Mutasd meg, mid van! 😊 - Napi Vape

Egy kis fű

12 Likes

Csak meg ne ártson! A háttérben lévő gyep sem randa! :grin: :blush:

2 Likes

Most akkor a második képen meg kell keresni, hogy hova rejtetted?
Vagy meg kell keresni a különbségeket a két kép között? Szerintem a mélységélesség, az a különbség :smiley:

3 Likes

én most evvel tolom itthoni pihi​:blush::wink:

11 Likes

Nálam most ez.
Szaladgálós szett.

14 Likes

Ezen keresd​:slightly_smiling_face:

9 Likes

Ott van a verandán :rofl:

6 Likes

Szerencséd, hogy ennyire messze laksz! :joy: :joy:

2 Likes

Úgy látom sort keritettél rá is.:grin:Hogy vált be a Tripod?

1 Like

jo féle nekem be jön ízre gőzre hozza amit kell.Muszály volt így több mint 1 hónapja vettem vagy 2 már nem is tudom eddig csak itt állt szét szedve most tekertem meg előszőr​:blush::grin:de nem folyik semmi baja tényleg hozza amit kell nekem.

2 Likes

Kellemes Vape-elődést mindenkinek! :slightly_smiling_face:
A Gtx-el kezdtem fél éve, 26 év analóg után szoktatott le a cigiről így örök kis emlék marad, bár jelenleg is használom dohány és desszertízekre mtl-ezni, dl-re gyümölcsös aromákhoz pedig nemrég újítottam be egy aegis max-t zeus subohm tankkal. Következő lépcsőfok az építés lesz, mert látom nálatok, hogy tágabb teret biztosít az rta mint a porlasztók világa. :slightly_smiling_face: (Gtx-ben kék villamos, Max-ban Pinkman..)

8 Likes

A DotMTL-ben nekem is kék villamos van. :grin: A Neeko-ban Pompei. :blush:

11 Likes

A Neeko-s szett nagyon vagány​:+1:. A Pompei-t pedig még nem ismerem…még! :grinning_face:

1 Like

Köszönöm. :hugs: Kávés cucc, kávézáshoz kiváló. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Egyre inkább venni fogok majd Pompei-t (2024-ben ha esedékes :grin:), olyan jó a marketing.
Bár azt mondjuk nem értem, egy jó kv-s liquid miért jó pont kv-záshoz.:slightly_smiling_face:
Nekem egy ütős dohánykivonat kell egy jó kv-hoz.
Mert így olyan mintha zsemlét ennék kenyérhez… Vagy ez így pont ok?

Az biztos, hogy a Big Mouth Caramel Machiato cuccnál bármi jobb :nauseated_face::rofl:

Amúgy még erősebben ajánlom ezt a cuccost. 6 hetesen megtáltosodott, frankó desszertté változott :+1:édes, enyhén nagyon óvatosan, lehelet vanília, karamell, és enyhe dohány. Pisztácia sajnos kicsi van csak. Nem egész napos (hanem FÉL :joy:).
(Itthon imádom ezt a kis Joyetech Evic modot).

9 Likes

Régebben csokis, karamellás, vagy dohányos liquideket szívtam kávé mellé, de ez olyan kellemes, a kókusz, meg a mitttudoménmilyen ízű plusszok miatt, hogy feldobja a kávét. Nekem nem egész napos íz, de kávé mellé tök jó. :grin: Persze ki hogy… :woman_shrugging:

4 Likes

Ja, elfelejtettem hogy kókuszos…az mááás.:grin:
De édesen iszod a kv-t is? Én pl. üresen.

Ízlések meg, hát jah… (Nem fogy a villamos :roll_eyes:)

1 Like

Fél raklap cukor, pici tej. :sweat_smile:

Hát igen, ízlések… Én meg annyit szívtam, hogy lassan megunom. De még mindig finom nekem. :slightly_smiling_face:

1 Like

Elkukoricásodik, ha beérik…nemtom.
Elkezdett zavarni. Még van 95 ml 15 mg-os.

Az a baj, pihentetem magam, 2 hét múlva újra próba, és no…

Tudod, amit már nehezményeztem, minden Journey alapja egy ilyen kukoricaszár szirupos valami.

Mondjuk nagyanya teje, meg ilyesmiket még nem kóstoltam tőlük…