Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Tekeréssel kezdjük a napot.

Így most már lehet gőzölni… :dash::dash::dash:

13 kedvelés

Ez is elég hosszú. És még jól is működik…

13 kedvelés

Átugrottam Tamás haveromhoz és kissebb nehézségek árán, de itt a bizonyíték:

• fiatal kecske nem…

• vén kecske meg igen, megnyalja (ha hagyják neki).:grin:
12 kedvelés

Ehhjjj ezek a vén kecskék pfhhhh nyaligátorok :sweat_smile::rofl::rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

@Balazs_Samu_Nagy! A múltkor a buszmegállóban megallt előttem egy kóbor kutya és nézett rám boci szemekkel. Éhes volt. Érezte a feketeribizlis sajttortát, amit gőzöltem :rofl::rofl::rofl:

9 kedvelés

Nem hiszem,hogy abba akart bele nyalni :rofl:

7 kedvelés

János, már megint témánál vagyunk! Ne csigázz​:stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl::rofl::rofl:
Különben de, azt akarta, csak úgy szaglaszot a levegőben :laughing:

3 kedvelés

Van szaga az biztos …erről a vak jut eszembe a sajt-boltba…Sziasztok csajok! :rofl:

6 kedvelés

Különben magyarázatok már légyszi meg, hogyan lehet chatben folytatni amikor elkezdunk hülyülni​:stuck_out_tongue_winking_eye: nem tudom hogy megy ez, most akkor gyerekek kezd durvulni a beszéd és akkor gyertek chatbe? Vagy hogy? :sweat_smile:

3 kedvelés

Nem tudom én se…

2 kedvelés

@Vaperina_Kinga! Majd ha ráérsz meseljetek el, hogyha izzik a levegő, hogy menjünk chatbe :laughing:

2 kedvelés

Na vajon miért?:wink::joy::joy:

2 kedvelés

Asszem nem minden színhez jár kő:cry:

2 kedvelés

Így ni. :slightly_smiling_face:

https://vimeo.com/690040568

Ha nincsenek ott a chat csatorna ahova szeretnétek írni, akkor még nem csatlakoztatok be. Ezesetben a csatornák melletti ceruza ikonra, majd a csatornák böngészése menupontra menjetek, és ott tudtok becsatlakozni, illetve ki is lépni egy adott csatornából.

5 kedvelés

Az a sárga kis cucc nagyon jó :+1: gondolom ha már kicsi, játékos :grin: (mi az?)

Ezek a mai fiatalok…pfff…nem értenek a internyethe ugye kedveském ? :crazy_face:

Köszönjük Kinga​:hugs::blush:

2 kedvelés

Szép jó estét mindenkinek. Én is itt vagyok. El voltam ma utazva így keveset voltam online…

1 kedvelés

Szia Robi!:slightly_smiling_face:
Csak nem valamilyen vape üzletet kerestèl fel szemèlyesen?:wink:

2 kedvelés

@Zolika, csak az elméleti dolgot nem értettem, hogy akkor hogyan szakitsuk meg a beszélgetést. Janinak leesett​:sweat_smile:

1 kedvelés