A hét karika nekem is soknak tűnik. Persze attől függ miből van. Merha fából vaskarika…
Ne engem nevess, az @Andras_Barton ajánlotta de ő is csak a kis tankhoz tudott visszonyitani, mert neki még nem volt Berserker szóval a következő próba a Kinga ajánlásával lesz!
Szia @Ivett ! Milyen átmérőjű a tank?
Szia! Ez 22-es, de lehet kapni 24est is
Köszönöm, igazából a mod miatt érdeklődöm, hogy hogy ( ezt így kell írni helyesen ? ) néznek ki rajta a 22es kazánok
Értem. Szerintem ezen a Dragon jobban nézne ki egy 24-es. Én csak azért vettem meg a 22-est mert van egy pico modom (arra meg csak 22es megy rá) is és hátha tovább adom.
Nem nagyon találtam képet milyen lenne egy 22-es tankal, de így szerintem teljesen korrekt, rosszabbra gondoltam. Pont ma rendeltem meg pro verziót, azért kiváncsiskodom.
Ah értem, nem rossz ezzel sem
Jó kis SpicaPro-kedvenc…
Meg kéne már építeni
Ne már srácok…megint kezdem nézegetni a tankokat…nincs még elég nekem ?
én is ma néztem a vaporism a tankokat még hozzá a kayfunt a lite ot 24mm ben.de akkor kell mod iski vagyok.
Van 2db klónom meg 1db eredeti csak annyira jó
Azon ne aggódj …tudod …tessék szólni vagy kézzel inteni 24-es
Ne már és én még egy fev-en ,bishopon gondolkodomde nem szabad már …
Óriási szekrény sok fiókkal nincs eladó valakinek?
Azannyalassan kell egy ilyen polcot már csináltam az aromáknak,modoknak,de ez …klassz
Gratulálok!!!
És én még azért akartam leszokni az analógról, mert sok pénzbe volt . Na jó meg azért is, mert nagyon káros.