Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Sokkal elegĂĄnsabb,mint a matt palĂĄstok,gratulĂĄlok hozzĂĄ:+1:Ez am pc palĂĄst vagy valĂłban ĂŒveg?

3 Likes

Egy nagyon vĂ©kony imbuszra tekertem fel,sztem sincs vele baj alaphangon sem vatta nĂ©lkĂŒl,csak nĂĄlam a nagyobbik Genesis van azthiszem 6ml talĂĄn a kapacitĂĄsa Ă©s fele alatt mĂĄr nem Ășgy szĂĄllĂ­t a mesh kb mint a HildĂĄnĂĄl a sodrony,de a 1/4 Ă©nĂ©l ezzel a mĂłdszerel is kaptam 1-2 dryhitet,nem Ă©rtem mĂĄr a dolgot,pedig tartom az ĂĄllĂ­tĂĄsom,hogy Ă­gy az 1 coilos betĂ©tel remek Ă­zeket hoz,vĂ©gĂŒlis ehhez nincs is 2 coilos terelƑ betĂ©t(vagy minek hĂ­vjam),de jĂł Ă­gy csak ezek a dryhitek zavarnak,1/2 alatt vagy döntve szĂ­vom vagy 3-4 slukk Ă©s dry hitel​:thinking:

3 Likes

Ez rendes ĂŒveg.

4 Likes

Irány melózni
 :smiling_face:

Hozzávalók is mellettem vannak
 :smiling_face:

12 Likes

Szia Robi! :slightly_smiling_face:
VigyĂĄzz magadra,a melĂłhoz sok kitartĂĄst!
VĂĄrunk vissza. :hugs:

7 Likes

Nem megyek én a vilåg végére, csak németbe. :smiling_face: De itt leszek én is a håttérben és én is vigyåzok råtok. :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

10 Likes

JĂł reggelt kollĂ©ga! Balesetmentes jĂł gurit! Ahogy elnĂ©zem visznek Ășgyhogy kitartĂĄst!

6 Likes

VigyĂĄzz magadra! Ezt a havazĂĄs valamelyik tankodbĂłl csinĂĄltad? :slightly_smiling_face:

8 Likes

9 Likes

HĂł eleje van. Nem? De.:rofl:

A komåm mutatja videón, lent a telken mekkora hó van. Mire én:

• Azt a qurva, de elaludtam!!! KarĂĄcsony vĂłt mĂĄ, nem tudod???
9 Likes

“KĂŒlvĂĄrosban szĂŒlettem Ă©n,
Ahol a gyĂĄrkĂ©mĂ©nyek fĂŒstje kemĂ©ny”

Úgy mint b-j:

• TPA Red Oak
  • TPA Cubano (javĂ­tva)
  • Journey Mild Seven
  • TPA M -Type
18 Likes

Jó reggelt. :blush: Nålam még azt tart. :sweat_smile:

@Balazs_Samu_Nagy mindig emlékeztetsz rå, hogy mit kell tennem, ha meg makacsolja magåt egy tankom. A zene mindig segít!

“Ébren ĂĄlmodsz minden Ă©jjel,
szemben ållsz a sötétséggel,
életed sok nehéz percét messze hajítanåd.
ErƑssĂ© tesz, mi nem pusztĂ­t el,
ållj talpra, és sohase add fel!
Halld meg mindig önmagadban a tĂșlĂ©lƑ szavĂĄt!”

(End Of Paradise - HĂ©tköznapi tĂșlĂ©lƑ)

S lĂĄss csodĂĄt, a Trio eddig Ășgy muzsikĂĄl ahogy illik! :blush:

14 Likes

JĂł reggelt JĂĄnos szervusztok !

Igen a T34-85M es tankbĂłl ! :grin: :wink: :innocent:

7 Likes

akkor az aszfaltnak is annyi.. :slightly_smiling_face: mondjuk nĂĄlunk nem veszed Ă©szre az Ășt minƑsĂ©gen ha elmegy egy tank.. :slightly_smiling_face: JĂł reggelt @Atis !

