Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

A hét karika nekem is soknak tűnik. Persze attől függ miből van. Merha fából vaskarika… :rofl:

1 kedvelés

Ne engem nevess, az @Andras_Barton ajánlotta :grinning: de ő is csak a kis tankhoz tudott visszonyitani, mert neki még nem volt Berserker :blush: szóval a következő próba a Kinga ajánlásával lesz!

4 kedvelés

Szia @Ivett ! Milyen átmérőjű a tank?

1 kedvelés

Szia! Ez 22-es, de lehet kapni 24est is :blush:

1 kedvelés

Köszönöm, igazából a mod miatt érdeklődöm, hogy hogy ( ezt így kell írni helyesen ? :thinking:) néznek ki rajta a 22es kazánok :sweat_smile:

2 kedvelés

Értem. Szerintem ezen a Dragon jobban nézne ki egy 24-es. Én csak azért vettem meg a 22-est mert van egy pico modom (arra meg csak 22es megy rá) is és hátha tovább adom. :blush:

2 kedvelés

Nem nagyon találtam képet milyen lenne egy 22-es tankal, de így szerintem teljesen korrekt, rosszabbra gondoltam. Pont ma rendeltem meg pro verziót, azért kiváncsiskodom. :grin:

2 kedvelés

Ah értem, nem rossz ezzel sem​:grinning:

1 kedvelés

Jó kis SpicaPro-kedvenc… :heart:

3 kedvelés

Meg kéne már építeni :rofl:

5 kedvelés

Ne már srácok…megint kezdem nézegetni a tankokat…:joy::joy::joy:nincs még elég nekem ? :thinking:

5 kedvelés

én is ma néztem a vaporism a tankokat még hozzá a kayfunt a lite ot 24mm ben.:sweat_smile::joy:de akkor kell mod is​:grin:ki vagyok.

5 kedvelés

Van 2db klónom meg 1db eredeti csak annyira jó :grin:

3 kedvelés

Azon ne aggódj …tudod …tessék szólni vagy kézzel inteni :wink: 24-es :joy::joy::joy:

2 kedvelés

Ne már :joy::joy::joy::joy:és én még egy fev-en ,bishopon gondolkodom​:thinking:de nem szabad már …
Óriási szekrény sok fiókkal nincs eladó valakinek?
:joy::joy::joy:

4 kedvelés

Ezek is jók ám. :smiling_face_with_three_hearts:

11 kedvelés

Hát ha kell neked is egy ilyesmi csak szólj vagy tessék kézzel inteni :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Azannya​:sweat_smile:lassan kell egy ilyen :grin:polcot már csináltam az aromáknak,modoknak,de ez …klassz​:wink:

5 kedvelés

Gratulálok!!!

2 kedvelés

És én még azért akartam leszokni az analógról, mert sok pénzbe volt :sweat_smile::sweat_smile:. Na jó meg azért is, mert nagyon káros. :grin:

5 kedvelés