Ez a parkside-os bit készlet legyen akármien minden férfi achilese nem vagyok kivétel
Ne is mond már tök fölösleges…de kell…
Amikor még álsz a dobozos/kofferes dolgok előtt és már érzed az asszony hogy néz rád . Hölgyek ez vissza felé nem így működik ha akarsz egy cipőt akkor vegye mellé még eggyet
Ezzel a szűkitővel javul az íz?
Sokan azt állítják, hogy javul. Én dohányos leveseket szívok nem érzek hatalmas változást azon kívül, hogy többször kell naponta tölteni! Ettől függetlenül lehet hogy vannak olyan kifinomúlt érzékkel megáldott vaperek akik érezhető javulást vélnek felfedezni.
Köszi! Akkor nem ruházok be…
Régen míg a motorokat bügyköltem dugókulcs, racsnis készlet, nyomaték kulcs teli a garázs velük! Amióta Vape van minél kisebb annál jobb! Minden preciziós hóbelebancot felhalmozok teli az összes fiók velük! De minek? Tök egyszerű: mer köll!
Megértem, én is a sok kommentre bedöltem. Vettem minden fajtát pc,ultem, üveg palást de semmi változást nem érzek! De legalább ez is van!
Én sem érzek változást az 5 ml hez képest .
Jó az csak neked nem a barátod
pedig próbálkozom…
1.2 pin 2.5 mag 28ga Ka 1, 5 menet összetolva a vatta a csimni tetején elvág picit borzol,bajusz betöm never forget tölt és góól
Ennyi a titkom
Igen ezt már írtad és próbáltam…hááát…
Én magam részéről maradok a 2 mag 28Ga Ni80 6menet! És szájé! Ezt a szetupot talán a Dram IV tudja ugyan így de hát ja!
ez is megvolt… ua.
Pedig az enyéimben járt már mindenféle lötty ez eddig a bevált ,még a lemon tartnál is
Vagy ! Még nem kóstoltam jó kazánt
nekem a legtöbbet az ízen a 2ml szekció javított.
Újratekerve
Fura volt elsőre nem tudtam hová tenni az ízét.
Dohány,grapefruit,citrom,de összhangban vannak.
Kellemes.(nekem)
@Janos_Groszeibl köszönöm az infót,javult az íz !
Bocs,hogy nem jutott előbb fejembe…
Azért vigyázz magadra… Mert a víz és a magas feszültség nem nagyon fér el egymás mellet…