Azért a vape olcsóbb 800ezret nem költünk úgy mint a cigire évente…
Egyértelmű, csak vicc volt. Viszont az elején ellehet költeni jó pár magyar forintot, viszont megéri.
értettem és persze ellehet költeni amennyit csak tud az ember…
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy még mindig jobb, mintha el innám vagy drogoznám.
Ez is igy van…Én ha most kezdeném de a tapasztalatom meglenne csak Dicodes modot vennék egyet és párdarabb drága tankot…nagyon sok pénzt meg sporolnék…rengeteg szart vettem az évek alatt…
Szia @Vaperina_Kinga!
Ma megtekertem úgy ahogy mondtad, hmmm jobb lett, érzem hogy szívok valamit Az íz még mindig nem tökéletes, de majd a következő lépés az afc-k varialasa lesz. Imádom, hogy nem folyik és hogy a cap is levehető úgy, hogy nem kell kiüriteni a lötyit jah és az afc simán a tekerés alatt cserélhető
Szia Ivett! Nagyon örülök. Picit több wattal esetleg?
Igen néztem azt is, hát szerintem itt az is közre jatszik, mert most már negyed tank lefogyott, hogy a vatta betörjön
Szuper vagy drága. Alakul ez.
Ma egy kis hybrid mecha:
Nos, sokan talán úgy gondolják, hogy valami baj van, esetleg leszoktam, vagy ilyesmi, hát nem.
Akik megmenekültek…
Na, azért találtam még egyet közben, szóval updételtem a képet.
Na jó, látom azért egy Pio megmaradt.
Pedig már foglmaztam a kitagadási nyilatkozatot
Hát ja, jut is marad is. Már régóta ki akartam sepreni a padlást, mert menni kéne már a gőzlérforgácsolóhoz jó kis driptipekért, aztán most már nagyjából kipróbáltam, amit akartam. A pio jó, de néha már kevésnek érzem az 1.5-ös pint, ezért nem kell belőle 2 darab.
Az origent meg majd csak nyugdíjas koromba fogom megépíteni
Az milyen,hogy kevés a másfeles pin?
Nem elég levegős…
Nekem meg az 1.2 lassan sok és lentebb kell majd mennem.
@Ispy a jobb szélső fekete modnak mi a becsületes neve ? Nagyon tetszik
Jac Vapour Series B