Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

van olyan ami örök darab a márkát ismered…szépek…lejöttem a csövekröl kényelmetlen hordani…

3 kedvelés

Igen,Dani az van,de ezzel nagyjából ki is fújt a kínálat.

1 kedvelés

Elég az van több méret… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Oké,de milyen szép mecha csőmodok vannak már!Senkinek se jut eszébe,hogy szabályozottat is csináljon?

1 kedvelés

Szerintem észbe van csak az elektronikát nem tudják megoldani…régen az evolv-nak volt a cső végébe illeszthető elektronikája…

3 kedvelés

Azt hiszem h lassan utána kellene nézzek ezeknek a cső modoknak is. Mi alapján működnek… Esetleg valakinek tippje, akár egy link, valami… Ahol leirja a részletes működési elvet…?
Régebben volt egy aramax power 5000 cső modom.

3 kedvelés

Az biztos,hogy nehezebben megoldható.

3 kedvelés

sokan elvéreztek…

4 kedvelés

Volt a kezemben az Ambition mods csőmoddá alakítható készüléke.Ott ügyesen megoldották.Gondolkodom is rajta,hogy be kellene szereznem egyet.

2 kedvelés

igen az még gondolkodtat engem is…converter vagy mi?

2 kedvelés

Igen.Az lenne.

2 kedvelés

ez volt az evol:
thekick2

3 kedvelés

Na,ha már adott volt,akkor fejlesztgettheték volna,ahelyett,hogy dobták a dolgot.

3 kedvelés

Tessék…

5 kedvelés

Jó lett volna igen…

2 kedvelés

Bár valószínüleg nincs rá akkora igény,hogy megérné.Különben csinálnák.

3 kedvelés

Szokás szerint… Köszönöm szépen… A többit tudod már kívülről… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

3 kedvelés

Igen szerintem is az a baj nincs rá igény.Dobozokat használunk.Én szerintem nagy is amibe már van elektronika és elmúlt sajna az ídő felettük…

4 kedvelés

Vannak még az úgynevezett fél mecha modok,mint az enyém is.Van benne egy alapfokú védelmet biztosító chip,ami megakadályozza,hogy felrobbantsd magad​:grin:Az én Kizoku Kirin-emben egy mosfet chip.

5 kedvelés

Nekem ez van bibibi! :+1: :index_pointing_at_the_viewer: :smiley:

8 kedvelés