Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Tudom,tudom Ss nálad :blush:esetleg 24-26 ga ? :winking_face_with_tongue:Ha nem,akkor 28 duplán tekerve paralellbe​:grin::grin::grin:
Ezért vagyunk itt ,ne szégyellősködj kérdezni :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

28ga hármas mag,singlben 0.6 ohm 5 menettel pirítsd meg vagy 30 wattal :winking_face_with_tongue:ja ! Én nagy levegőt vegyél,ne add fel :blush:

3 kedvelés

Előbb kevernem kell valami 2 mg-os lötyit, mert most csak 10-es van, szerintem az instant halál lenne. :grin:

1 kedvelés

Csinálod már bástya ? :rofl:Veled vagyunk szurkolunk ! (Ne a tizennicceset tedd bele ,ez csak jótanács :winking_face_with_tongue:)

1 kedvelés

Ne tegyél bele úgy próbáld

Jaj, de sietsz valahová…nálam ez nem így megy, pár hét és jelentkezem. :rofl:

1 kedvelés

Csak fogom a kezed vapertárs :right_facing_fist::left_facing_fist::grin:

Hát az nem árt, ekkora cucc még nem járt a számban… :grin:

Nem látom mi az,dual vagy single ?

1 kedvelés

Csak single, érzéssel lépek be ebbe a világba. :rofl:

Már szűkítettem is a lyukat Hajdú Szabolcs segítségével, csak egy picit még reszelni kell rajtuk.

4 kedvelés

Akkor amit írtam :winking_face_with_tongue:vattázással vigyázni ,ahogy szoktad ,csak most hármas mag ,és több vatta kell :blush:

1 kedvelés

Hát ez nem a szűk mtl deck, azthiszem…

Ebbe szerintem még a 3-as mag is lötyögni fog.

Ebbe minden elfér :joy::rofl:

6 kedvelés

Az még olyan helyen is marna amiről nem is tudtad, hogy létezik egyáltalán! Na nem mintha tudnám, egy barátommal történt…! :grimacing::grinning_face:

Ugyanígy vagyok vele. Piszkálja a fantáziám, de én egyelőre csak csendben figyelek​:joy:

2 kedvelés

Hát egyelőre csak én is figyelek csendben. :grin:

1 kedvelés

Addig míg fiatalok vagyunk,ki kell próbálni :winking_face_with_tongue:

Akkor adjam máris el? :thinking: :grin:

Megnyugodtam, akkor még van idő… :joy::upside_down_face:

Én is kipróbáltam ,van is több ilyen is olyan is és van hogy jól esik "mély levegőt "venni :grin: