Köszi!
Kellett hozzá az is…
Szia!
Elmegy az íze…még talán ez a v1-es ami megmaradt ez bírja a legtovább volt az összes szériából mind ilyen
Gondolom ez függ a liquid-től is. Én általában a lemon tart-ot teszem bele. 5-10 slukk után tényleg gyengébb az íz, de ha kicsit pihen, kihül, akkor nekem megint jó.
Én csak dohányost szívok…és láncba…igen a dvarw ezt nem bírja de mindig teszek vele próbát mert szép és magyar…
Akkor azt az 5-10 slukkot élvezd, aztán vegyél elő másik tankot
Így teszek
Mai Dvarw kattanásom eredménye egy jó kombó:0.25 kanthal.Angorabbit vatta 10slukk egymás után
Most csak így ni… Meló előtt…
Aki ilyenkor iszik kávét, az hosszú éjszakának néz elébe…
Nagyon tetszik ahogy duruzsol a pico x. Tegnap éjfél körül tettem bele a 18650-es akkut, ma egész nap toltam neki ezerrel. Es kb 30%-ra merült le. Kb 500 darab 4-5mp-es slukkokkal.
Most cseréltem benne akkut.
Amúgy, vettem egy külső akku töltőt is. Lehet h emiatt másképp birja az akku is?
Szervusz János !
Én a dvarwot ezzel a vattával használom !
https://eliquidonlineshop.com/kazanfelujitas/92155-lvs-vape-combed-organic-cotton.html
Nagy mennyiségű lekvidet képes magába fogadni ! Egy próbát mindenképp megér !
Szia Attila!
Köszi rápróbálok majd.
Valamikor 1/2/3 lélyuk is elég, változó a felállás.
teljes gázon tolom mindig…
Ez nagyon cép…csak még itthon nincs.
(A mod-ra céloztam most főleg. Beleszeretős kis cucc…)
Alap tank a Vaperina csapatba
Aztaaaa… Milyen szép…
Dvarw… Lehet, hogy a kis törpe sikerült a legjobban nekik? Vagy csak én találtam el jól véletlenül a belevalót? (Drót, menetszám, AFC, vatta…) Általában kb. 1 hét után kezdek el gyanakodni, hogy kezd lenni egy kis koksz benne, gumicsizma íz, melegedés, ránézek a huzalra, és ha tényleg az, kiégetem, újra príma. A nagy kazánoknál sterilebbek az ízek, a pici Dvarw íze jobban hasonlít a valódi cigire. Nem tudom mivel magyarázni. A Galaxies és már a By-ka is erős ízük van, érzem rajtuk a nikotint is, és az a cigi íz nincsen bennük.