Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Fénykard?:joy:

2 kedvelés

Ahhh itaste…dobozba szét szedve darabokba hiányosan van nekem is…

4 kedvelés

Vannak mechák amibe van biztositék (gus mods) én egy Phanthom-ot hybridet használok.

5 kedvelés

Ez volt az első komoly módom, a tetején egy Helix v3 al! :face_with_hand_over_mouth: :smiley:
De most Báááájjjkkkááá van rájta! :joy:

3 kedvelés

Vagy van olyan mecha cső is aminél meghagytak egy kiszedhető toldást ami arra szolgáll,hogy oda betehető a mosfetes lapka aki védelemmel szeretné használni,nekem is olyan a mecha csövem​:thinking:

6 kedvelés

Qwajó, bár van egy kis orvosi vizsgáló feelingje :grin::+1::wink:th-nak nem árt az a fullánk?

1 kedvelés

Mint ez pl.
https://www.oxyzig.de/thunderhead-tauren-hybrid-mech-mod.html

1 kedvelés

Egész jól mutatnak együtt :blush:

14 kedvelés

Ez így jól mutat! Nyilatkozz hogy tetszik a byka?

2 kedvelés

Azt kell mondjam, az egyik legcsendesebb tankom lett :grin:
3 különböző tekerést, levegőzést kipróbálva, tényleg szinte mindegy mit csinálsz vele, csak tekersz, vattázol, szívod és teszi a dolgát…
Egyszerű, nincsenek trükkjei, nagyon jó ízeket produkál, ezzel szerintem senki nem csalódna :slightly_smiling_face:
Köszi, hogy megfertőztetek vele :rofl:

(Egyébként eddig egy tanknál sem volt ilyen szórakoztató, ahogy a légbuborékok felkúsznak a chimney oldalán) :face_with_hand_over_mouth:

10 kedvelés

Na örülök! Akkor te se vagy normális én is azt nézegettem olyan szép ahogy a bubik mennek… :rofl: :+1:

7 kedvelés

Én is szoktam nézegetni, és néha kicsit segítek a bubiknak :blush::joy:

4 kedvelés

Ez az első klónom (YFTK), de nagyon szép megmunkálása van, az anyagminőségre sem lehet panasz…
A likvidszabályzó nyílásnak van egy pici éle, de egyelőre nem bántotta a tömítést.
Lehet, hogy jobban összehangolták a palástok menetezését az előző adaghoz képest, nekem nem sorjázza a műanyag részt…

3 kedvelés

Megnyugtató, hogy ez nem csak nekem ilyen mókás :sweat_smile:

6 kedvelés

Én csak @Lsxtom klónját láttam az is jó az sxk ha jól tudom…

1 kedvelés

Nem YFTK V9 Báááájjjjjkkkkááááám! :wink: :facepunch: :smile:

2 kedvelés

Én kérek elnézést… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ugye, én mondtam. Azok a buborékok direkt csinálják. :grin:

4 kedvelés

Nekem van SXK. Ma érkezett hozzá ultem palást. A hétvégén lecserélem.

5 kedvelés

Ez a Genesis nem kis fejtöréseket okozott nekem mostanság,mert mikor működik remek ízeket ad,de ha fele alá lefogy a tankba a leves akkor jönnek a vagy oldalra döntögetések vagy a dry hit-ek,aztán már ott tartottam elcserélem,tovább adom,de ma rátaláltam Rip Trippers hibrid mesh vatta kombóval megtekert videójára és lám működik​:slightly_smiling_face:Szval marad a kicsike​:slightly_smiling_face:

Itt a videó is,hátha mást is érdekel,annyi,hogy én nem mikro coillal tekertem meg,hanem hagytam az előző hézagos 28ga kanthalt.

11 kedvelés