Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Nem szoktam magyarázkodni. De próbálok ép ésszel vásárolgatni.
A lényeg simán jobb mint napi 3doboz tigris. :rofl:

1 kedvelés

Juj még az AEGIS mellé az eladótól :heart_eyes:

1 kedvelés

Batman és Robin​:blush:

11 kedvelés

Ipv vs. By-Ka V9! :+1: :sunglasses:

11 kedvelés

Ez a Robin tök cuki még mindíg :smiley:

2 kedvelés

Szeretem is!

2 kedvelés

kicsi és csinos is csak sokszor kell tölteni.:blush::wink:igaz clone de ennek is jo íze van így mint mondtam már majd be kell szerezzek egy eredeti fl 22 est.:grin:

9 kedvelés

Kapott a salt rta-m egy saját mod-od :slight_smile: Na jó, beépített akksis, de szétcsavarozható, tudok benne akksit cserélni ha meghal :slight_smile: Muszály volt megvenni, így a nagyon jó kis szett :slight_smile: A design-ra megyek, ahogy tetszik és kényelmes nekem :slight_smile:

11 kedvelés

A jó öreg 40w-os Istick. :smiling_face_with_three_hearts: Csak legyen forrasztópákád is. :slightly_smiling_face: Ebbe simán belemegy a 18650es akku. Egyébként viszont sok gyártó egyedi méretű akkukat épít be.

2 kedvelés

Általában kisebbek szoktak lenni, 18500as méretkódú, de láttam már 18550-est is. Ezzel annyi a baj, hogy a modház erre van optimalizálva. Faragni kell, már ha egyáltalán lehet.

Szerk.: Teljesítményben is kisebbek…

Pedig már rálestem az oldaladra, hogy felejthettem el? Elnézést. :confused:

1 kedvelés

Egész jól mutatnak így együtt…
Tegnap délután óta, amióta megvan, már a 6ik tank leves van benne… És ez is mindjárt üres…

11 kedvelés

Csak, mint infó, ha esetleg van még valakinek, vagy szeretne venni, liquid feltötésnél, a levegőzést el kell zárni. Másképp folyhat… Amúgy nagyon jó kazán…

2 kedvelés

Én ma jó sűrű dohányleveket squonk-oltam egész nap​:blush:

12 kedvelés

Szeretem a Volvokat :heart_eyes:

2 kedvelés

Ha belefér fizikailag és kissebb teljesítményű, akkor nincs gáz. :slight_smile: GTX ONE-ban pl 18650-es van, az gond nélkül csere, ez az isticket még nem szedtem szét :slight_smile: Majd eljön az ideje :slight_smile:

Semmi gond, nem azért linkeltem, hogy megnézd, csak ha valaki nem hiszi, hogy van közöm a forrasztáshoz :slight_smile:

Én is, de csak 1 hétig vagyok rajta… Amíg a gazda sofőr, aki dolgozik vele, otthon pihen… Szombaton ülök át egy Renault-ba.

Lap akksi?? Az mi? Abból ha jól gondolom össze lehet tömöríteni egy komolyabbat ugyabban a méretben?

Aha, saját PLC, hardver, szoftver, minden. Az új verzióm: A nagy gyártóktól sem lehet megkapni chip-eket 2024-nél előbb :rofl: Egy darabig pihen a páka meg minden, kivéve ha mod-ot kell forrasztani :rofl:

Én fogalmazok furán normál lapos akkumulátor . Vannak más méretben is csak most ez volt meg

Alkatrészre várás majd kivitelezés keverőhöz

1 kedvelés

Szép estét!

16 kedvelés