Egy kis fƱ
Csak meg ne ĂĄrtson! A hĂĄttĂ©rben lĂ©vĆ gyep sem randa!
Most akkor a måsodik képen meg kell keresni, hogy hova rejtetted?
Vagy meg kell keresni a kĂŒlönbsĂ©geket a kĂ©t kĂ©p között? Szerintem a mĂ©lysĂ©gĂ©lessĂ©g, az a kĂŒlönbsĂ©g
Ott van a verandĂĄn
Szerencséd, hogy ennyire messze laksz!
Ăgy lĂĄtom sort keritettĂ©l rĂĄ is.Hogy vĂĄlt be a Tripod?
jo fĂ©le nekem be jön Ăzre gĆzre hozza amit kell.MuszĂĄly volt Ăgy több mint 1 hĂłnapja vettem vagy 2 mĂĄr nem is tudom eddig csak itt ĂĄllt szĂ©t szedve most tekertem meg elĆszĆrâde nem folyik semmi baja tĂ©nyleg hozza amit kell nekem.
Kellemes Vape-elĆdĂ©st mindenkinek!
A Gtx-el kezdtem fĂ©l Ă©ve, 26 Ă©v analĂłg utĂĄn szoktatott le a cigirĆl Ăgy örök kis emlĂ©k marad, bĂĄr jelenleg is hasznĂĄlom dohĂĄny Ă©s desszertĂzekre mtl-ezni, dl-re gyĂŒmölcsös aromĂĄkhoz pedig nemrĂ©g ĂșjĂtottam be egy aegis max-t zeus subohm tankkal. KövetkezĆ lĂ©pcsĆfok az Ă©pĂtĂ©s lesz, mert lĂĄtom nĂĄlatok, hogy tĂĄgabb teret biztosĂt az rta mint a porlasztĂłk vilĂĄga. (Gtx-ben kĂ©k villamos, Max-ban PinkmanâŠ)
A Neeko-s szett nagyon vagĂĄnyâ. A Pompei-t pedig mĂ©g nem ismeremâŠmĂ©g!
Köszönöm. Kåvés cucc, kåvézåshoz kivåló.
Egyre inkåbb venni fogok majd Pompei-t (2024-ben ha esedékes ), olyan jó a marketing.
Bår azt mondjuk nem értem, egy jó kv-s liquid miért jó pont kv-zåshoz.
Nekem egy ĂŒtĆs dohĂĄnykivonat kell egy jĂł kv-hoz.
Mert Ăgy olyan mintha zsemlĂ©t ennĂ©k kenyĂ©rhez⊠Vagy ez Ăgy pont ok?
Az biztos, hogy a Big Mouth Caramel Machiato cuccnĂĄl bĂĄrmi jobb
AmĂșgy mĂ©g erĆsebben ajĂĄnlom ezt a cuccost. 6 hetesen megtĂĄltosodott, frankĂł desszerttĂ© vĂĄltozott Ă©des, enyhĂ©n nagyon Ăłvatosan, lehelet vanĂlia, karamell, Ă©s enyhe dohĂĄny. PisztĂĄcia sajnos kicsi van csak. Nem egĂ©sz napos (hanem FĂL ).
(Itthon imĂĄdom ezt a kis Joyetech Evic modot).
RĂ©gebben csokis, karamellĂĄs, vagy dohĂĄnyos liquideket szĂvtam kĂĄvĂ© mellĂ©, de ez olyan kellemes, a kĂłkusz, meg a mitttudomĂ©nmilyen ĂzƱ plusszok miatt, hogy feldobja a kĂĄvĂ©t. Nekem nem egĂ©sz napos Ăz, de kĂĄvĂ© mellĂ© tök jĂł. Persze ki hogyâŠ
Ja, elfelejtettem hogy kĂłkuszosâŠaz mĂĄĂĄĂĄs.
De Ă©desen iszod a kv-t is? Ăn pl. ĂŒresen.
ĂzlĂ©sek meg, hĂĄt jah⊠(Nem fogy a villamos )
FĂ©l raklap cukor, pici tej.
HĂĄt igen, ĂzlĂ©sek⊠Ăn meg annyit szĂvtam, hogy lassan megunom. De mĂ©g mindig finom nekem.
ElkukoricĂĄsodik, ha beĂ©rikâŠnemtom.
Elkezdett zavarni. MĂ©g van 95 ml 15 mg-os.
Az a baj, pihentetem magam, 2 hĂ©t mĂșlva Ășjra prĂłba, Ă©s noâŠ
Tudod, amit mår nehezményeztem, minden Journey alapja egy ilyen kukoricaszår szirupos valami.
Mondjuk nagyanya teje, meg ilyesmiket mĂ©g nem kĂłstoltam tĆlĂŒkâŠ