Nem szoktam magyarázkodni. De próbálok ép ésszel vásárolgatni.
A lényeg simán jobb mint napi 3doboz tigris. ![]()
Ez a Robin tök cuki még mindíg ![]()
Szeretem is!
kicsi és csinos is csak sokszor kell tölteni.![]()
igaz clone de ennek is jo íze van így mint mondtam már majd be kell szerezzek egy eredeti fl 22 est.![]()
Kapott a salt rta-m egy saját mod-od
Na jó, beépített akksis, de szétcsavarozható, tudok benne akksit cserélni ha meghal
Muszály volt megvenni, így a nagyon jó kis szett
A design-ra megyek, ahogy tetszik és kényelmes nekem ![]()
A jó öreg 40w-os Istick.
Csak legyen forrasztópákád is.
Ebbe simán belemegy a 18650es akku. Egyébként viszont sok gyártó egyedi méretű akkukat épít be.
Általában kisebbek szoktak lenni, 18500as méretkódú, de láttam már 18550-est is. Ezzel annyi a baj, hogy a modház erre van optimalizálva. Faragni kell, már ha egyáltalán lehet.
Szerk.: Teljesítményben is kisebbek…
Pedig már rálestem az oldaladra, hogy felejthettem el? Elnézést. ![]()
Egész jól mutatnak így együtt…
Tegnap délután óta, amióta megvan, már a 6ik tank leves van benne… És ez is mindjárt üres…
Csak, mint infó, ha esetleg van még valakinek, vagy szeretne venni, liquid feltötésnél, a levegőzést el kell zárni. Másképp folyhat… Amúgy nagyon jó kazán…
Én ma jó sűrű dohányleveket squonk-oltam egész nap![]()
Szeretem a Volvokat ![]()
Ha belefér fizikailag és kissebb teljesítményű, akkor nincs gáz.
GTX ONE-ban pl 18650-es van, az gond nélkül csere, ez az isticket még nem szedtem szét
Majd eljön az ideje ![]()
Semmi gond, nem azért linkeltem, hogy megnézd, csak ha valaki nem hiszi, hogy van közöm a forrasztáshoz ![]()
Én is, de csak 1 hétig vagyok rajta… Amíg a gazda sofőr, aki dolgozik vele, otthon pihen… Szombaton ülök át egy Renault-ba.
Lap akksi?? Az mi? Abból ha jól gondolom össze lehet tömöríteni egy komolyabbat ugyabban a méretben?
Aha, saját PLC, hardver, szoftver, minden. Az új verzióm: A nagy gyártóktól sem lehet megkapni chip-eket 2024-nél előbb
Egy darabig pihen a páka meg minden, kivéve ha mod-ot kell forrasztani ![]()
Én fogalmazok furán normál lapos akkumulátor . Vannak más méretben is csak most ez volt meg
Alkatrészre várás majd kivitelezés keverőhöz