Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szolnok…??? Na az jó, mert épp útba esik vasárnap hajnalban… Majd beugrok hozzád is és viszek tőled is pár flaska liquidet… :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Most indulok Debrecenbe :blush:

5 kedvelés

Erről jut eszembe, kérdeztem a nejemet a szekrényt illetően… Tudjátok mit felelt…?
“na majd adok én neked szekrényt meg liquidet!!!”… :joy::joy::joy::joy::joy:

10 kedvelés

Akkor lépjed neki… Mert nem lesz elég hazáig másképp… :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Az jó ha ad liquidet, csak olyat adjon amit szeretsz… :smiley:

5 kedvelés

Csak az utat figyeld, ne a tekerést :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Megy ez,csak sok a háromlábú:grin:

4 kedvelés

@Zolika neked nem tűnt fel h valaki ennyire vigyáz rád…? :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

Öhh izé, én mindenkire vigyázok​:sweat_smile::laughing:

4 kedvelés

Csapjad lefelé őket… Mondjad nekik h sietsz haza mert fogytán a levesed… :grin::joy:

6 kedvelés

Szia Robi! :slightly_smiling_face:
Valamiről lemaradtam? A piros nyilakkal jelölt tank,és mod? :thinking:

8 kedvelés

Az a nautilus gt tank a két rta elődje volt…a kék mod meg a kicsi vaporesso gen nano… Ami megvan már másfél éve… :smiling_face:

3 kedvelés

Gondban vagyok. Nagyobb Tasi kell… Ebbe már nem fér el a cuccos… :joy:
Még a fele sincs benne és már tele is van… :joy::joy::joy:

10 kedvelés

Láthatod h nekem is vannak cuccaim elegendőek. Pedig én nem is rendelek olyan sokat… :joy::joy::joy: Én elmegyek a boltba és megveszem amit kell. :smiling_face: Nem várok vele hetekig amíg hozzá a futár… :joy:

6 kedvelés

Jó az ha van,tudod ,ménkű esetre​:winking_face_with_tongue:

6 kedvelés

Hát ez a mini tényleg szuper kis kazán​:grin:

15 kedvelés

Szerintem ez egy elektromos fogpiszkáló :sweat_smile:

9 kedvelés

Eszméletlen jól néz ki a csövön!!! :heart_eyes:

A Mini-t én is a hosszú drip tip-el használom, az Artemis a röviddel bejövős és itt most csak az íz élményről beszélek. Számomra szépek mindkét csőrrel.

3 kedvelés

Nekem a rövid drip-tipek nem jönnek be.Beszereztem pár hosszú mtl-eset ha szükség lenne rá:grin:Úton van az Artemis is​:pensive_face:Mondjuk vicc árért szerencsére.

3 kedvelés

Alapvetően én csőmod párti lennék.Kár,hogy kevés szabályozható ilyen van a piacon.Pedig a legszebbek szerintem.

4 kedvelés