Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Ún tiszta vĂ­z (ionizĂĄlt Ă©s desztillĂĄlt vĂ­z) nem vezeti az ĂĄramot csak a felĂŒleti feszĂŒltsĂ©ge :grin:

1 kedvelés

Kedves Kinga! :slightly_smiling_face:
Megfogadva a tanácsodat,csak is óvatossan,illetve mùrtùkkel ebbƑl a tankból. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Bizony. Bitang jĂłszĂĄg. GratulĂĄlok hozzĂĄ. :blush:

Köszönöm szÚpen!
Az elejĂšn voltak gondjaim az ĂšpĂŹtĂšssel,pontosabban a vattĂĄzĂĄsal,de mostmĂĄr szuperĂŒl mĂŒködik,Ăšs nagyon jĂł Ă­zeket ad.

Ezt alátámasztom. Ízre isteni.

1 kedvelés

Akkor kell kutyåt sétåltatni (mindig 18:00) amikor jól esik! :clock6::dog2::cloud_with_rain:

Viszem a modomat is. SzegĂ©ny “pĂĄra”! :grin::droplet::droplet::droplet:

10 kedvelés

Apes together VAPE! :monkey_face: :monkey_face: :monkey_face:

9 kedvelés

Van egy Bishop-om :heart_eyes:

Nagyon tetszetƑs darab nekem Ă©s jĂł kis mƱszer ez :slight_smile: Amikor megtekertem akkor fogalmazĂłdott meg bennem a kĂ©rdĂ©s, hogy na igen, lejebb toljuk a tekerĂ©st több Ă­z, kevesebb TH, feljebb, akkor több TH
 de hogy is van ez akkor ennĂ©l :rofl: SzerencsĂ©re pont jĂł :slight_smile: A levegƑzĂ©se hatĂĄreset, pont jĂł Ă©s nem szƱk, de majdnem :slight_smile: Kezdek egyre jobbban hozzĂĄ szokni a kevĂ©sbĂ© levegƑsebbekhez, meg, hogy nincs tekergetƑ, Ășgy jĂł ahogy van. :slight_smile:

Imådom, meg van a két nyertes tesó az övre rakható telefon tartóba :slight_smile:

11 kedvelés

Na ne mĂĄr hogy te is ? :flushed:

2 kedvelés

Szép, gratulålok ! Ezzel van mår ízed ?

3 kedvelés

Mindig Ă­rĂ­gykedve nĂ©zem az ilyen szĂ©p Ă©s egyedi cuccokat. Biztos van valami “agyi” bajon, amiĂ©rt Ă©n csak az egyszerƱ, letisztult, Ă©s material stĂ­lusokkal Ă©rzem jobban magam, pedig nagyon tetszenek az ĂĄltalĂĄnostĂłl eltĂ©rƑ egyedi Ă©s szĂ©p cuccok :slight_smile: Biztos erƑs korlĂĄtaim vannak de ez is tetszik :slight_smile: JĂłpofa, klasz Ă©s egyedi :slight_smile: MĂĄrmint kinĂ©zetre :slight_smile:

Üdv az Ășj melĂłbĂłl.
HƱséges Yihi, Habanos-Kentucky kombó.
KönnyƱ hetet :+1:V/-ek.

13 kedvelés

Pörgessed gyorsan a melót ,mi mår itthon vagyunk :grin:
KitartĂĄst :fist_right::fist_left:

1 kedvelés

MĂ©Ă©g nincsen, mentolossal avattam fel :slight_smile: @Tyutyika KĂŒldött nekem tesztelni Ă­zeket, meg kölcsön egy Fev-et, a hĂ©ten lesz nagy tesztelĂ©s :slight_smile: EgyenlƑre addig mentol lesz benne :slight_smile:

1 kedvelés

Ha tekered ,tudod a jelszĂłt !
Ne arra hanem emerre tekerd :stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face:akkor lesz jĂł :grin:

Hogy Ă©n? Mi? Én nem. :grin:

Volt egy vĂĄllalkozĂĄs tanĂĄrom. ÉlƑ pĂ©ldĂĄn akart valamit kĂ©pzeletben felfutattni, levezetni stb
 a bal menetes csigatĂ©sztĂĄt vette pĂ©ldĂĄnak
 :rofl: Én tudom a jelszĂłt :rofl:

HĂĄt az egyeditƑl ez azĂ©rt messze ĂĄll, lĂ©vĂ©n kommersz cucc, a szĂ©psĂ©g meg szubjektĂ­v. De annyian rohangĂĄsztak mĂĄr Ă­tt ilyen fĂ©ltĂ©glĂĄra erƑsĂ­tett kĂĄlyhacsƑvel, hogy kĂ©nytelen vagyok kiprĂłbĂĄlni mĂ©gis mi a szƑsz ez. Ja meg megtetszett ez a hannya stĂ­lus Ă©s mĂ­vel single modot nem talĂĄltam ezĂ©rt lett ez a 2 akksis varivoltos szƑrny, amire csak nem rakom rĂĄ az 1 ohmos mtl tankot?

EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n az ezĂŒst-fekete-fehĂ©r vonalon mozgok, szĂłval erƑsen tĂșllĂ©ptem ezzel a pirosas cuccal a hatĂĄraimat. :rofl:

1 kedvelés

Tekerj egy 0.4-0.6 ot bele töltsd fel lemon tart-tal Ă©s góóól​:grin::grin::grin::grin::grin:

1 kedvelés

KirĂĄly, csak mĂ©gis mit kell ebbe rakni? :grin: Menjek ki a kertbe, azt a drĂłtkerĂ­tĂ©sbƑl rĂĄntsak ki egy szĂĄlat? :thinking: JĂł lenne inkĂĄbb 0.5 felett maradni Ă©s legyen hƱvös a gƑz. Azt hiszem fingom sincs a tĂ©mĂĄrĂłl. :grin:

Csak olyan szép. :rofl: