Ahogy rendelni szoktam…ENTER
Na jól van, megyek! Fáj az arcom
@Janos_Groszeibl ugyan csak az első tekerést tesztelem, de lehet kiüti a Dvarw-ot az első helyről
Köszi a vissza jelzést! Ennek örülök!
De. Pontosan azt tettem… Volna… Ha találtam is volna azt amire szükségem lenne. Voltam ma 3 üzletben de amikor mondtam nekik, mit szeretnék, (huzal és vatta nagyjából…) csak álltak és bámultak mint borjú az új kapura… Így aztán hazajottem üres kézzel. És lerendeltem online…
Akkor használd egészséggel. És jó nagy gőzöket vele…
Nem tudtam h te is kamion sofőr vagy és h távol vagy hetekig, hónapokig… Én is így indulok melóba mindig…
Kéz csók Bejja asszony !
De be putyelkáztad a kiskatonákat !
Lassan kell egy másik tatyó…
Végül lerendeltem online. Amit ma szerettem volna vásárolni a boltban. Többek között van benn egy tekercs ss316L clapton huzal (30ga+38ga),es egy tekercs sima szálhuzal ss316L 29ga. Remélem nem lövök mellé ezekkel…ezen felül 3 felé aroma (kávé, dohány, és Bourbon kentucky) egy LG 18650 akksi, egy akksi tartó tok, és pár nikotin is…
A kanthal lemaradt,azt is èrdemes kipróbálni.
Azt már próbáltam 26 ga-s huzalt
Én a 28 GA-st most dobtam ki 5 perc használat után ! Igen meleg volt a füstje mint a lángja !
Inkább a 30 GA-st raktam bele SS-t próbaként ! De azt hiszem kanthal lesz a vége !
A Ni80 jobban bejön mint a kanthal A1. A Ni80 hamarabb izzik mint a lanthal. már csak az SS huzalt szeretném kipróbálni…
Ez amúgy szubjektív. Meglatjuk melyik jön be igazán…
Nem szeretem a forrró gőzt !
Na azt èn sem.
Én viszont most megyek ! Holnap kirakodó vásár ! Ki kell vinnem a kisebbik leányomat ! Már nagyon be van sózva ! Jó éjt mindenkinek !
Neked is jó pihenèst,holnap èrezzètek jól magatokat,a vásárban.