Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Tudom,tudom Ss nálad :blush:esetleg 24-26 ga ? :stuck_out_tongue_winking_eye:Ha nem,akkor 28 duplán tekerve paralellbe​:grin::grin::grin:
EzĂ©rt vagyunk itt ,ne szĂ©gyellƑsködj kĂ©rdezni :rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

28ga hĂĄrmas mag,singlben 0.6 ohm 5 menettel pirĂ­tsd meg vagy 30 wattal :stuck_out_tongue_winking_eye:ja ! Én nagy levegƑt vegyĂ©l,ne add fel :blush:

3 kedvelés

ElƑbb kevernem kell valami 2 mg-os lötyit, mert most csak 10-es van, szerintem az instant halĂĄl lenne. :grin:

1 kedvelés

CsinĂĄlod mĂĄr bĂĄstya ? :rofl:Veled vagyunk szurkolunk ! (Ne a tizennicceset tedd bele ,ez csak jĂłtanĂĄcs :stuck_out_tongue_winking_eye:)

1 kedvelés

Ne tegyĂ©l bele Ășgy prĂłbĂĄld

Jaj, de sietsz valahová
nĂĄlam ez nem Ă­gy megy, pĂĄr hĂ©t Ă©s jelentkezem. :rofl:

1 kedvelés

Csak fogom a kezed vapertĂĄrs :fist_right::fist_left::grin:

Håt az nem årt, ekkora cucc még nem jårt a szåmban
 :grin:

Nem lĂĄtom mi az,dual vagy single ?

1 kedvelés

Csak single, érzéssel lépek be ebbe a vilågba. :rofl:

MĂĄr szƱkĂ­tettem is a lyukat HajdĂș Szabolcs segĂ­tsĂ©gĂ©vel, csak egy picit mĂ©g reszelni kell rajtuk.

4 kedvelés

Akkor amit írtam :stuck_out_tongue_winking_eye:vattåzåssal vigyåzni ,ahogy szoktad ,csak most hårmas mag ,és több vatta kell :blush:

1 kedvelés

HĂĄt ez nem a szƱk mtl deck, azthiszem

Ebbe szerintem még a 3-as mag is lötyögni fog.

Ebbe minden elfér :joy::rofl:

6 kedvelés

Az mĂ©g olyan helyen is marna amirƑl nem is tudtad, hogy lĂ©tezik egyĂĄltalĂĄn! Na nem mintha tudnĂĄm, egy barĂĄtommal törtĂ©nt
! :grimacing::grinning:

UgyanĂ­gy vagyok vele. PiszkĂĄlja a fantĂĄziĂĄm, de Ă©n egyelƑre csak csendben figyelek​:joy:

2 kedvelés

HĂĄt egyelƑre csak Ă©n is figyelek csendben. :grin:

1 kedvelés

Addig mĂ­g fiatalok vagyunk,ki kell prĂłbĂĄlni :stuck_out_tongue_winking_eye:

Akkor adjam mĂĄris el? :thinking: :grin:

Megnyugodtam, akkor mĂ©g van idƑ
 :joy::upside_down_face:

Én is kiprĂłbĂĄltam ,van is több ilyen is olyan is Ă©s van hogy jĂłl esik "mĂ©ly levegƑt "venni :grin: