vape 42 ,
rĂ©gen vettem ,de most talĂĄltam meg 150,mĂ©ter de jĂłl hozza az Ăzt
Köszi!!!Nem a kedvenc boltom mĂĄrâŠmondjuk egy hazai seâŠ
tudom vagyunk ĂgyâŠde ha csak ott van
ez igazâŠnem is leszâŠ
Boldog szĂŒletĂ©snapot Ă©s Ăzekben gazdag gĆzöket!!! Nagy gratulaâ a set-hez, legyen benne sok-sok örömöd!!! EgĂ©szsĂ©gedre!!!
annyi pĂ©nzĂ©rt ajĂ©ndĂ©k volt mĂĄsfĂ©l mĂ©ter ha kell kĂŒldök neked prĂłbĂĄra
Nem köszi!Majd veszek kĂŒlföldrĆlâŠ
Köszönöm szĂ©pen ilyen közel sosem voltam mĂ©g a nyugdĂjhoz
Nagyon szĂ©p ez a Vandy Vape set, egy ideje fent van a kĂvĂĄnsĂĄglistĂĄmon. Ăgye ez-e az-e az?
EgyĂ©bbkĂ©nt vagyunk nĂ©hĂĄnyan innen a XVI. kerĂŒletbĆl. Lett is egy âVaperina fiĂłk egyegyesĂŒletĂŒnkâ @Deepfreeze kollegĂĄval. Annyi a tevĂ©kenysĂ©g, hogy mĂĄr egyszer egy jĂłt dumĂĄltunk-söröztĂŒnk-vape-eltĂŒnk a LegendĂĄban Ă©s majd remĂ©lem megint fogunk. Szerintem van tagfelvĂ©tel isâŠ
âAkinek sikerĂŒl, megöregszik.â A hosszĂș Ă©let mellĂ©khatĂĄsa.
Azaz vandyvape pulse2 requiem kit, haveromnak nem tetszett. Neki a dl szekciĂł is tĂșl szƱk volt a kazannak, meg nincs preheat a chipben.
Na mondom ezek miatt is pont jĂł lesz nekem
NanĂĄ hogy megvettem tĆle.
Igen azt mĂĄr lĂĄttam hogy vannak a kerĂŒletbĆl itt, szuper
Ă©n majd szĂvesen ki prĂłbĂĄlnĂĄm azt a vattĂĄt ha majd össze futunkâde majd meg beszĂ©ljĂŒk Ășgyis,kĂ©rdeztem mikor lesz belĆle a vape42 nĂ©l de azt mondtĂĄk egy pĂĄr hĂłnap mire lesz ujra a vattĂĄbĂłlâ
megoldjuk simĂĄn lazĂĄn a szokott helyen
ma ezt kezdtem el tesztelgetni könnyƱ tekerni, vattåzni, folyås biztos tank. Csak ajånlani tudom !
Augvape Intake RTA Tank
Intake dl nagyon finom és tényleg egyszerƱ megtekerni, folyås biztos egyszóval nagyon jó tank.
Nekem is van egy Pulse V2 Ă©s van benne elĆfƱtĂ©s.Nyomd le 4szer a tƱzgombot Ă©s itt lesznek elĆre beĂĄllĂtott elĆfƱtĂ©sek.Az alkalmazĂĄssal pedig teljesen testreszabhatĂł. Az mĂĄr mĂĄs tĂ©szta, hogy az alkalmazĂĄs egy ideje valamiĂ©rt nem mƱködik sok embernĂ©l.
Köszönöm Andrås igyekeztem meglepni magam valami jóval,és tényleg jóóóóó
Köszi de ez haveromnak volt problĂ©ma nekem nincs szĂŒksĂ©gem rĂĄ 0.3as szĂĄl huzalhoz
De azért köszi az infot
Köszönöm @iTom - nak a kazånt
IsmĂ©t egy Ășj tank
Lassan le kell ållnom mert, megint elindul az örök körforgås