Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Köszönöm :slight_smile:

Olyan ördögi Ă­gy 1ĂŒtt​:heart:Ja,Ă©s a köröm is megvan​:wink::joy:

(Lehet szebb lett volna amĂșgy a gun metĂĄl szĂ­nƱ tank)

16 kedvelés

EskĂŒ gunmetĂĄl szinƱ lakkot olvastam :rofl:

3 kedvelés

Bocsi de törölnöm kellet.

1 kedvelés

Anubis minƑ? Pár szóban.

1 kedvelés

Az ĂĄgyon heverĂ©szve szĂŒrcsölöm nagypapi krĂ©mjĂ©t, mert az a rohadĂ©k csĂŒlök nem akar megfƑni

KĂ©ne mĂĄr erre a tankra valami csinos driptip.

13 kedvelés

Nem tecc annyira,mert lĂĄgy dohĂĄnyos.De vanĂ­liĂĄs pudingot,az a rĂ©sze finom
DohĂĄnyos,desszertes szeretƑknek ajĂĄnlott.Huszi azt Ă­rta a vĂ©lemĂ©nyezĂ©snĂ©l pl.hogy fenomenĂĄlis.

3 kedvelés

MĂĄr velem van. Neked remĂ©lem, van mĂĄsik. Nem mertem rĂĄtenni a bubis palĂĄstot. Nem fogom leejteni, eskĂŒâ€Š HĂĄt akkor tegnap mit csinĂĄltĂĄl? Az nem Ă©n voltam, leszĂ©dĂŒlt a kerek ablakbĂłl. De nem lett semmi baja, mert csak a mod koppant. De mi lett volna akkor :thinking:, ha rajta lett volna a bubis palĂĄst?

2 kedvelés

Nem is egy. :slight_smile:

Vedd le a tankot a modrĂłl. Tedd a helyĂ©re a bubis palĂĄstot, de közĂ©pen legyen, mint a tank. NĂ©zd meg lelĂłgna e a modrĂłl a palĂĄst. Ha lelĂłg Ă©s fĂ©lsz, hogy ismĂ©t leejted akkor ne tedd rĂĄ. Ha nem lĂłg le akkor nagy esĂ©llyel nem lesz baja, ha eldƑl. De attĂłl semmi nem vĂ©d, ha leesĂ©skor tankra Ă©rkezik. Viszont, ha simĂĄn csak eldƑl akkor nem lesz baja. :slight_smile:

1 kedvelés

15 kedvelés

A mai nap fƑleg dripperezĂ©ssel telik

12 kedvelés

JĂł, de mondd meg, honnan tudod mennyi liquid van a tankban? :thinking:

3 kedvelés

Sehonnan :grinning:Szívok pårat,aztån meglocsolom.A kollégåm szerint,a régi motorosok érzik az ízén,hogy
kevés a lötyi :rofl:Håt én nem.

6 kedvelés

De ezt a basmåt nincs értelme egy tartålyos tankba tölteni.Finom,de így néz ki kb 2-3 ml utån:

10 kedvelés

A kivonatosak ĂĄtka. BĂĄr most mĂĄr csinĂĄlnak olyat, ami coilbarĂĄt.

2 kedvelés

LĂĄttam Ă©n is.Most nagyon sok elgƑzölni valĂłm van,de legközelebb rĂĄprĂłbĂĄlok egy olyanra szerintem.

1 kedvelés

HĂĄt kedves Kinga,többek között ezĂ©rt is szuper a Vaperina.Ha kicsit utĂĄnaolvasol itt a dolgoknak,egy csomĂł hibĂĄt nem fogsz elkövetni.Nekem eddig egyĂĄltalĂĄn nem könnyezik a triĂł.(Persze lehet,hogy csak szerencsĂ©m volt :grin:)Ami nekem furcsa volt ennĂ©l a tanknĂĄl,az a rengeteg levegƑ.Ami mĂ©g szokatlan,hogy elĂ©g hangos nĂ©ha.KonkrĂ©tan sĂ­pol,ha erƑsebbet szĂ­vok bele.De egyĂĄltalĂĄn nem bĂĄntam meg,hogy megvettem!

4 kedvelés

Ennek szĂ­vbƑl örĂŒlök. :blush: EzĂ©rt jĂł a tapasztalatokat megosztani. ElsƑ tekerĂ©skor nekem mĂ©g nem könnyezett, a mĂĄsodik utĂĄn volt ilyen, de mĂĄra mĂĄr azt is kikĂŒszöböltem. :blush: Olyan jĂł Ă­zeket hoz, hogy semmi pĂ©nzĂ©rt nem vĂĄlnĂ©k meg tƑle. :heart_eyes:

3 kedvelés

Én is ezt mondom a Galaxiesre. InkĂĄbb kifizetnĂ©m, semhogy visszaadnĂĄm. AzĂ©rt Ă©rdekes a huzalbefogatĂłk hasonlĂłsĂĄga a Siren - nel. Az ĂŒvegpalĂĄstok is megegyeznek. Csak ez Ă­zesebb, mert nem annyira szellƑs, Ă©s nem könnyezik folyton, mint egy sellƑ. :grinning:

2 kedvelés

hogymiii :hushed::hushed: ki? hol? :grin: