Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Itt elhisszĂŒk, nem kell bizonygatni. :blush: Akkor nĂ©ztem mikor regisztrĂĄltĂĄl, Ă©n arra Ă©rtettem. :slightly_smiling_face:

Szia, errol a calumette oldalrol rendeltel mar? Vagy valaki rendelt mar? Kb 1 hete keresgelek squonk modot, de semmi normalisat nem talalok, centaurusom van, az nagyon jo, de valami mast szeretnek de nincs. Itt viszont nagyon jo aron van a centaurus es hat lehet akkor vennek egy ilyet megint innen :slight_smile:

2 kedvelés

Igen, mår többször is volt szerencsém az oldalhoz, 5 munkanap a szållítås.

Nezegettem es kerestem infot a szallitasrol, de nem talaltam semmit. Milyen fizetesi mod van, milyen szallitasi lehetoseg van, mert hetfotol pentekig nem nagyon vagyunk itthon, ezert en mindig csomagautomataba rendelek, hacsak nem vagyok szabin par napig. De azt is nehez kimatekozni, hogy mikor erjen ide.

1 kedvelés

BankkĂĄrtya van Ă©s hĂĄzhozszĂĄllĂ­tĂĄs.

Csak Ăłvatosan a centaurussal. Nem tudom,mennyi ideje van meg neked,lehet extrĂ©m mĂĄzlid van. Nekem kb. 3 hĂłnap utĂĄn elbacĂłdott a squonk tartĂł mƱanyag fĂŒle. Annyira,hogy kiesett magĂĄtĂłl a helyĂ©rƑl rendszeresen. A boltban visszaadtĂĄk a pĂ©nzt,a srĂĄc elmondĂĄsa alapjĂĄn eddig az összeset visszavettĂ©k,Ă©s kĂŒldik vissza a gyĂĄrtĂłnak vagy kinek. Iszonyatosan szĂ©p,Ă©s jĂł mod lenne,siralmas,hogy egy ennyire amatƑr mƱanyag vacakkal elbaltĂĄztĂĄk az egĂ©szet.Mondanom sem kell a hibĂĄs squonk palacktartĂł beszerezhetetlen. Nekem ez volt a tapasztalatom vele. AmĂșgy imĂĄdni tudtam volna

En mar vettem hozza 1 db pot-ot, de meg tervben van 2-4 beszerzese. The liquidcityn van hozza, meg sok helyen talaltam.

1 kedvelés

Valóban. Mikor én kerestem,még égen-földön nem lehetett kapni. Ezért lecseréltem egy dovpo dual topside-ra,amivel azóta is totålisan elégedett vagyok. Bocsi,ha kårogåsnak tƱnt a véleményem.

1 kedvelés

Dehogy, az egyik nekem is ki van picit kopva, az aljat meg kell tolni felfele mikor squonkolok, mert nem jo :slight_smile:
A dovpot neztem en is, de 18650-es :frowning: van itthon vagy 11-12db 21700-am igy 21700at keresek. Amugy nincs tipped? A wismec milyen marka?

Wismec SINUOUS V80+Amor NSE. Egyszer volt egy ilyenem. A mod rĂ©sze Ă©s a tank is darabokra hullott egy idƑ utĂĄn. Persze ez nem mai törtĂ©net,tehĂĄt abszolĂșt nem mĂ©rvadĂł. Viszont amĂ­g mƱködött,addig teljesen jĂł volt. Nem ismerem a mai tĂ­pusokat. Viszont squonk mod terĂ©n,plĂĄne ha 2 akksist szeretne az ember,akkor elĂ©ggĂ© bajban van. ElƑre fĂ©lek,mit fogok venni,ha a dovpo megadnĂĄ magĂĄt.

Elnézést, hogy belekontårkodom, ha jó squonk modot kerestek, akkor véleményem szerint a Dovpo Topside az. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Köszi a megerösĂ­tĂ©st. A te vĂ©lemĂ©nyed,szerintem itt mindenkinek mĂ©rvadĂł. Mint Ă­rtam Ă©n is teljesen megvagyok elĂ©gedve vele. Csak azt nem tudom,ha letĂ©rdel,akkor mi lesz helyette. BĂĄr remĂ©lem ez mĂ©g nagyon odĂ©bb van. BĂĄr többször gondolkoztam tartalĂ©k mod-on. Úgyhogy be is ruhĂĄztam egy votofo-ra. BĂĄr mĂ©g nem jött meg.

2 kedvelés

Azt nezegettem, tetszik nekem is, az 21700as 1 akkus ha jol emlekszem.

1 kedvelés

Majd leĂ­rom a vĂ©lĂ©nyemet rĂłla,ha Ă©rdekel. Elvileg hĂłnap vĂ©gĂ©re Ă©r ide a 2 kazĂĄnnal egyĂŒtt. VotofoĂ©ktĂłl rendeltem direktben. Szerintem gyalog hozzĂĄk.

Közben feltƱnt,hogy kicsit pårhuzamosan írok mellettetek. Ez van ha meló közben nem teljes az odafigyelés.:joy::sob:

Nekem is ez dereng. Van 2 akkus is, de arra mĂĄr Ă©n is azt mondom, hogy nagy.

1 kedvelés

Új szerzemĂ©nyek
.
ElĂ©g finom ez a Berserker​:yum:

11 kedvelés

Szia! BĂĄr nincs összevetĂ©si alapom, de az elsƑ Ă©s egyetlen squonk modom egy Vandy Vape Pulse 2 Ă©s nagyon megvagyok elĂ©gedve vele. MunkĂĄba is ezt hordom mĂĄr több mint fĂ©l Ă©ve (többek között) Ă©s kap apait-anyait, de mĂ©g hozza az elvĂĄrtat. KönnyƱ, tölteni is Ă©s vĂ­zhatlan az elektronikĂĄja a gyĂĄrtĂł szerint:

10 kedvelés

Nekem is van egy de az oldal panel megadta magĂĄt valami tipp?

Eltörött Ă©s cserĂ©s vagy csak megsĂ©rĂŒlt, esetleg nem tapad a mĂĄgnes?

2 kedvelés