Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Köszi Szabi :+1:

1 kedvelés

Megjött a kicsike… Sztem jó lesz…

Mehetnek fuvarba az apróságok…

20 kedvelés

Szia! Sok balesetmentes kilómétert velük! :+1:

6 kedvelés

Jó pihenést! Vízszívattyú csere…mert a maszeknak jó:slightly_smiling_face:

13 kedvelés

Az utolsó 1ml már nagyon gyorsan fogy belőle, 1x-2x nekem is volt így dry-hit. Illetve akkor, amikor túltömtem vattával, nem kell neki sok, csak terüljön el a vájatban.

2 kedvelés

Hát nekem már tele is csinálja. Igaz megtömtem gazdagon, behúztam egy az egyben a sorbot, de akkor majd leszedek belőle.

Még nem akarom elengedni, mert kinézetre viszont a zsánerem. :smile:

4 kedvelés

Hát, nem gondoltam volna hogy egy ilyenre ki lehet cserélni a vízszivattyút :nerd_face::grin::+1:

Jól néz ki.

3 kedvelés

Nézd a jó oldalát,nem kellett szétbontani a fél autót,hogy hozzá férj​:smirk:azt nem mondom,hogy jó munkát,mert még hideg van a vasakhoz!

6 kedvelés

Most már csak az a kérdés, h azt a szürke alkatrészt ami ott ácsorog, hova a csodába szereled be…??? :dash::dash::dash::joy:

5 kedvelés

Az a szerelő hajtóanyaga. Anélkül ledermed, és nem tud dolgozni. :smiley:

5 kedvelés

Hidd el, nem csak Ő van ezzel így… Nekem is, vezetés közben, ha nincs a kezemben a cuccosom,…akkor a motor sem húz úgy ahogy kellene… :joy:

5 kedvelés

Müködik​:slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Még mindig szép ez a mod. :+1:

4 kedvelés

Akkor hiba nincs…

2 kedvelés

Mindkettő működjön ,egyik viszi,másik hozza a pénzt :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Nagy igazság… :+1:

4 kedvelés

Fekete van már csak elvileg …sebaj jó lesz valami fekete modra :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Mintha jönne (remélem)Valami…

2 kedvelés

Bízok benne :blush:hamar kell,mint mindíg :rofl::rofl::rofl:ami jó,az jó:grin:

4 kedvelés

@Janosom, az erő legyen veled, ja bocsi akarom mondani a Bááájjjjkkkaaa! :+1: :smile::facepunch:

5 kedvelés