Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

15 Likes

Köszi @Zolika

4 Likes

Először is sajnálom :sad_but_relieved_face: másrészt én köszönöm jól áll az is neki :winking_face_with_tongue::right_facing_fist::left_facing_fist::dashing_away:

4 Likes

Szépek igy!!! :heart_eyes:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush:lesz ez szebb is másik feketével :winking_face_with_tongue:

2 Likes

ez milyen mod,most akkor ilyet is kell vegyek​:sweat_smile::joy::grin:

2 Likes

Csak feketében vagyok hajlandó most venni,más opció nincs :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

most gondolkodok a fekete nem is az én színem​:sweat_smile:

2 Likes

Enyém se volt az​:blush:de a tankhoz kell modot venni :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

azt tudom kötelező egy mod is már ha tankot vesz az ember​:wink::blush:így működik ez csak másképp nem is lehetne.

3 Likes

Akkor most bajban vagyok :blush:

4 Likes

Szia @John :blush:

Úgy döntöttem megválok tőle. Inkább a Trio-t tartom meg tartalék tanknak. Már csak le kell üríteni és elmosni. Ami még a mai napon meg is fog történni. :slightly_smiling_face:

Köszönöm a türelmedet. :blush:

3 Likes

Kedves Kinga!:slightly_smiling_face:
Írtam chaten.

2 Likes

Elnézést, elvittem a gyereket suliba. Nézem is. :blush:

Ha kicsit megfázva is, de attól még gőzölünk…

10 Likes

Ezt meddig kell érlelni? :sweat_smile:

6 Likes

Ez csak amolyan átmeneti, amíg jobban leszek kicsivel. Az igazi liquidek benne vannak a gépekben. Meg ami holnap kellene érkezzen. 3 felé aroma. Ry4, kávés, és kentucky Bourbon.

6 Likes

Sziasztok!

Ma nalam nem csengetett a postas, nem birtam kivarni :slight_smile: elmentem ahol epp volt :slight_smile:
Szoval ma megjott a centaurus es a profile ps. Hat nagyon jooooo. Tokeletes izek… Csak ajanlani tudom aki ilyet szeretne.

13 Likes

Milyen futárok járnak arra ti felétek…?? H már így hozzák megtekerve a tankokat… :joy::joy:
Csak viccelek, amúgy használd egészséggel… :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

4 Likes

Halihó!!! Véperek!!!
Mi a szitu? Semmi mozgás errefelé nálatok??? :dashing_away::dashing_away::dashing_away::dashing_away::dashing_away:

8 Likes