Ún tiszta víz (ionizált és desztillált víz) nem vezeti az áramot csak a felületi feszültsége ![]()
Bizony. Bitang jószág. Gratulálok hozzá. ![]()
Köszönöm szèpen!
Az elejèn voltak gondjaim az èpìtèssel,pontosabban a vattázásal,de mostmár szuperül müködik,ès nagyon jó ízeket ad.
Ezt alátámasztom. Ízre isteni.
Van egy Bishop-om ![]()
Nagyon tetszetős darab nekem és jó kis műszer ez
Amikor megtekertem akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy na igen, lejebb toljuk a tekerést több íz, kevesebb TH, feljebb, akkor több TH… de hogy is van ez akkor ennél
Szerencsére pont jó
A levegőzése határeset, pont jó és nem szűk, de majdnem
Kezdek egyre jobbban hozzá szokni a kevésbé levegősebbekhez, meg, hogy nincs tekergető, úgy jó ahogy van. ![]()
Imádom, meg van a két nyertes tesó az övre rakható telefon tartóba ![]()
Na ne már hogy te is ? ![]()
Szép, gratulálok ! Ezzel van már ízed ?
Mindig írígykedve nézem az ilyen szép és egyedi cuccokat. Biztos van valami “agyi” bajon, amiért én csak az egyszerű, letisztult, és material stílusokkal érzem jobban magam, pedig nagyon tetszenek az általánostól eltérő egyedi és szép cuccok
Biztos erős korlátaim vannak de ez is tetszik
Jópofa, klasz és egyedi
Mármint kinézetre ![]()
Pörgessed gyorsan a melót ,mi már itthon vagyunk ![]()
Kitartást ![]()
![]()
Méég nincsen, mentolossal avattam fel
@Tyutyika Küldött nekem tesztelni ízeket, meg kölcsön egy Fev-et, a héten lesz nagy tesztelés
Egyenlőre addig mentol lesz benne ![]()
Ha tekered ,tudod a jelszót !
Ne arra hanem emerre tekerd ![]()
akkor lesz jó ![]()
Hogy én? Mi? Én nem. ![]()
Volt egy vállalkozás tanárom. Élő példán akart valamit képzeletben felfutattni, levezetni stb… a bal menetes csigatésztát vette példának…
Én tudom a jelszót ![]()
Hát az egyeditől ez azért messze áll, lévén kommersz cucc, a szépség meg szubjektív. De annyian rohangásztak már ítt ilyen féltéglára erősített kályhacsővel, hogy kénytelen vagyok kipróbálni mégis mi a szősz ez. Ja meg megtetszett ez a hannya stílus és mível single modot nem találtam ezért lett ez a 2 akksis varivoltos szőrny, amire csak nem rakom rá az 1 ohmos mtl tankot?
Egyébként én az ezüst-fekete-fehér vonalon mozgok, szóval erősen túlléptem ezzel a pirosas cuccal a határaimat. ![]()
Tekerj egy 0.4-0.6 ot bele töltsd fel lemon tart-tal és góóól![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Király, csak mégis mit kell ebbe rakni?
Menjek ki a kertbe, azt a drótkerítésből rántsak ki egy szálat?
Jó lenne inkább 0.5 felett maradni és legyen hűvös a gőz. Azt hiszem fingom sincs a témáról. ![]()
Csak olyan szép. ![]()