van olyan ami örök darab a márkát ismered…szépek…lejöttem a csövekröl kényelmetlen hordani…
Igen,Dani az van,de ezzel nagyjából ki is fújt a kínálat.
Elég az van több méret…
Oké,de milyen szép mecha csőmodok vannak már!Senkinek se jut eszébe,hogy szabályozottat is csináljon?
Szerintem észbe van csak az elektronikát nem tudják megoldani…régen az evolv-nak volt a cső végébe illeszthető elektronikája…
Azt hiszem h lassan utána kellene nézzek ezeknek a cső modoknak is. Mi alapján működnek… Esetleg valakinek tippje, akár egy link, valami… Ahol leirja a részletes működési elvet…?
Régebben volt egy aramax power 5000 cső modom.
Az biztos,hogy nehezebben megoldható.
sokan elvéreztek…
Volt a kezemben az Ambition mods csőmoddá alakítható készüléke.Ott ügyesen megoldották.Gondolkodom is rajta,hogy be kellene szereznem egyet.
igen az még gondolkodtat engem is…converter vagy mi?
Igen.Az lenne.
ez volt az evol:
Na,ha már adott volt,akkor fejlesztgettheték volna,ahelyett,hogy dobták a dolgot.
Jó lett volna igen…
Bár valószínüleg nincs rá akkora igény,hogy megérné.Különben csinálnák.
Szokás szerint… Köszönöm szépen… A többit tudod már kívülről…
Igen szerintem is az a baj nincs rá igény.Dobozokat használunk.Én szerintem nagy is amibe már van elektronika és elmúlt sajna az ídő felettük…
Vannak még az úgynevezett fél mecha modok,mint az enyém is.Van benne egy alapfokú védelmet biztosító chip,ami megakadályozza,hogy felrobbantsd magadAz én Kizoku Kirin-emben egy mosfet chip.