Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Igen…mert sajnos az egyik modon meglátszik,hogy megkarcolta vagy nem is tudom mi a jó szó rá,a másik mod

Sok van…de egyikbe sem fér bele az összes cucc​:joy:Így csak ennyit hordok magammal​:joy:Az egy évvel ezelőtti ízvakságom az egy szettemmel anno,olyan mély nyomot hagyott bennem,hogy soha nem szívok min5 íznél kevesebbet​:wink:

4 kedvelés

De azért vegyél táskát lesz még újabb :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Mondhatni nem aprózod el :grin::+1:
De ha olyan a helyzet…lehet hogy én is vinném.

Úgy még nem próbáltad, hogy csak 1-2 mod, meg tankok külön? Bírja az az 510 menet.

2 kedvelés

Azt én megoldanám! Hobbiként magamnak csináltam a körmöm, van itthon egy raklap strassz! :sweat_smile:

3 kedvelés

Nem cserélgetem a tankokat.Nem szeretem​:joy:

4 kedvelés

Szilikon tokot mindegyik modnak mikor uttaztatod és már gond letudva :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Miből jövök rá h forró a gőz? Nekem sztem egyforma minden készülékben.

1 kedvelés

Amikor szívod,akkor milyen?Nekem például 10 Watton hosszú slukkokal olyan kellemesen langyos.Most NI80 szálhuzalt használok.
Persze szerintem huzal függő is a dolog,a Kanthal,gyorsan felizzik,de gyorsan vissza is hűl.Ott tapasztalatom szerint elég a 8-9 Watt.
De szigorúan ez csak az én véleményem.

3 kedvelés

Nekem is jelenleg ni80 28ga huzal van 2.5 magon, 7 menet, 11.7 watton. Eléggé kellemes igy. Amúgy picit csorog az orrom, es lehet emiatt nem érzem annyira.

Amúgy cseppet sem kaparja a torkomat.

7 kedvelés

Ez most kettes mag,ha jól emlèkszem 5 menettel.

5 kedvelés

Hozzátartozik a dologhoz,hogy èn inkább a szűk mtl-t kedvelem.

4 kedvelés

Szervusztok ! Szervusz Robi !

Onnan , hogy égeti a szádat ! :grin: Mintha forró levest kanalaznál ! :rofl: :rofl: :rofl:
A rövid kéményeseknél és az RDA-knál lehet jobban tapasztalni , de nekem a dvarwal is sikerült !

3 kedvelés

Így vagyok ezzel én is. A hildában is csakis azért van az 1.4-es afc mert az ennél kisebbekkel nagyon melegszik a topcap

2 kedvelés

Ez nekem messze nem olyan érzés… :smiling_face:Viszont, úgy igyekszem megtekerni a kazánjaimat, h az adott beállításokkal 15 watt fölé sosem megyek. Nem is értem h régebben amikor még dl-ben toltam, akkor hogy bírtam el azt a 50-60 wattot…

2 kedvelés

Úgy látom ez a hilda elég szeszélyes tud lenni. :slightly_smiling_face:
Ha Kinga úgy dönt,hogy megválik a Berserker tankjától,tudjátok,én vagyok az első számú vevő rá.
Abban az esetben,természetesen, ha elfogadod tőlem,és nem sértelek meg vele,akkor elküldöm Neked az én Bersi klónomat.
No az biztos nem fog egykönnyen forrósodni,azért is szeretem.

4 kedvelés

Ahogy szokás mondani… Legyen meg a te akaratod… Viszont ugyanakkor privátban várom a bankszámla számot is és küldöm az árát… És… Köszönöm… :smiling_face:

1 kedvelés

Nagyon örülök,hogy elfogadod,de itt pènzről szó sem lehet,ezt ajándèkba adnám.
Annyi,amit fentebb írtam,csak ha Kinga úgy dönt,hogy megválik az övètől.

2 kedvelés

Vagy fizetem helyetted Kingának a berserker árát és te küldöd közben nekem a klónt… :joy:

1 kedvelés

Szeszélyes bizony, de attól még eléggé jól össze haverkodtunk… Volt az első építés, amikor megvettem, az szuper jó volt, aztán volt egy időszak amikor még akartam válni tőle, de végül is maradt, mert egyszer álmomban volt egy látomásom melyben Hilda megjelent nekem és elmondta h mit és hogyan kell csinálnom h jól működjön. Különben a látomásbeli Hilda az itt jelenlevő vaperina tagok voltak… :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face: :joy::joy::joy:
Ezúttal is engedjék meg h meg köszönjem nekik a sok segítséget…

6 kedvelés