Ahogy rendelni szoktam…ENTER
![]()
Na jól van, megyek! Fáj az arcom ![]()
@Janos_Groszeibl ugyan csak az első tekerést tesztelem, de lehet kiüti a Dvarw-ot az első helyről ![]()
Köszi a vissza jelzést! Ennek örülök!
![]()
De. Pontosan azt tettem… Volna… Ha találtam is volna azt amire szükségem lenne. Voltam ma 3 üzletben de amikor mondtam nekik, mit szeretnék, (huzal és vatta nagyjából…) csak álltak és bámultak mint borjú az új kapura… Így aztán hazajottem üres kézzel. És lerendeltem online… ![]()
Akkor használd egészséggel. És jó nagy gőzöket vele…
![]()
Nem tudtam h te is kamion sofőr vagy és h távol vagy hetekig, hónapokig… Én is így indulok melóba mindig…
Kéz csók Bejja asszony !
De be putyelkáztad a kiskatonákat !
![]()
Lassan kell egy másik tatyó… ![]()
Végül lerendeltem online. Amit ma szerettem volna vásárolni a boltban. Többek között van benn egy tekercs ss316L clapton huzal (30ga+38ga),es egy tekercs sima szálhuzal ss316L 29ga. Remélem nem lövök mellé ezekkel…ezen felül 3 felé aroma (kávé, dohány, és Bourbon kentucky) egy LG 18650 akksi, egy akksi tartó tok, és pár nikotin is…
A kanthal lemaradt,azt is èrdemes kipróbálni.![]()
Azt már próbáltam 26 ga-s huzalt
Én a 28 GA-st most dobtam ki 5 perc használat után ! Igen meleg volt a füstje mint a lángja !
![]()
Inkább a 30 GA-st raktam bele SS-t próbaként ! De azt hiszem kanthal lesz a vége ! ![]()
A Ni80 jobban bejön mint a kanthal A1. A Ni80 hamarabb izzik mint a lanthal. már csak az SS huzalt szeretném kipróbálni..
Ez amúgy szubjektív. Meglatjuk melyik jön be igazán… ![]()
Nem szeretem a forrró gőzt ! ![]()
Na azt èn sem.![]()
Én viszont most megyek ! Holnap kirakodó vásár ! Ki kell vinnem a kisebbik leányomat ! Már nagyon be van sózva !
Jó éjt mindenkinek !
Neked is jó pihenèst,holnap èrezzètek jól magatokat,a vásárban.