Köszönöm
Olyan ördögi Ăgy 1ĂŒttâJa,Ă©s a köröm is megvanâ
(Lehet szebb lett volna amĂșgy a gun metĂĄl szĂnƱ tank)
EskĂŒ gunmetĂĄl szinƱ lakkot olvastam
Bocsi de törölnöm kellet.
Anubis minĆ? PĂĄr szĂłban.
Az ĂĄgyon heverĂ©szve szĂŒrcsölöm nagypapi krĂ©mjĂ©t, mert az a rohadĂ©k csĂŒlök nem akar megfĆniâŠ
KĂ©ne mĂĄr erre a tankra valami csinos driptip.
Nem tecc annyira,mert lĂĄgy dohĂĄnyos.De vanĂliĂĄs pudingot,az a rĂ©sze finomâŠDohĂĄnyos,desszertes szeretĆknek ajĂĄnlott.Huszi azt Ărta a vĂ©lemĂ©nyezĂ©snĂ©l pl.hogy fenomenĂĄlis.
MĂĄr velem van. Neked remĂ©lem, van mĂĄsik. Nem mertem rĂĄtenni a bubis palĂĄstot. Nem fogom leejteni, eskĂŒâŠ HĂĄt akkor tegnap mit csinĂĄltĂĄl? Az nem Ă©n voltam, leszĂ©dĂŒlt a kerek ablakbĂłl. De nem lett semmi baja, mert csak a mod koppant. De mi lett volna akkor , ha rajta lett volna a bubis palĂĄst?
Nem is egy.
Vedd le a tankot a modrĂłl. Tedd a helyĂ©re a bubis palĂĄstot, de közĂ©pen legyen, mint a tank. NĂ©zd meg lelĂłgna e a modrĂłl a palĂĄst. Ha lelĂłg Ă©s fĂ©lsz, hogy ismĂ©t leejted akkor ne tedd rĂĄ. Ha nem lĂłg le akkor nagy esĂ©llyel nem lesz baja, ha eldĆl. De attĂłl semmi nem vĂ©d, ha leesĂ©skor tankra Ă©rkezik. Viszont, ha simĂĄn csak eldĆl akkor nem lesz baja.
JĂł, de mondd meg, honnan tudod mennyi liquid van a tankban?
Sehonnan SzĂvok pĂĄrat,aztĂĄn meglocsolom.A kollĂ©gĂĄm szerint,a rĂ©gi motorosok Ă©rzik az ĂzĂ©n,hogy
kevés a lötyi Håt én nem.
De ezt a basmĂĄt nincs Ă©rtelme egy tartĂĄlyos tankba tölteni.Finom,de Ăgy nĂ©z ki kb 2-3 ml utĂĄn:
A kivonatosak ĂĄtka. BĂĄr most mĂĄr csinĂĄlnak olyat, ami coilbarĂĄt.
LĂĄttam Ă©n is.Most nagyon sok elgĆzölni valĂłm van,de legközelebb rĂĄprĂłbĂĄlok egy olyanra szerintem.
HĂĄt kedves Kinga,többek között ezĂ©rt is szuper a Vaperina.Ha kicsit utĂĄnaolvasol itt a dolgoknak,egy csomĂł hibĂĄt nem fogsz elkövetni.Nekem eddig egyĂĄltalĂĄn nem könnyezik a triĂł.(Persze lehet,hogy csak szerencsĂ©m volt )Ami nekem furcsa volt ennĂ©l a tanknĂĄl,az a rengeteg levegĆ.Ami mĂ©g szokatlan,hogy elĂ©g hangos nĂ©ha.KonkrĂ©tan sĂpol,ha erĆsebbet szĂvok bele.De egyĂĄltalĂĄn nem bĂĄntam meg,hogy megvettem!
Ennek szĂvbĆl örĂŒlök. EzĂ©rt jĂł a tapasztalatokat megosztani. ElsĆ tekerĂ©skor nekem mĂ©g nem könnyezett, a mĂĄsodik utĂĄn volt ilyen, de mĂĄra mĂĄr azt is kikĂŒszöböltem. Olyan jĂł Ăzeket hoz, hogy semmi pĂ©nzĂ©rt nem vĂĄlnĂ©k meg tĆle.
Ăn is ezt mondom a Galaxiesre. InkĂĄbb kifizetnĂ©m, semhogy visszaadnĂĄm. AzĂ©rt Ă©rdekes a huzalbefogatĂłk hasonlĂłsĂĄga a Siren - nel. Az ĂŒvegpalĂĄstok is megegyeznek. Csak ez Ăzesebb, mert nem annyira szellĆs, Ă©s nem könnyezik folyton, mint egy sellĆ.
hogymiii ki? hol?