Szép napot
BĂĄrki bĂĄrmit mond nekem a V9 a kedvenc rta-ĂĄmâ
Nekem mĂ©g nincs, de kĂ©szĂŒlĆben a vĂĄsĂĄrlĂĄs. Neked eredeti vagy klĂłn?
Eredeti a gyĂĄrbĂłlâŠ
Te utad a Vape Systems az enyém a KHW mods! De talån a Dicodesben egy az utunk!
Nincs ezzel baj BarĂĄtom egy a cĂ©lâŠ
KhmâŠitt vagyok Ă©n is
Mindenki jöhetâŠ
Ăn ezĂ©rt vagyok ITT Ă©s szerintem mindannyian
Na igen, ez az egy, minĂ©l Ă©n is inkĂĄbb eredetit vennĂ©k, ennĂ©l gondolom, hogy biztos nem lehet csalĂłdĂĄs. Nem igen van negatĂv vĂ©lemĂ©ny, ez az amibe Ă©n is bugrok eredetiben
Itt veszemâŠ:
https://vape-systems.ru/
Ăgy van! De soha nem mondom, hogy soha. Ki tudja lehet a V10 vagy az Z 1-2-ben virĂtanak valamit az Ă©n fantĂĄziĂĄmnak is!
De alĂ©nyeg, hogy gĆzölĂŒnk Ă©s nem fĂŒstölĂŒnk!
Pedig pont ez a tank, ahol egĂ©sz jĂłra sikerĂŒltek a klĂłnok. Persze ha van pĂ©nz rĂĄ, akkor hajrĂĄ.
Nem van rĂĄ pĂ©nz, azĂ©rt nincs mĂ©g Ennek a klĂłnjait mĂ©g nem hĂșztĂĄk le, de sok klĂłn igen, nem mernĂ©m. Viszont akkor ne fĂ©ljek tĆle? JĂł az SXK meg a YFTK is? Alin pl Coolvape ĂĄrul ilyet, tĂ©nyleg ne tartsak ettĆl?
Ami csomagba lett rakva fev bf-1 az is Wolf coolvape
Ăn se rĂĄ,se le nem beszĂ©llek semmire .
InkĂĄbb prĂłbĂĄlkozz mĂ©g kĂŒlönbözĆ beĂĄllĂtĂĄsokkal,mert ha veszel egy eredetit Ă©s nem lesz abban sem jĂł akkor az csak bosszĂșsĂĄg lesz Ă©s feleslegesen kidobtĂĄl akĂĄr 30-40-50 ezret ! Ha megvan a megfelelĆ setup Ă©s tuti,na akkor vegyĂ©l egy eredetit.
Addig a meglĂ©vĆkkel operĂĄlj szerintem
Az alaplĂ© Ă©s az aroma is ront vagy javĂt az Ăzeken
Egy klĂłnba mindig nagyobb esĂ©llyel van szarâŠZolikĂĄval vettĂŒnk modot neki jĂł volt Ă©n 2db-ot vettem egy se mƱködöttâŠ1db-ot sikerĂŒlt meg javĂtani a mĂĄsik kukaâŠTermĂ©szetesen mĂĄr fejlĆdnek a klĂłnok is egyre jobbak rta-ba kevesebb a hiba lehetĆsĂ©gâŠsajĂĄt döntĂ©sâŠ
V9 nĂĄlam is ĂĄllandĂł âjĂĄtĂ©kosâ . Mellette cserĂ©lĆdnek, Ă©ppen mihez van kedv.
A prime prĂma Ă©s mostanĂĄban megint hasznĂĄlatban egy dvarw fl.
Nincs valakinek felesleges szerszĂĄm a dvarwhoz (csavarhĂșzĂł vagy nem tudom minek nevezzem )? Vagy lehet azt kĂŒlön kapni valahol?
imbuszkulcsâŠKĂŒldök!
Megint?
ilyet hasznålok,mindenféle kazånomhoz jó