Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

EltörƑt a mĂĄgnes jĂł :slight_smile:

Mi az anyaga PVC, ppt, pe, pvt ? (HegeszthetƑk forrasztó pakaval) ABS csak 3 ás tipusig

1 kedvelés

Pvc mƱanyag próbåltam 3 d nyomtatóval valamit rå varåzsolni nem jött össze

1 kedvelés

Nem mintĂĄs oldalrĂłl törĂ©s mentĂ©n egyszer ĂĄtszahogy össze forduljon az anyag . Old skĂșl forrasztĂł elƑ fej le csavarok maradnak a szĂ©lĂ©n Ă© szĂ©pen rĂĄ tekersz egy kis rĂ©z drĂłtot kb 1 ĂĄtmĂ©rƑvel vagy van huzal melegĂ­tĂ©ssel sulyesztĂ©s a törĂ©s mentĂ©n keresztĂŒl több helye. Ha kĂ©sz mƱanyag bolha elƑ PĂĄka fej vissza Ă©s a hĂ©zagok feltöltĂ©se vele (bele olsvasztod) .
Csiszolås på . Igen tudom mit írtam javítva így gyerek jåték, lökhårító, laptop borítås, telefon :grin:

Ismerem, van gaur 21-em, es ezert nem vennek ilyet :slight_smile: hatalmas, a centaurus ota kenyelmetlen a gaur. Amigy hibatlan jo mod, de max otthonra.

1 kedvelés

Pont ugyan igy vagyok ezzel Ă©n is :smiley:

1 kedvelés

BĂĄr nincs gyakorlatom 3D nyomtatĂĄsban, de ezt talĂĄltam: “VV Pulse v2 panels” tĂ©mĂĄban

2 kedvelés

Igen, most mar csak valami ismert boltot kene talalni, ahol aruljak, mert amiket en ismerek ott nincs :frowning:

Leszedem azt kilökƑm ez normĂĄlisabb mint amit a mĂșltkor nĂ©ztem köszi

1 kedvelés

https://youtu.be/x4T3KcMJNYE anagy feltöltés

Nem minden napi eset hozzĂĄjuk fordulni cĂ©ggel meg csinĂĄltam mert nem a az Ă©n pĂ©nzem bĂĄnta :rofl:. De korrektek mindent is szkennelnek jĂłk . Meg van akkor kapod a mi kell. Ha lehet mĂ©g van nekik akkor el is kĂŒldik potomĂ©rt :grin:. HiĂĄnyos db-ot is kiegĂ©szĂ­tenek.

1 kedvelés

NĂĄlunk lassan maga a cĂ©g egy kĂ©rdƑjel :frowning:

NĂĄlunk egy vicc. PadbĂłl padba, ismerƑs ismerƑse, kĂ©pzettsĂ©g meg csak papĂ­ron :face_with_symbols_over_mouth:. racionalitĂĄs nem pĂĄrosul a papĂ­rral ha szĂĄmĂ­tĂĄsban nincs fizika Ă©s emberi tĂ©nyezƑ. HĂĄnyszor voltam raporton emiatt Ă©s mĂ©gis Ă©n tavozttam röhögve :grin:

Égeszsegunkre

11 kedvelés

Most néztem én is, håt sajnos alig van, dual talån még lenne is. De ezeket a boltokat én sem ismerem. :confused:

1 kedvelés

Koszi azert. Majd ejszaka belevetem magam az utannanezesnek :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm szĂ©pen @Peva71 a pico kiegĂ©szĂ­tƑtt!! A mĂ©ret kĂŒlönbsĂ©g nem sok de nagy vĂĄgyam volt
:slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Nagyon szĂ­vesen!
Hasznåld egészséggel :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Sziasztok! Lassan egy hĂłnapja csak “gƑzölök”, ma körĂŒlnĂ©ztem a “fiĂłkomban” Ă©s megtalĂĄltam a 2016-ban rendelt kis Eleaf iStick Pico TC 75W kĂŒtyĂŒm (elĂ©g gyorsan összetörtem a kitben rendelt tankot :slight_smile: ), most kĂłstolgatom, hogy van-e kĂŒlönbsĂ©g a Eleaf iStick Power 2C + GTL Pod között (Dvarw RTA MTL FL)

16 kedvelés

SzĂ©p napot mindenkinek​:blush:!

18 kedvelés