Nem szoktam magyarázkodni. De próbálok ép ésszel vásárolgatni.
A lényeg simán jobb mint napi 3doboz tigris.
Ez a Robin tök cuki még mindíg
Szeretem is!
kicsi és csinos is csak sokszor kell tölteni.igaz clone de ennek is jo íze van így mint mondtam már majd be kell szerezzek egy eredeti fl 22 est.
Kapott a salt rta-m egy saját mod-od Na jó, beépített akksis, de szétcsavarozható, tudok benne akksit cserélni ha meghal Muszály volt megvenni, így a nagyon jó kis szett A design-ra megyek, ahogy tetszik és kényelmes nekem
A jó öreg 40w-os Istick. Csak legyen forrasztópákád is. Ebbe simán belemegy a 18650es akku. Egyébként viszont sok gyártó egyedi méretű akkukat épít be.
Általában kisebbek szoktak lenni, 18500as méretkódú, de láttam már 18550-est is. Ezzel annyi a baj, hogy a modház erre van optimalizálva. Faragni kell, már ha egyáltalán lehet.
Szerk.: Teljesítményben is kisebbek…
Pedig már rálestem az oldaladra, hogy felejthettem el? Elnézést.
Egész jól mutatnak így együtt…
Tegnap délután óta, amióta megvan, már a 6ik tank leves van benne… És ez is mindjárt üres…
Csak, mint infó, ha esetleg van még valakinek, vagy szeretne venni, liquid feltötésnél, a levegőzést el kell zárni. Másképp folyhat… Amúgy nagyon jó kazán…
Én ma jó sűrű dohányleveket squonk-oltam egész nap
Szeretem a Volvokat
Ha belefér fizikailag és kissebb teljesítményű, akkor nincs gáz. GTX ONE-ban pl 18650-es van, az gond nélkül csere, ez az isticket még nem szedtem szét Majd eljön az ideje
Semmi gond, nem azért linkeltem, hogy megnézd, csak ha valaki nem hiszi, hogy van közöm a forrasztáshoz
Én is, de csak 1 hétig vagyok rajta… Amíg a gazda sofőr, aki dolgozik vele, otthon pihen… Szombaton ülök át egy Renault-ba.
Lap akksi?? Az mi? Abból ha jól gondolom össze lehet tömöríteni egy komolyabbat ugyabban a méretben?
Aha, saját PLC, hardver, szoftver, minden. Az új verzióm: A nagy gyártóktól sem lehet megkapni chip-eket 2024-nél előbb Egy darabig pihen a páka meg minden, kivéve ha mod-ot kell forrasztani
Én fogalmazok furán normál lapos akkumulátor . Vannak más méretben is csak most ez volt meg
Alkatrészre várás majd kivitelezés keverőhöz