Ez alá tank alá egy új mod is dukálna
Dehogy is a tankot kell lekoptatni hogy menjen a modhoz Teljes legyen a kép
ne már, tök menő néz ki ez a tank full feketében
Majd egyszer talán, idén kikoltekeztem…
Sőt,ehhez már valami feketeleves dukál
24-es. Ráfér és a jó Swag azt is meghajtja single-ben, 0,6Ohm 18-20W ahogy koxosodik. Imádom!!!
RDTA-Kedvenc
Az én icike-picike kedvencem, egy kicsit megkozmetikázva. Nem tetszett az nekem, hogy a Dvarw, nemcsak belül egyszerű,de kívül is minden egyenes, sehol semmi ívelés. A Galaxies átlátszó driptipje egészen jól áll neki. De az a mézszínű sárga palást? Megnéztem a tartozékot. Az átlátszó lenne, de valami fehér trutyi rondította belülről. Azt hittem, valami gyári védő fólia van benne. De nem! Az előző gazdája valami olyasmit öntött bele, ami megmarta. Ez a palást, ami a csomagban volt, lehetett az eredeti, és a sárga a tartozék, vagy utánrendelt. 1 egész napon át kapartam, súroltam, mire sikerült eltüntetni belőle a marás, és folyás nyomokat. Ha liquidet öntök bele, akkor viszonylag tisztának is néz ki.
Hmm óóóóóó… nem,nem nem kell 18650 pedig szép az a v2
Hétvégi bevásárlás és a tescohoz már nem volt idegzetem.Asszonyra várás és kifogyott a tankomGyors kutakodás a kocsiban és találtam egy 8 hónapos fos bolti 18-as levestMéghogy a napon gyengül a nikotin!Igazi arcbavágós és a th is rendben van nem kicsit
új szerzemény,
bp mods pioneer rta, köszi Várdai IstvánIspy
elsőre sikerült, tökéletes ízek!
A srác videója alapján csináltam, elég részletes.
vattázás-tekerés
Mert barna az üveg. De szerintem gyengült azért valamennyit. 16 körül lehet már.
Az lehet,de mar hazaértem és mostam is ki belőle Azért jó tudni hogy még működik ez a “backup”.Oldalzsebben volt mondjuk,de az itteni hűvösebb klímán sem lettem volna a helyében a flakonnak nyáron,mikor a napon parkoltam órákig .
Jó cucc, jó cucc.
A Rózsaszín kutya visszatér