Szia Beatrix! Lassan annyi kĂ©szsĂ©ged lesz, kĂŒlön szekrĂ©nyt kell vĂĄsĂĄrolnod!
Szia! B.Ă.Ă.K.! Köszönöm! nem volt olyan egyszerƱ mint elsĆnek gondoltamâŠ
Az a jĂł ezekbe a driptip -ekben, hogy egymĂĄssal felcserĂ©lhetĆk. LegalĂĄbbis az MTL -ek mind 1 mĂ©ret. Van olyan is, amelyik sokal szebb egy mĂĄsikkal, mint a sajĂĄtjĂĄval.
Szia,
VĂĄltozatos a viszonyunk
Mikor megvettem szerettem, minden szĂ©p Ă©s jĂł volt, majd összevesztĂŒnk, utĂłlag kiderĂŒlt az Ă©n hibĂĄmbĂłl.
Ismét jóban vagyunk
Szeretem, mert nagyon jĂłl variĂĄlhatĂł a levegĆzĂ©se. Ăn a nagyobb drip tippel hasznĂĄlom, nagyobb levegĆvel. EgyĂ©rtelmƱen jelzi, ha vatta csere Ă©rett, mert olyankor elkezd szivĂ©rogni.
Itt az oldalon a @Vaperina_Kinga Ărt egy nagyon jĂł ismertetĆt rĂłla.
Ha megtalĂĄlom, akkor belinkelem ide.
HĂĄt persze. Ăn is mindig ezt mondom minden vĂĄsĂĄrlĂĄs utĂĄn
HĂĄĂĄĂĄt!Ăn se elĆször mondtamâ
RĂ©gĂłta szerettem volna egy lopakodĂł gĂ©pezetet,hĂĄt ez nem csak lopakodik,de dĂșrvĂĄn meg is lepett az Ăzeivel,igaz 10perc gyĂĄri poris 23 watton gĆzizĂ©lĂ©s utĂĄn,azonnal az rba felĂ© nyĂșltam Ă©s egy mtl drip tiphez,hĂĄt bejött,de mĂ©g friss az Ă©lmĂ©ny,ami bizonyos a hĂĄzban a legkisebb kazĂĄntĂ©r Ă©s olyan liquidbĆl is kihozza az Ăzt amit eddig csak a leĂrĂĄsban olvastam,hogy van benneâ
MegkĂ©rdezhetem, hogy hĂvjĂĄk a fent nevezett Ăz generĂĄtort?
Snow Wolf P50 + Taze rba
JĂ©zusmĂĄriaszentjĂłzsef! SĂĄtĂĄn-sĂĄtĂĄn hĂĄtĂĄn!
SzĂĄllj magadba TestvĂ©rem Ă©s szĂĄmƱzd ki mihamarĂĄbb a Te VĂ©pednek HĂĄzĂĄbĂłl azt a pirosszĂnƱ dohĂĄnyhevĂtĆt a cigarettĂĄs doboz mellĂ©!!!
Ămen!
Szia Jani! Mennyibe ållt meg cakk-pakk ez a kis gyöngyszem?
Szia! Köszi! 70euro+szĂĄllitĂĄs volt a mod 28000ft a deszka kĂĄbelek minimĂĄlisâŠkb.ennyi.
Köszi! Az nagyon jó år! Sac/Kb hasznålt Mini åråból meg van!