében nem tudok nyilatkozni. De itt jó minden. A Közösség ismét bebizonyitotta, hogy a közös ügyért bármit! Ez örömteli! ![]()
![]()
Milyen az új meló? ![]()
Még új az egész. Még szokom a dolgokat. Amúgy elvagyok. Minden nap telik egy nap…
Német /svájci meló. Nekem kicsit könnyebb mint másnak, mert beszélem a németet elég jól. Így könnyebben alkalmazkodom…
Aki pihen már annak szép és nyugodt estét… ![]()
Aki meg melózik annak jó gőzölést… ![]()
![]()
Ezt csak azért mert jó munka nincs. Csakis jó pihenés… ![]()
![]()
![]()
Kinga, ha nem nagy kérés akkor tedd át a munka… Topic-hoz, ami oda jár,… rakjak rendet magam után… ![]()
Akkor ezek szerint megint lemaradtam valamiről…
Látom, az a Sirius meg mindig veled van. Úgy veszem észre, hogy az lett a kedvenc modod… ![]()
![]()
Köszönöm, 4 éve ez a kedvenc modom.
Vennék még, de már alig lehet kapni.
Megérkezett! Köszönöm szépen @Ispy ! Nagyon szép tőled, hogy felajánlottad nekem ezt a mod-ot. Már ki is próbáltam. A kupaknak azt gondoltam, majd egyszer, akkunak való fóliát kéne rámelegíteni. 21650 -re valót, valami kéket, talán még rá is lehetne erőltetni valahogy. De ha még így hagyom, se nagyon gáz melóba. Ha leejtem, akkor pontosan ugyanoda esik, ezért lefesteni nem érdemes. De maga a készülék nagyon szép. Na most már @Vaperina_Kinga sem panaszkodhat, hogy valami sz@r-ral használom a kazánját, amit ajándékozott.
Remélem tetszik, szerintem szép kis mod.
Nagyon.
Kicsi, könnyű, zsebbarát, kézhezálló. Hogy miket tud, azt majd elolvasom.