Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szépek :blush:gratulálok​:fist_right::fist_left:

6 kedvelés

Használd egészséggel sokáig. Csak örömöd legyen benne… :grin::wink:

6 kedvelés

Nekem is megérkezett a rendelésem. Még nem láttam mivel a nejem vette át a csomagot, igy marad a későbbi meglepi, mire haza érek…

8 kedvelés

Gratulálok!!! :heart_eyes:

7 kedvelés

Köszi Jani! Ilyen apróság, ekkora tudással! Egyszerűen Zseniális! Ezred miliméteres pontosság. Szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Remélem hamarosan itt a ruci is rá!!! :smiley:

6 kedvelés

Akkor a szokásos Dicodes…az jó…nem lett volna jó ha romlik a minőség…1-2millió klikk-ig nem lesz gond utána meg egy tísztitás és örök élet… :slightly_smiling_face: :+1:

8 kedvelés

Ma kaptam meg ezt a fullos pakkot vapetron-tól.

14 kedvelés

16 kedvelés

3 … :thinking: :thinking:amúgy…nem is olyan görögös :wink:

3 kedvelés

Szép! BF60-as van benne?

1 kedvelés

Köszi!Igen ezekbe az van…

2 kedvelés
4 kedvelés

Na, azért a neeko nyomott egy kis dryhitet, nem csalódtam benne. :rofl:

Ezt a tankot még egyszer sem bírtam megépíteni rendesen, lassan elengedem…

5 kedvelés

Pedig ugyan olyan mint a többi tankod…

4 kedvelés

Kezd tetszeni​:blush:

3 kedvelés

Nem, mert a neekonak az etetője ilyen béna formájú, a vége felé szűkül, nem is tudom letuszkolni csipesszel a vattát, mert bele sem fér, csavarhúzóval szoktam. De hogy 4-ből egyszer sem lett jó? Lehet nem nekem való.

1 kedvelés

Finom ez is csak igyekezz mert már csak raktáról kapható

2 kedvelés

Nem tudom nekem is van akkor sokat teszel bele nekem nem tünt fel, hogy szívatós lenne…de lehet…én mondjuk kevés vattát használok hozzá.

4 kedvelés

nekem mindig sikerül meg építeni a neekot eddig nincs bajom vele sok lesz a vatta akkor neked próbáld kevesebbel.:blush:

5 kedvelés

majd holnap dobok fel képet ha megépítem,mennyi vatta is kell bele hogy sikerüljön neked is @Ispy :wink::blush:

4 kedvelés