Dual mesh-el tutti hogy nem fog kibirni 1 teljes napot 21700-as sem tapasztaltam hogy max 6-8 ora és go a másik akku befelé
Sajnáltam nagyon de óriási volt
Elemet konnyebb cserelni mint liquidet tolteni igy belefer
Mar csak valami jo bolt kene ahol lehet japni a 0.3ohmos meshlapokat, mert amiket ismerek nincs, ahol meg talaltam, azokat nem ismerem, nem tudom milyen a szallitas, mennyi ido, meg hogy lehet e utanvetesen rendelni.
Liquvidhall-ról is tudsz renedelni vagy Maximum Smokrol
Szállitás átlagban 1-3 nap
Nincs ezzel baj, míg Neked jó, és nem.is hiányzik más!
Ezeken az oldalakon se talalok.
Dualban igaz hogy összeadodik de felezödik is pl 0.13 ohmnak azért illik adni min 75-90 watt és a Centaurus 100 watt ugye
Hulyeseg ez a wattmania, amiota a steamcrave-t mesh buildban hasznalom, 0.08-0.14 ohmos halokat hasznalok es max 40 wattot hasznalok.
Izlések és pofonok kérdése és szájiz persze ,én momentán bypass modban hajtom és 75-77 wattnak megfelelő ha vw modban hajtanám0.13 ohm
Valami) ilyesmi kellene?csakhogy ez 0.2 ohm-os
Ha rendben vagy ezekkel is,akkor mi a fenéért bonyolitanád túl a dolgot?Én is úgy érzem,hogy vége van a " minden is kell" korszaknak.Van egy box modom,egy cső modom,egy SBS- modom,egy squonk modom.Mindegyik jól szuperál.Megvettem a Le Petit Boxot is ami azóta a vágyam volt,hogy megláttam.(Nem mintha feltétlenül szükséges lett volna)Tank is van mindenhez.Nem kell más,csak ha valamelyik elromlik.A lényeg szerintem,hogy te jól érezd magad!
A 0.2 az mar jooo, az dualban 0.4 ohm. Csak ezt vagni kell igy nem lesz 0.2. a wotofo merethelyes mesh lapot keresem ami 0.3 ohmos, olyat adnak hozza gyarilag.
Probaltam en is feljebb is, de izben mar nem hozott valtozast, nekem 37-40 kozott volt a legjobb iz es ezen a watton sima volt a 3-4 masodperces slukk is.
Nekem sincs sokkal több, igaz mindig jött valaki, de ment is. Most viszont befejeztem, még a neekot eladom, aztán ennyi, megérkeztem (azthiszem, talán, remélem ). Ha veszek is valamit majd valamikor, az a klónok eredetije lesz, de az sem mostanában.
63 bejegyzést új témára osztott fel: A buszos, az üveges, a programozó és 2 füstölgő puskacső (tök hülye mind)
ezazzzz benned sem csalódtam
Megmutatnám de szégyenbe maradnék jah…és meg sem néztem,de nincs raktáron Az
Aztarézfánfütyölőjétnekije szép hogyishíjjákod van