Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Azért a vape olcsóbb 800ezret nem költünk úgy mint a cigire évente…

5 kedvelés

Egyértelmű, csak vicc volt. :slight_smile: Viszont az elején ellehet költeni jó pár magyar forintot, viszont megéri. :smiley:

8 kedvelés

értettem és persze ellehet költeni amennyit csak tud az ember… :wink:

5 kedvelés

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy még mindig jobb, mintha el innám vagy drogoznám. :smiley:

5 kedvelés

Ez is igy van…Én ha most kezdeném de a tapasztalatom meglenne csak Dicodes modot vennék egyet és párdarabb drága tankot…nagyon sok pénzt meg sporolnék…rengeteg szart vettem az évek alatt… :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Szia @Vaperina_Kinga!
Ma megtekertem úgy ahogy mondtad, hmmm jobb lett, érzem hogy szívok valamit :laughing: Az íz még mindig nem tökéletes, de majd a következő lépés az afc-k varialasa lesz. Imádom, hogy nem folyik és hogy a cap is levehető úgy, hogy nem kell kiüriteni a lötyit​:grinning: jah és az afc simán a tekerés alatt cserélhető :+1:

1 kedvelés

Szia Ivett! Nagyon örülök. :heart_eyes: Picit több wattal esetleg?

1 kedvelés

Igen néztem azt is, hát szerintem itt az is közre jatszik, mert most már negyed tank lefogyott, hogy a vatta betörjön :blush:

Szuper vagy drága. Alakul ez. :smiling_face_with_three_hearts:

Gtx one mellé megjött innokin

Most egy időre leállok a beszerzéssel​:blush:

19 kedvelés

Ma egy kis hybrid mecha:

10 kedvelés

Nos, sokan talán úgy gondolják, hogy valami baj van, esetleg leszoktam, vagy ilyesmi, hát nem.

Akik megmenekültek…

Na, azért találtam még egyet közben, szóval updételtem a képet. :rofl:

11 kedvelés

Na jó, látom azért egy Pio megmaradt.
Pedig már foglmaztam a kitagadási nyilatkozatot :sweat_smile:

3 kedvelés

Hát ja, jut is marad is. :grin: Már régóta ki akartam sepreni a padlást, mert menni kéne már a gőzlérforgácsolóhoz jó kis driptipekért, aztán most már nagyjából kipróbáltam, amit akartam. A pio jó, de néha már kevésnek érzem az 1.5-ös pint, ezért nem kell belőle 2 darab.

Az origent meg majd csak nyugdíjas koromba fogom megépíteni :rofl:

6 kedvelés

Az milyen,hogy kevés a másfeles pin?

1 kedvelés

9 kedvelés

Nem elég levegős…

2 kedvelés

Nekem meg az 1.2 lassan sok és lentebb kell majd mennem.

1 kedvelés

@Ispy a jobb szélső fekete modnak mi a becsületes neve ? Nagyon tetszik :sweat_smile::smile:

1 kedvelés

Jac Vapour Series B

1 kedvelés