Nekem a léellátásnál van,volt ugyanez de lassan bejáródik tekerésenként kenem feltöltés résznél nincs probléma igaz a szétszerelésénél van hogy kesztyű kell de ez lehet az én bénaságom.
Passzentos kazán de a gyári videóba is mindent be ken a gyártó…majd bejáratodik…bár nekem pihen az összes…
Szép vas ne nyomd ki a szemét első nap
Csak annyit ami kifér a csövön…
Itt vagyok én is, nem vesztem el…
Bocsi. De új melóban vagyok, és millió felé kell gondoljak…legyen egy kellemes délutánotok…
Kitartást és jo munkát
Vigyázz magadra. Széles utat.
Most már lehet gőzölni rendesen… Jó ez az SS316L 29ga-s huzal… Szereti mindegyik tankom…
10menet, 2.5 magon. Egyik 1.21ohm,a másik 1.23 ohm… Majdnem egyrormára tekertem…
Amúgy mi újság veletek? Hogy vagytok? Kicsit kevesebbet vagyok jelen itt, de igyekszem pótolni magam…
A Többiek nevében nem tudok nyilatkozni. De itt jó minden. A Közösség ismét bebizonyitotta, hogy a közös ügyért bármit! Ez örömteli!
Milyen az új meló?
Még új az egész. Még szokom a dolgokat. Amúgy elvagyok. Minden nap telik egy nap… Német /svájci meló. Nekem kicsit könnyebb mint másnak, mert beszélem a németet elég jól. Így könnyebben alkalmazkodom…
Aki pihen már annak szép és nyugodt estét…
Aki meg melózik annak jó gőzölést… Ezt csak azért mert jó munka nincs. Csakis jó pihenés…
Kinga, ha nem nagy kérés akkor tedd át a munka… Topic-hoz, ami oda jár,… rakjak rendet magam után…
Akkor ezek szerint megint lemaradtam valamiről…
Látom, az a Sirius meg mindig veled van. Úgy veszem észre, hogy az lett a kedvenc modod…
Köszönöm, 4 éve ez a kedvenc modom. Vennék még, de már alig lehet kapni.
Megérkezett! Köszönöm szépen @Ispy ! Nagyon szép tőled, hogy felajánlottad nekem ezt a mod-ot. Már ki is próbáltam. A kupaknak azt gondoltam, majd egyszer, akkunak való fóliát kéne rámelegíteni. 21650 -re valót, valami kéket, talán még rá is lehetne erőltetni valahogy. De ha még így hagyom, se nagyon gáz melóba. Ha leejtem, akkor pontosan ugyanoda esik, ezért lefesteni nem érdemes. De maga a készülék nagyon szép. Na most már @Vaperina_Kinga sem panaszkodhat, hogy valami sz@r-ral használom a kazánját, amit ajándékozott.
Remélem tetszik, szerintem szép kis mod.
Nagyon. Kicsi, könnyű, zsebbarát, kézhezálló. Hogy miket tud, azt majd elolvasom.