Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Dual mesh-el tutti hogy nem fog kibirni 1 teljes napot 21700-as sem tapasztaltam hogy max 6-8 ora és go a másik akku befelé

2 kedvelés

Sajnáltam nagyon de óriási volt :blush:

Elemet konnyebb cserelni mint liquidet tolteni :slight_smile: igy belefer :wink:
Mar csak valami jo bolt kene ahol lehet japni a 0.3ohmos meshlapokat, mert amiket ismerek nincs, ahol meg talaltam, azokat nem ismerem, nem tudom milyen a szallitas, mennyi ido, meg hogy lehet e utanvetesen rendelni.

Liquvidhall-ról is tudsz renedelni vagy Maximum Smokrol

1 kedvelés

De viszont hálás kis ketyere​:ok_hand::slightly_smiling_face:

Mert pl a Violator röhögve elfér rajta​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szállitás átlagban 1-3 nap

Nincs ezzel baj, míg Neked jó, és nem.is hiányzik más! :blush:

6 kedvelés

Ezeken az oldalakon se talalok. :frowning:

Dualban igaz hogy összeadodik de felezödik is :grin: pl 0.13 ohmnak azért illik adni min 75-90 watt :grin:és a Centaurus 100 watt ugye​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hulyeseg ez a wattmania, amiota a steamcrave-t mesh buildban hasznalom, 0.08-0.14 ohmos halokat hasznalok es max 40 wattot hasznalok.

1 kedvelés

Izlések és pofonok kérdése és szájiz persze ,én momentán bypass modban hajtom és 75-77 wattnak megfelelő ha vw modban hajtanám​:slightly_smiling_face:0.13 ohm

Valami) ilyesmi kellene?csakhogy ez 0.2 ohm-os

1 kedvelés

Ha rendben vagy ezekkel is,akkor mi a fenéért bonyolitanád túl a dolgot?Én is úgy érzem,hogy vége van a " minden is kell" korszaknak.Van egy box modom,egy cső modom,egy SBS- modom,egy squonk modom.Mindegyik jól szuperál.Megvettem a Le Petit Boxot is ami azóta a vágyam volt,hogy megláttam.(Nem mintha feltétlenül szükséges lett volna​:grin:)Tank is van mindenhez.Nem kell más,csak ha valamelyik elromlik.A lényeg szerintem,hogy te jól érezd magad!

5 kedvelés

A 0.2 az mar jooo, az dualban 0.4 ohm. Csak ezt vagni kell igy nem lesz 0.2. a wotofo merethelyes mesh lapot keresem ami 0.3 ohmos, olyat adnak hozza gyarilag.

1 kedvelés

Probaltam en is feljebb is, de izben mar nem hozott valtozast, nekem 37-40 kozott volt a legjobb iz es ezen a watton sima volt a 3-4 masodperces slukk is.

1 kedvelés

Nekem sincs sokkal több, igaz mindig jött valaki, de ment is. Most viszont befejeztem, még a neekot eladom, aztán ennyi, megérkeztem (azthiszem, talán, remélem :smile: ). Ha veszek is valamit majd valamikor, az a klónok eredetije lesz, de az sem mostanában.

8 kedvelés

63 bejegyzést új témára osztott fel: A buszos, az üveges, a programozó és 2 füstölgő puskacső (tök hülye mind) :blush:

:rofl::rofl::rofl::rofl:ezazzzz benned sem csalódtam :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Megmutatnám de szégyenbe maradnék :rofl:jah…és meg sem néztem,de nincs raktáron Az :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Aztarézfánfütyölőjétnekije :blush:szép hogyishíjjákod van :blush:

2 kedvelés