Ăn tiszta vĂz (ionizĂĄlt Ă©s desztillĂĄlt vĂz) nem vezeti az ĂĄramot csak a felĂŒleti feszĂŒltsĂ©ge
Bizony. Bitang jĂłszĂĄg. GratulĂĄlok hozzĂĄ.
Köszönöm szÚpen!
Az elejĂšn voltak gondjaim az ĂšpĂŹtĂšssel,pontosabban a vattĂĄzĂĄsal,de mostmĂĄr szuperĂŒl mĂŒködik,Ăšs nagyon jĂł Ăzeket ad.
Ezt alĂĄtĂĄmasztom. Ăzre isteni.
Akkor kell kutyåt sétåltatni (mindig 18:00) amikor jól esik!
Viszem a modomat is. SzegĂ©ny âpĂĄraâ!
Van egy Bishop-om
Nagyon tetszetĆs darab nekem Ă©s jĂł kis mƱszer ez Amikor megtekertem akkor fogalmazĂłdott meg bennem a kĂ©rdĂ©s, hogy na igen, lejebb toljuk a tekerĂ©st több Ăz, kevesebb TH, feljebb, akkor több TH⊠de hogy is van ez akkor ennĂ©l SzerencsĂ©re pont jĂł A levegĆzĂ©se hatĂĄreset, pont jĂł Ă©s nem szƱk, de majdnem Kezdek egyre jobbban hozzĂĄ szokni a kevĂ©sbĂ© levegĆsebbekhez, meg, hogy nincs tekergetĆ, Ășgy jĂł ahogy van.
Imådom, meg van a két nyertes tesó az övre rakható telefon tartóba
Na ne mĂĄr hogy te is ?
SzĂ©p, gratulĂĄlok ! Ezzel van mĂĄr Ăzed ?
Mindig ĂrĂgykedve nĂ©zem az ilyen szĂ©p Ă©s egyedi cuccokat. Biztos van valami âagyiâ bajon, amiĂ©rt Ă©n csak az egyszerƱ, letisztult, Ă©s material stĂlusokkal Ă©rzem jobban magam, pedig nagyon tetszenek az ĂĄltalĂĄnostĂłl eltĂ©rĆ egyedi Ă©s szĂ©p cuccok Biztos erĆs korlĂĄtaim vannak de ez is tetszik JĂłpofa, klasz Ă©s egyedi MĂĄrmint kinĂ©zetre
Pörgessed gyorsan a melót ,mi mår itthon vagyunk
KitartĂĄst
MĂ©Ă©g nincsen, mentolossal avattam fel @Tyutyika KĂŒldött nekem tesztelni Ăzeket, meg kölcsön egy Fev-et, a hĂ©ten lesz nagy tesztelĂ©s EgyenlĆre addig mentol lesz benne
Ha tekered ,tudod a jelszĂłt !
Ne arra hanem emerre tekerd akkor lesz jĂł
Hogy Ă©n? Mi? Ăn nem.
Volt egy vĂĄllalkozĂĄs tanĂĄrom. ĂlĆ pĂ©ldĂĄn akart valamit kĂ©pzeletben felfutattni, levezetni stb⊠a bal menetes csigatĂ©sztĂĄt vette pĂ©ldĂĄnak⊠Ăn tudom a jelszĂłt
HĂĄt az egyeditĆl ez azĂ©rt messze ĂĄll, lĂ©vĂ©n kommersz cucc, a szĂ©psĂ©g meg szubjektĂv. De annyian rohangĂĄsztak mĂĄr Ătt ilyen fĂ©ltĂ©glĂĄra erĆsĂtett kĂĄlyhacsĆvel, hogy kĂ©nytelen vagyok kiprĂłbĂĄlni mĂ©gis mi a szĆsz ez. Ja meg megtetszett ez a hannya stĂlus Ă©s mĂvel single modot nem talĂĄltam ezĂ©rt lett ez a 2 akksis varivoltos szĆrny, amire csak nem rakom rĂĄ az 1 ohmos mtl tankot?
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n az ezĂŒst-fekete-fehĂ©r vonalon mozgok, szĂłval erĆsen tĂșllĂ©ptem ezzel a pirosas cuccal a hatĂĄraimat.
Tekerj egy 0.4-0.6 ot bele töltsd fel lemon tart-tal Ă©s góóólâ
KirĂĄly, csak mĂ©gis mit kell ebbe rakni? Menjek ki a kertbe, azt a drĂłtkerĂtĂ©sbĆl rĂĄntsak ki egy szĂĄlat? JĂł lenne inkĂĄbb 0.5 felett maradni Ă©s legyen hƱvös a gĆz. Azt hiszem fingom sincs a tĂ©mĂĄrĂłl.
Csak olyan szép.