Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Nekem a léellátásnál van,volt ugyanez de lassan bejáródik tekerésenként kenem :blush:feltöltés résznél nincs probléma igaz a szétszerelésénél van hogy kesztyű kell de ez lehet az én bénaságom.

4 kedvelés

Passzentos kazán de a gyári videóba is mindent be ken a gyártó…majd bejáratodik…bár nekem pihen az összes… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Kellemes estét mindenkinek… :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

11 kedvelés

Szép vas :blush:ne nyomd ki a szemét első nap :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Csak annyit ami kifér a csövön… :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Egy kis szünet a német /svájci határon… Közben gőzölök egyet…
Meló van 1000el…

14 kedvelés

Itt vagyok én is, nem vesztem el… :smiling_face:
Bocsi. De új melóban vagyok, és millió felé kell gondoljak…legyen egy kellemes délutánotok… :smiling_face::smiling_face:

9 kedvelés

Kitartást és jo munkát :+1:

5 kedvelés

Vigyázz magadra. Széles utat. :hugs:

4 kedvelés

Svájcban minden Szép és zöld… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:
Méghozzá az ares2-em is kezd ki zöldülni… :joy::grin:

16 kedvelés

Boncasztal kamion módra… Attól h meló van, még nem marad el a boncolás… :joy::joy::smiling_face::dash::dash::dash:

14 kedvelés

Most már lehet gőzölni rendesen… Jó ez az SS316L 29ga-s huzal… Szereti mindegyik tankom… :smiling_face::dash::grin:
10menet, 2.5 magon. Egyik 1.21ohm,a másik 1.23 ohm… Majdnem egyrormára tekertem… :smiling_face::grin:
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Amúgy mi újság veletek? Hogy vagytok? Kicsit kevesebbet vagyok jelen itt, de igyekszem pótolni magam… :grin::smiling_face:

12 kedvelés

A Többiek nevében nem tudok nyilatkozni. De itt jó minden. A Közösség ismét bebizonyitotta, hogy a közös ügyért bármit! Ez örömteli! :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Milyen az új meló? :blush:

8 kedvelés

Még új az egész. Még szokom a dolgokat. Amúgy elvagyok. Minden nap telik egy nap… :smiling_face: Német /svájci meló. Nekem kicsit könnyebb mint másnak, mert beszélem a németet elég jól. Így könnyebben alkalmazkodom…
Aki pihen már annak szép és nyugodt estét… :smiling_face:
Aki meg melózik annak jó gőzölést… :grin::smiling_face::dash:Ezt csak azért mert jó munka nincs. Csakis jó pihenés… :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Kinga, ha nem nagy kérés akkor tedd át a munka… Topic-hoz, ami oda jár,… rakjak rendet magam után… :smiling_face:

Akkor ezek szerint megint lemaradtam valamiről…
Látom, az a Sirius meg mindig veled van. Úgy veszem észre, hogy az lett a kedvenc modod… :smiling_face::grin:

1 kedvelés

Köszönöm, 4 éve ez a kedvenc modom. :blush: Vennék még, de már alig lehet kapni.

2 kedvelés

Megérkezett! Köszönöm szépen @Ispy ! Nagyon szép tőled, hogy felajánlottad nekem ezt a mod-ot. Már ki is próbáltam. A kupaknak azt gondoltam, majd egyszer, akkunak való fóliát kéne rámelegíteni. 21650 -re valót, valami kéket, talán még rá is lehetne erőltetni valahogy. De ha még így hagyom, se nagyon gáz melóba. Ha leejtem, akkor pontosan ugyanoda esik, ezért lefesteni nem érdemes. De maga a készülék nagyon szép. Na most már @Vaperina_Kinga sem panaszkodhat, hogy valami sz@r-ral használom a kazánját, amit ajándékozott. :smile:

9 kedvelés

Remélem tetszik, szerintem szép kis mod.

8 kedvelés

Nagyon. :heart_eyes: Kicsi, könnyű, zsebbarát, kézhezálló. Hogy miket tud, azt majd elolvasom.

3 kedvelés