EltörĆt a mĂĄgnes jĂł
Mi az anyaga PVC, ppt, pe, pvt ? (HegeszthetĆk forrasztĂł pakaval) ABS csak 3 ĂĄs tipusig
Pvc mƱanyag próbåltam 3 d nyomtatóval valamit rå varåzsolni nem jött össze
Nem mintĂĄs oldalrĂłl törĂ©s mentĂ©n egyszer ĂĄtszahogy össze forduljon az anyag . Old skĂșl forrasztĂł elĆ fej le csavarok maradnak a szĂ©lĂ©n Ă© szĂ©pen rĂĄ tekersz egy kis rĂ©z drĂłtot kb 1 ĂĄtmĂ©rĆvel vagy van huzal melegĂtĂ©ssel sulyesztĂ©s a törĂ©s mentĂ©n keresztĂŒl több helye. Ha kĂ©sz mƱanyag bolha elĆ PĂĄka fej vissza Ă©s a hĂ©zagok feltöltĂ©se vele (bele olsvasztod) .
CsiszolĂĄs pĂĄ . Igen tudom mit Ărtam javĂtva Ăgy gyerek jĂĄtĂ©k, lökhĂĄrĂtĂł, laptop borĂtĂĄs, telefon
Ismerem, van gaur 21-em, es ezert nem vennek ilyet hatalmas, a centaurus ota kenyelmetlen a gaur. Amigy hibatlan jo mod, de max otthonra.
Pont ugyan igy vagyok ezzel én is
Igen, most mar csak valami ismert boltot kene talalni, ahol aruljak, mert amiket en ismerek ott nincs
https://youtu.be/x4T3KcMJNYE anagy feltöltés
Nem minden napi eset hozzĂĄjuk fordulni cĂ©ggel meg csinĂĄltam mert nem a az Ă©n pĂ©nzem bĂĄnta . De korrektek mindent is szkennelnek jĂłk . Meg van akkor kapod a mi kell. Ha lehet mĂ©g van nekik akkor el is kĂŒldik potomĂ©rt
. HiĂĄnyos db-ot is kiegĂ©szĂtenek.
NĂĄlunk lassan maga a cĂ©g egy kĂ©rdĆjel
NĂĄlunk egy vicc. PadbĂłl padba, ismerĆs ismerĆse, kĂ©pzettsĂ©g meg csak papĂron . racionalitĂĄs nem pĂĄrosul a papĂrral ha szĂĄmĂtĂĄsban nincs fizika Ă©s emberi tĂ©nyezĆ. HĂĄnyszor voltam raporton emiatt Ă©s mĂ©gis Ă©n tavozttam röhögve
Most néztem én is, håt sajnos alig van, dual talån még lenne is. De ezeket a boltokat én sem ismerem.
Koszi azert. Majd ejszaka belevetem magam az utannanezesnek
Köszönöm szĂ©pen @Peva71 a pico kiegĂ©szĂtĆtt!! A mĂ©ret kĂŒlönbsĂ©g nem sok de nagy vĂĄgyam voltâŠ
Nagyon szĂvesen!
Hasznåld egészséggel
Sziasztok! Lassan egy hĂłnapja csak âgĆzölökâ, ma körĂŒlnĂ©ztem a âfiĂłkombanâ Ă©s megtalĂĄltam a 2016-ban rendelt kis Eleaf iStick Pico TC 75W kĂŒtyĂŒm (elĂ©g gyorsan összetörtem a kitben rendelt tankot ), most kĂłstolgatom, hogy van-e kĂŒlönbsĂ©g a Eleaf iStick Power 2C + GTL Pod között (Dvarw RTA MTL FL)