6 Likes

D.R.A.M. IV szinte a tökĂ©letessĂ©g hatĂĄrĂĄn a Görögök szĂ©psĂ©ge,de csak szinte! Az elv amit a gyĂĄrtĂł Ă­gĂ©r mƱködik rendesen. A levegƑzĂ©se Ășgy lett megtervezte, hogy akĂĄrmilyen erƑvel szĂ­vom nem tudom lerĂĄntani a tekerĂ©srƑl a gƑzt! Szuper elv Ă©s a kivitelezĂ©sre jĂĄr az 5 csillag. KinĂ©zet-esztĂ©tika szĂĄmomra 5. MenetezĂ©s, tömĂ­tĂ©sek 5. Na de a szĂ©t-összeszerelĂ©s nem egyszerƱ folyamat Ă©s hamar sĂ©rĂŒlĂ©s okozhatĂł a testen. JĂł indulattal 3. Ugyan ez a vĂ©lemĂ©nyem a feltöltĂ©si mechanizmusrĂłl is!

12 Likes

Érdekes amit Ă­rsz nekem szĂ©pen kĂ©zzel nyithatĂł a feltöltƑ a szĂ©t szerelĂ©s az nĂ©ha kell a mƱanyag összeszorithatĂł csipesz az Ă­gaz
Lehet mĂ©g Ășj az o gyƱrƱ be kell kenni..

5 Likes

Szia Jani. Nem magĂĄra a feltöltƑ kupakra gondolok. Hanem magĂĄra a mechanizmusra. Lehet ha jobban bejĂĄrĂłdik könnyebb lesz a lĂ©ellĂĄtĂĄs elzĂĄrĂĄsa, megnyitĂĄsa. De egyenlƑre rĂ©mĂĄlom. Maga a deck szĂ©t Ă©s összeszerelĂ©se egy levegƑ pin cserĂ©hez. Na kĂ©rlek az meg aztĂĄn megĂ©r egy nagy misĂ©t! :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Likes

szia!
Nekem azĂ©rt nincs gondom ezzel mert:afc be van lƑve nem cserĂ©lem .Feltölteni meg minden tankot Ășgy szoktam mint a kayfunt
De csak neked mondom mĂĄsnak nem :slightly_smiling_face: nem zĂĄrom a lĂ© ellĂĄtĂłt kinyitom a tetejĂ©t felöntöm 3/4ig vissza a kupak amikor fog az o gyĂŒrƱ fejre forditom Ă©s meghĂșzom.És Go.

6 Likes

Ügyes! JĂł ötlet! De kĂ©rdem Ă©n majd, 200eurĂłs kazĂĄnnĂĄl ez normĂĄlis. Kicsit nem figyel oda az ember Ă©s le is amortizĂĄlja! És akkor aprĂł rĂ©szletekbe bele sem mentem. SzĂłval ja! De Ă­zre-gƑzre hozza a tökĂ©leteset. Minden szĂĄlhuzal, plussz clapton beprĂłbĂĄlva mindegyiket tökĂ©letesen kezeli.

5 Likes

AlapjĂĄba vĂ©ve igazat adok de az Ă­ze jĂł ezt nĂ©zd..Ă©s mondjuk a mĂĄs nyƱgöst is ismerĂŒnk egy pĂĄrat.Valahol ez is közre jĂĄtszik amit Ă­rsz abba hogy teljesen ĂĄt ĂĄlltam a byka-ra mind ezek a nyƱgƑk nincsenek egyszerƱ mint a szög az összes rta-rdta-juk.Nem kell kĂŒlönlegessen semmit variĂĄlni valamit tekersz bele valamilyen valamennyi vattĂĄt bele hĂșzol Ă©s adja
AjĂĄnlom figyelmedbe Ƒket
 :slightly_smiling_face:

4 Likes