âŠ
De, az a piros Sirius⊠GörgetĂ©s közben mindig megallok Ă©s csak nĂ©zegetem⊠Annyira bejönâŠ
Mivel klĂma nem mƱkszik a kamionban, Ă©s mivel ma is 4o fok volt, Ăgy elĂ©ggĂ© fel van hevĂŒlve a fĂŒlkeâŠ
Merre jĂĄrsz, hogy 40 fok volt? Itt 31 volt a max.
Ăs ez az ĂĄrnyĂ©kon volt⊠SvĂĄjc. Luzern mellett.
MĂĄr lassan este 10 Ăłra van. De mĂ©g mindig 32 fok van kinn⊠EgyszerƱen nem bĂr vissza hƱlni a fĂŒlkeâŠ
Az pimasz!
KitartĂĄst a hĆsĂ©g elviselĂ©sĂ©hez.
HĂ©tfĆtĆl vĂĄltok. Addig meg⊠Tudod⊠MĂ©g, ha fĂĄt is hasitanak rajtam, akkor is kibiromâŠ
Ăs igen. Igazad van. Pimasz, de ez egy elĂ©ggĂ© enyhe kifejezĂ©sâŠ
Egészség!!!
A kĂ©p nagyszerƱ kompozĂciĂłja miatt ez most egy közepesen kvaszĂ©p minĆsĂtĂ©st kap
Ahogy egy picit félremozdult a tökéletes mértani középponttól, åbråzolva ezzel azt piciny tökéletlenséget, amely pont annyi, hogy kiragadja a tårgyat az ålomvilågból, emberközelivé téve azt.
GratulĂĄlok, szĂ©p munka Ă©s köszönjĂŒk, hogy feltĂĄrtad Ă©rzĂ©keny mƱvĂ©szlelked aprĂł rezdĂŒlĂ©seit
Te sem tudsz leĂŒlni a âŠ
Ăltem Ășgy csĂnĂĄltam
âŠvan, ami nem vĂĄltozik, nem mĂșlik, nĂĄlam ilyen a voopoo drag mĂĄniĂĄm. Modok, kitek jönnek mennek, de a drag ĂĄllandĂł
Lapul a szekrĂ©nyben egy sima Drag X, jelenleg elhanyagoltan, de a kĂ©p lĂĄttĂĄn lehet ismĂ©t elĆkerĂŒl, termĂ©szetesen a Wotofo SMRT porlasztĂłjĂĄval.
VĂ©gre egy nagyobb