Szépek gratulálok
Használd egészséggel sokáig. Csak örömöd legyen benne…
Nekem is megérkezett a rendelésem. Még nem láttam mivel a nejem vette át a csomagot, igy marad a későbbi meglepi, mire haza érek…
Gratulálok!!!
Köszi Jani! Ilyen apróság, ekkora tudással! Egyszerűen Zseniális! Ezred miliméteres pontosság. Szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Remélem hamarosan itt a ruci is rá!!!
Akkor a szokásos Dicodes…az jó…nem lett volna jó ha romlik a minőség…1-2millió klikk-ig nem lesz gond utána meg egy tísztitás és örök élet…
3 … amúgy…nem is olyan görögös
Szép! BF60-as van benne?
Köszi!Igen ezekbe az van…
Na, azért a neeko nyomott egy kis dryhitet, nem csalódtam benne.
Ezt a tankot még egyszer sem bírtam megépíteni rendesen, lassan elengedem…
Pedig ugyan olyan mint a többi tankod…
Kezd tetszeni
Nem, mert a neekonak az etetője ilyen béna formájú, a vége felé szűkül, nem is tudom letuszkolni csipesszel a vattát, mert bele sem fér, csavarhúzóval szoktam. De hogy 4-ből egyszer sem lett jó? Lehet nem nekem való.
Finom ez is csak igyekezz mert már csak raktáról kapható
Nem tudom nekem is van akkor sokat teszel bele nekem nem tünt fel, hogy szívatós lenne…de lehet…én mondjuk kevés vattát használok hozzá.
nekem mindig sikerül meg építeni a neekot eddig nincs bajom vele sok lesz a vatta akkor neked próbáld kevesebbel.
majd holnap dobok fel képet ha megépítem,mennyi vatta is kell bele hogy sikerüljön neked is @Ispy