Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szép napot :hugs:

16 kedvelés

Bárki bármit mond nekem a V9 a kedvenc rta-ám​:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Nekem még nincs, de készülőben a vásárlás. Neked eredeti vagy klón?

2 kedvelés

Eredeti a gyárból…

5 kedvelés

Te utad a Vape Systems az enyém a KHW mods! :grin:De talán a Dicodesben egy az utunk! :thinking:

5 kedvelés

Nincs ezzel baj Barátom egy a cél… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Khm…itt vagyok én is :grin:

3 kedvelés

Mindenki jöhet… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Én ezért vagyok ITT :grin::dash:és szerintem mindannyian :blush:

3 kedvelés

Na igen, ez az egy, minél én is inkább eredetit vennék, ennél gondolom, hogy biztos nem lehet csalódás. Nem igen van negatív vélemény, ez az amibe én is bugrok eredetiben :slight_smile: :+1:

2 kedvelés

Itt veszem…:

4 kedvelés

Így van! :grin: De soha nem mondom, hogy soha. Ki tudja lehet a V10 vagy az Z 1-2-ben virítanak valamit az én fantáziámnak is! :wink: De alényeg, hogy gőzölünk és nem füstölünk! :+1:

1 kedvelés

Pedig pont ez a tank, ahol egész jóra sikerültek a klónok. Persze ha van pénz rá, akkor hajrá.

1 kedvelés

Nem van rá pénz, azért nincs még :slight_smile: Ennek a klónjait még nem húzták le, de sok klón igen, nem merném. Viszont akkor ne féljek tőle? Jó az SXK meg a YFTK is? Alin pl Coolvape árul ilyet, tényleg ne tartsak ettől?

1 kedvelés

Ami csomagba lett rakva fev bf-1 az is Wolf coolvape

Én se rá,se le nem beszéllek semmire .
Inkább próbálkozz még különböző beállításokkal,mert ha veszel egy eredetit és nem lesz abban sem jó akkor az csak bosszúság lesz és feleslegesen kidobtál akár 30-40-50 ezret ! Ha megvan a megfelelő setup és tuti,na akkor vegyél egy eredetit.
Addig a meglévőkkel operálj szerintem :hugs::dash:
Az alaplé és az aroma is ront vagy javít az ízeken :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Egy klónba mindig nagyobb eséllyel van szar…Zolikával vettünk modot neki jó volt én 2db-ot vettem egy se működött…1db-ot sikerült meg javítani a másik kuka…Természetesen már fejlődnek a klónok is egyre jobbak rta-ba kevesebb a hiba lehetőség…saját döntés…

2 kedvelés

V9 nálam is állandó “játékos” . Mellette cserélődnek, éppen mihez van kedv.
A prime príma :slightly_smiling_face: és mostanában megint használatban egy dvarw fl.
Nincs valakinek felesleges szerszám a dvarwhoz (csavarhúzó vagy nem tudom minek nevezzem :thinking:)? Vagy lehet azt külön kapni valahol?

4 kedvelés

imbuszkulcs…Küldök!

2 kedvelés

Megint? :flushed: :blush:
ilyet használok,mindenféle kazánomhoz jó

7 kedvelés