Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

De kis drága vagy :hugs:de hová? :flushed:Tudod a címem :flushed:pedig titkos ,csak a futárok tudják :rofl:

5 kedvelés

Szerinted?! :laughing: Rajta volt a csomagon​:rofl::rofl::rofl::sunglasses:

5 kedvelés

@Zolika, látom nem esik le… Onnan tudja h ugyanazok a futárok járnak hozzá is. Es rá kérdezett az egyikre… … :joy:

2 kedvelés

Ezazzzz,hogy hozzám srácok hozzák vesztemre :rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Szerintem nem ugyanazok járnak, ő hozzá külön futár van rendelve :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Sztem van is dolga rendesen annak a futárnak… :grin::joy:

4 kedvelés

Most azt gondolják vajon hogy azoknál is társtulajdonos vagyok :thinking::thinking::thinking:

6 kedvelés

Hát biztosan jó lenne a részesedésed :laughing::laughing:

3 kedvelés

Na b.meg, most én is ezt fogom nézni ezek után. :rofl: :grin:

8 kedvelés

Feszkó levezetésre.is tök jó :blush:
A helyett, hogy kolleginát kidobtam volna az irodából, elmondtam az álláspontom, majd néztem a bubikat :joy:
Őt nem.nyugtatta meg úgy mint engem :joy::joy::joy:

6 kedvelés

7 másodperc mire a bubi ki tud jutni az etetőnyíláson és még látom a betekintőn. :no_mouth:

8 kedvelés

De ha szívod, jönnek az újabbak :blush:
Te tényleg számoltad hány másodperc? :blush:

8 kedvelés

Egyszer-kétszer belefeledkeztem. :joy: Mikor a vatta megszívja magát akkor jönnek Buborék. :grin::blush:

8 kedvelés

Erről a bubiról eszembe jutott egy régi emlék, amikor én a programozó, a könyvelő és az informatikus a feleségekkel (ők egy helyen dolgoztak) együtt elmentük egy gospel előadásra. Majd a végén:

• milyen sokan voltak a színpadon
  • (programozó), jaja, én megszámoltam
  • (könyvelő), igen, ennyi nő és ennyi férfi volt
  • (informatikus) ti is számoltátok?

Feleségek arca: úristen, megafészpalm!

:rofl:

9 kedvelés

Erre jó a Bááájkaaa léelzárogatója. Kitekerem - betekerem, azaz betekerem és kiterekem, és takarodnak kifelé a buboré -kok-kok-kok… :smiling_face_with_tear: A többi tankból esetleg rázogatással, vagy borítgatással lehet elérni. Pedig a Bááájkával csak az úgy felejtett léelzáró okozhat dryhitet. Az összes többinél még a filcesedő vattavég is, meg ha túl sokkal hajtom véletlenül.

3 kedvelés

Sziasztok. Én is itt vagyok… A háttérben… Néha-néha be-be nézek
… Készülnöm kell. Holnap hajnalban indulok melózni… Lejárt a lazulás… :grin::grin::grin::joy:

A hasi tasik készenlétben vannak… :grin:

12 kedvelés

Használd ki az időd ami van meg a mai napból :wink:
Kitartást a holnapi melohoz.
En meg melózok este 6-ig aztán pihi.
Lazulás holnap hetfon kezdődik a gálya. :+1:

13 kedvelés

Nekem 3 hét melo lesz majd aztan 1 hét itthon pihi…

4 kedvelés

Én mindig üregesre hagytam ! Tehát egy csövet csináltam belőle ! Soha nem volt gondom ! :wink:

5 kedvelés

Ne, beruháztam egy üveg palástra a gtr-hez, ezzel szerintem jobban néz ki.

14 kedvelés