Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Szép napot :hugs:

16 kedvelés

Bárki bármit mond nekem a V9 a kedvenc rta-ám​:slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Nekem mĂ©g nincs, de kĂ©szĂŒlƑben a vĂĄsĂĄrlĂĄs. Neked eredeti vagy klĂłn?

2 kedvelés

Eredeti a gyárból

5 kedvelés

Te utad a Vape Systems az enyém a KHW mods! :grin:De talån a Dicodesben egy az utunk! :thinking:

5 kedvelés

Nincs ezzel baj Baråtom egy a cél
 :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Khm
itt vagyok Ă©n is :grin:

3 kedvelés

Mindenki jöhet
 :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Én ezĂ©rt vagyok ITT :grin::dashing_away:Ă©s szerintem mindannyian :blush:

3 kedvelés

Na igen, ez az egy, minél én is inkåbb eredetit vennék, ennél gondolom, hogy biztos nem lehet csalódås. Nem igen van negatív vélemény, ez az amibe én is bugrok eredetiben :slight_smile: :+1:

2 kedvelés

Itt veszem
:
https://vape-systems.ru/

4 kedvelés

Így van! :grin: De soha nem mondom, hogy soha. Ki tudja lehet a V10 vagy az Z 1-2-ben virĂ­tanak valamit az Ă©n fantĂĄziĂĄmnak is! :wink: De alĂ©nyeg, hogy gƑzölĂŒnk Ă©s nem fĂŒstölĂŒnk! :+1:

1 kedvelés

Pedig pont ez a tank, ahol egĂ©sz jĂłra sikerĂŒltek a klĂłnok. Persze ha van pĂ©nz rĂĄ, akkor hajrĂĄ.

1 kedvelés

Nem van rĂĄ pĂ©nz, azĂ©rt nincs mĂ©g :slight_smile: Ennek a klĂłnjait mĂ©g nem hĂșztĂĄk le, de sok klĂłn igen, nem mernĂ©m. Viszont akkor ne fĂ©ljek tƑle? JĂł az SXK meg a YFTK is? Alin pl Coolvape ĂĄrul ilyet, tĂ©nyleg ne tartsak ettƑl?

1 kedvelés

Ami csomagba lett rakva fev bf-1 az is Wolf coolvape

Én se rĂĄ,se le nem beszĂ©llek semmire .
InkĂĄbb prĂłbĂĄlkozz mĂ©g kĂŒlönbözƑ beĂĄllĂ­tĂĄsokkal,mert ha veszel egy eredetit Ă©s nem lesz abban sem jĂł akkor az csak bosszĂșsĂĄg lesz Ă©s feleslegesen kidobtĂĄl akĂĄr 30-40-50 ezret ! Ha megvan a megfelelƑ setup Ă©s tuti,na akkor vegyĂ©l egy eredetit.
Addig a meglĂ©vƑkkel operĂĄlj szerintem :hugs::dashing_away:
Az alaplé és az aroma is ront vagy javít az ízeken :winking_face_with_tongue:

5 kedvelés

Egy klĂłnba mindig nagyobb esĂ©llyel van szar
ZolikĂĄval vettĂŒnk modot neki jĂł volt Ă©n 2db-ot vettem egy se mƱködött
1db-ot sikerĂŒlt meg javĂ­tani a mĂĄsik kuka
TermĂ©szetesen mĂĄr fejlƑdnek a klĂłnok is egyre jobbak rta-ba kevesebb a hiba lehetƑsĂ©g
sajĂĄt döntĂ©s

2 kedvelés

V9 nĂĄlam is ĂĄllandĂł “jĂĄtĂ©kos” . Mellette cserĂ©lƑdnek, Ă©ppen mihez van kedv.
A prime prĂ­ma :slightly_smiling_face: Ă©s mostanĂĄban megint hasznĂĄlatban egy dvarw fl.
Nincs valakinek felesleges szerszĂĄm a dvarwhoz (csavarhĂșzĂł vagy nem tudom minek nevezzem :thinking:)? Vagy lehet azt kĂŒlön kapni valahol?

4 kedvelés

imbuszkulcs
KĂŒldök!

2 kedvelés

Megint? :flushed: :blush:
ilyet hasznålok,mindenféle kazånomhoz jó

7 kedvelés