Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

vape 42 , :grin:
régen vettem ,de most találtam meg 150,méter de jól hozza az ízt

2 Likes

Köszi!!!Nem a kedvenc boltom már…mondjuk egy hazai se…

1 Like

tudom vagyunk így…de ha csak ott van :rofl: :rofl:

1 Like

ez igaz…nem is lesz.. :slightly_smiling_face:

1 Like

Old Captain mellé egy jó kis kávé :slight_smile:

5 Likes

Boldog születésnapot és ízekben gazdag gőzöket!!! Nagy gratula’ a set-hez, legyen benne sok-sok örömöd!!! :clinking_glasses: Egészségedre!!!

annyi pénzért ajéndék volt másfél méter ha kell küldök neked próbára :wink:

1 Like

Nem köszi!Majd veszek külföldről…

1 Like

Köszönöm szépen :blush:ilyen közel sosem voltam még a nyugdíjhoz :rofl:

4 Likes

Nagyon szép ez a Vandy Vape set, egy ideje fent van a kívánságlistámon. Úgye ez-e az-e az?

Egyébbként vagyunk néhányan innen a XVI. kerületből. Lett is egy “Vaperina fiók egyegyesületünk” @Deepfreeze kollegával. Annyi a tevékenység, hogy már egyszer egy jót dumáltunk-söröztünk-vape-eltünk a Legendában és majd remélem megint fogunk. Szerintem van tagfelvétel is… :wink:

“Akinek sikerül, megöregszik.” A hosszú élet mellékhatása.

2 Likes

Azaz vandyvape pulse2 requiem kit, haveromnak nem tetszett. Neki a dl szekció is túl szűk volt a kazannak, meg nincs preheat a chipben.
Na mondom ezek miatt is pont jó lesz nekem :sweat_smile:
Naná hogy megvettem tőle.

Igen azt már láttam hogy vannak a kerületből itt, szuper :smiley:

1 Like

én majd szívesen ki próbálnám azt a vattát ha majd össze futunk​:blush:de majd meg beszéljük úgyis,kérdeztem mikor lesz belőle a vape42 nél de azt mondták egy pár hónap mire lesz ujra a vattából​:blush:

1 Like

megoldjuk :wink:simán lazán a szokott helyen :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

ma ezt kezdtem el tesztelgetni :slight_smile: könnyű tekerni, vattázni, folyás biztos tank. Csak ajánlani tudom !

Augvape Intake RTA Tank

3 Likes

Intake dl nagyon finom és tényleg egyszerű megtekerni, folyás biztos egyszóval nagyon jó tank. :slight_smile:

3 Likes

Nekem is van egy Pulse V2 és van benne előfűtés.Nyomd le 4szer a tűzgombot és itt lesznek előre beállított előfűtések.Az alkalmazással pedig teljesen testreszabható. Az már más tészta, hogy az alkalmazás egy ideje valamiért nem működik sok embernél.

1 Like

Köszönöm András igyekeztem meglepni magam valami jóval,és tényleg jóóóóó :grin: :wink:

3 Likes

Köszi de ez haveromnak volt probléma :slight_smile: nekem nincs szükségem rá 0.3as szál huzalhoz :slight_smile:
De azért köszi az infot :slight_smile:

1 Like

Köszönöm @iTom - nak a kazánt :slight_smile:

Ismét egy új tank :smiley:
Lassan le kell állnom mert, megint elindul az örök körforgás :sweat_smile:

12 Likes